Ebben a cikkben mindent megtudhatsz, amit a maszturbálásról tudnod kell. Mik a maszturbálás előnyei, a maszturbálás kockázatai, helyes technikái. Milyen hatással van a maszturbálás páros szexuális életedre. Milyen maszturbálási technikák vannak ,amelyek segítenek, hogy jobb és kielégítőbb legyen a szexuális leted pároddal.

Elmagyarázzuk, hogy hogyan ne maszturbálj. A helyes maszturbálás technikái hosszú távon segítenek, hogy helyre álljon az önbizalmad, magabiztos legyél jobban teljesíts az ágyban és ne stresszelj, izgulj többet az együttlétek előtt, hanem bízz magadban és csak a párodra, valamint az élvezetre koncentrálj. Kezdjünk bele.

MASZTURBÁLÁS KISOKOS

A google keresője szerint havi szinten több tízezer férfi keres rá a maszturbálás előnyeire, veszélyeire, a maszturbálás káros hatásaira, maszturbálási szokásokra és technikára. Ebből is látszik, hogy a maszturbálás témakör nagyon keresett a férfiak körében. Maszturbálni kell, csak nem mindegy hogy hogyan! Nagyon sok előnye van, ha jó technikával masztrubálsz, ugyanakkor ha rossz technikát alkalmazol  végzetes, nehezen visszafordítható károkat okozhat a páros együttlétekben.

A maszturbálási szokásod és technikád komoly hatással van a pároddal történő együttlétekre. Most bemutatunk neked egy olyan maszturbálási technikát, ami hosszú távon segít neked abban, hogy visszanyerd az önbizalmad és magabiztossá válj az ágyban és ne mondj csődöt szeretkezés közben. A helyes maszturbálási technikának köszönhetően nem kell többet izgulnod szeretkezés előtt, a szeretkezés is sokkal élvezetesebb, hosszantartóbb és kielégítőbb lesz párodnak és neked is.

A hosszú távú, rendszeres és helyes maszturbálás segít leküzdnei félelmeid és nem kell többet izgulnod szeretkezés előtt, nem fogsz leblokkolni, nem fog ezen kattogni az „agyad” és nagyon várni fogod a következő együttlétet pároddal.

MASZTURBÁLJ HELYESEN A ÉLVEZETESEBB SZEXÉRT! HOGYAN?

Kövesd az alábbi maszturbálási technikát és az eredmények garantáltan nem maradnak el pár hónapon belül. Légy kitartó és csináld rendszeresen, hosszú távon is. Pozitív változást fogsz tapasztalni mind merevedés és ejakulációs téren, mind pedig a pároddal való együttlét is sokkal élvezetesebb lesz.

Véleményem szerint férfi társaim 90%-a a maszturbáció során az egyik kezével megmarkolja  a péniszét és elkezdi ütemesen fel – le húzogatni. Sokan azt gondolják, hogy ez a legjobb módszer, hisz ezzel gyorsan el lehet érni a kívánt célt, az ejakulációt. De ez egy hatalmas tévhit, ugyanis ezzel csak rossz reflexek rögzülnek be az agyunkba tinédzser vagy akár felnőtt korunkban, amelynek köszönhetően a tested hozzászokik a rossz mintákhoz, a saját erőteljes érintésedhez, ami teljesen különbözik a szeretkezéstől, a valódi szextől.

A helyes maszturbációs technika elsődleges célja nem az ejakuláció, hanem az , hogy begyakroltassa veled a helyes ingereket és átprogramozza az agyadat, azaz igyekszünk szeretkezéshez hasonló ingereket, helyzetet kialakítani a maszturbálás során, hogy amikor pároddal szeretkezni fogsz, akkor légy magabiztos, ne izgulj és ne blokkolj le, hanem csak élvezd a hosszan tartó együttlétet.

TANULD MEG AZ ÚJ TECHNIKÁT

NAGYON FONTOS!! Először is függeszd fel a maszturbálást legalább 30 napra. Erre azért van szükség, hogy a korábbi évek, évtizedek alatt berögzült masztrubációs technikáid az agyadban feledésbe merüljenek és kezdetét vehesse az új módszertan.

