Korai magömlés ellen a legjobb technika: ezt tanuld meg!

Te is küzdesz a korai magömlés ellen? Nézzük meg, hogy mit tehetsz a korai magömlés ellen hosszú távon. A korai magömlés egy rosszul beidegződött reflex. A tartósabb merevedésért, vagy azért, hogy a magömlés később következzen be, mint ahogyan történik, gyógyszerektől, spray-ktől kezdve mindenféle eszköz áll rendelkezésre. Ezek többnyire rövid távú, azonnali megoldások.

Viszont hosszú távon a korai magömlés ellen egyik sem nyújt végleges megoldást. Az egyetlen jó és tartós megoldás, ha a testet átszoktatja a férfi, és a berögzült mechanizmus helyett megtanulja kontrollálni a magömlését.

Azonnali segítségként próbáld ki a vásárlói visszajelzések alapján megbízható és kiválóan működő Ejacontrol korai magömlés elleni tablettát, ami a bevételt követően 30-60 percen belül kifejti hatását.

Vagy ha hosszú távú eredményre vágysz, akkor a kúra szerű kapszulát javasoljuk, ami 3 hónap után fejti ki hosszú távon a hatását:Kattints a gombra:

A korai magömlés ellen időben kell cselekdni

Általánosságban elmondható, hogy a korai magömlés ellen mindaddig nem tesznek semmit a férfiak, amíg nem találkoznak életük szerelmével. Amint egy olyan nővel találkoznak, akivel hosszabb távra terveznek és ahol érzelmek is vannak, azonnal meg akarják oldani ezt a problémát.

A korai magömlés általában azért alakul ki, mert a férfi a múltbeli viselkedésében hozzászokott ahhoz, hogy gyorsan és minél hamarabb történjen meg a magömlés. Ez sajnos rögzülhet és partnerkapcsolatban, szexuális helyzetben is jóval hamarabb következhet be a vártnál.

EJAControl késleltető kapszula
Korai magömlés ellen időben kell cselekedni

A félelem az oka a korai magömlésnek

A korai magömlés miatt a férfiak általában szégyellik, mérgesek, dühösek önmagukra. Sajnos sokszor előfordul, hogy hárítják a szexet, nehogy újabb csalódást éljenek meg vagy csalódást okozzanak a partnernek.

A korai magömlés ellen az ördögi körből csak akkor van kiút, ha valaki szeretne ezen változtatni és szembe mer nézni ezzel a problémával. Kitartó munkával, gyakorlással, pár héten belül konkrét változást lehet elérni. Ugyanis ez egy reflex, amit újra lehet programozni az agyban. Ehhez azonban az alábbiak tilosak a gyakorló időszak alatt.

  • Pornónézés, pornóra maszturbálás!
  • Szexuális érintkezés két hétig!
  • A megszokott módon maszturbálni, gyorsan és erősen!
Azonnali késleltető kapszula
Félelem a korai magömlés ellen

Ha azonnali segítségre van szükséged, ami rövid távú megoldást kínál a korai magömlés ellen, akkor próbáld ki az Ejacontrol korai magömlés elleni kapszulát. Bevételt követően 30-60 percan belül hat.

Tiltással és gyakorlással a korai magömlés ellen

A fent említett különböző tiltások azért szükségesek a korai magömlés ellen, hogy az új reflex kialakulhasson, és partnerhelyzetben bátran, szorongás nélkül legyen teljes a szexuális élet. Ha ezeket a lépéseket betartod és rendszeresen gyakorlod (legalább hetente háromszor), akkor 2-3 hónapon belül érzékelni fogod a