Ha letelt a 30 nap, jöhet az újraprogramozás időszaka. Kezd el az új módszertan kialakítást az alábbiak szerint. Ne feledd a cél, hogy nomrál szeretkezéshez hasonló körülményeket kell biztosítanod mielőtt elkezdenél maszturbálni. Hogyan tedd ezt? Vízbázisú sikosítóval és férfi maszturbátor eszközzel. Szerezd be ezeket valamelyik eritukus webáruházból vagy boltból.

Rendelj meg egy  Tenga-t vagy Fleslight-ot. Ezeket a férfi maszturbátor eszközöket arra tervezték, hogy minél jobban hasonlítsanak az igazi szex élményhez. Sokféle fajtájuk elérhető a webáruházakban (hüvelyi, orális, anális, stb.). Mi a hüvelyi maszturbátort használatát és beszerzését javasoljuk!

ÖNMEGTARTÓZTATÁS

Az első fázisban legalább 30 napig egyáltalán ne maszturbálj. Felejtsd el a maszturbálást 1 hónapra, de most komolyan! Ne csalj….!

Ezt a hosszabb önmegtartóztató időszakot egyébként kifejezetten ajánlják a szex terapeuták és orvosok is ilyenkor.

A 30 napos kihagyás segíteni fog abban, hogy a rosszul berögződött maszturbációs szokások kissé tompuljanak. Másik előnye, hogy hatékonyan előkészíti a terepet a következő fázisnak.

ÁTPROGRAMOZÁS

Ebben a lépésben újraírjuk a maszturbálási szokásodat. A cél az, hogy a normál szeretkezéshez hasonló maszturbálást gyakoroljunk be. Miután letelt a minimum 30 nap önmegtartóztatási fázis akkor nekivághatsz az átprogramozásnak.

MIVEL KÉSZÜLJ?

Mindenképp szerezz be egy jó minőségű vízbázisú síkosítót, erre szükséged lesz majd. Nem kötelező, de érdemes lehet egy férfi maszturbátorra is beruházni (például Tenga vagy Fleslight). Ezeket úgy tervezték, hogy a használat során minél jobban hasonlítsanak a valódi szex élményéhez. Számos fajtájuk létezik (hüvelyi, orális, anális, stb.). Ha vásárolsz, akkor azt javaslom, hogy a hüvelyi maszturbátort válaszd.

MIKOR KEZDJ NEKI?

Fontos, hogy csak olyankor kezdj bele a maszturbálásba, ha valóban érzed a szexuális késztetést. A maszturbáláshoz nyugalom és zavartalan körülmények szükségesek. Tehát akkor láss neki, hogyha minimum 45-60 perc nyugodt egyedüllétre számíthatsz, amikor nem zavar meg senki.

HOGYAN CSINÁLD?

A következő alapvető szabályokat igyekezz betartani:

  • Használj elegendő síkosító gélt. Kend be bőven a péniszedet és a kezedet is. A síkosítás kiemelten fontos. Ezzel lehet imitálni a női hüvely síkosságát.
  • Ne fogd túlzott erővel a péniszedet. Próbáld minél lazábban tartani a kezedet. Így nem viszed túlzásba az ingerlést. Ezáltal a partnerrel való szeretkezéshez még jobban hasonlít majd az új önkielégítési minta.
  • Lassan csináld. Ügyelj rá, hogy lassan, a normál szex üteméhez hasonló sebességgel mozgasd a kezed.
  • Próbálj tovább kitartani. 15-20 percig ne történjen meg az ejakuláció. Ezzel a barátnőddel való szeretkezésre tréningezed magad.
  • Ha szereztél egy maszturbátort, akkor szintén lassan, a normál szex ütemére mozgasd magadon az eszközt.

Ha ezen tanácsokat betartod, akkor a barátnőddel való együttléthez hasonló élményt okozol majd magadnak

MIRE FIGYELJ MÉG!

Fontos, hogy pornófilmet egyáltalán ne nézz maszturbálás közben. A cikk első részében leírtam, hogy miért tartom károsnak a szexfilmek nézését.

A maszturbálást maximum heti 1-2 alkalommal végezd a fent leírt módszerrel. Pár hónapon belül pozitív változásokat fogsz tapasztalni a barátnőddel való szeretkezés során. Könnyebben fent tudod tartani a merevedésedet, tovább tudsz kitartani az ágyban és élvezetesebb lesz a szeretkezés is.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük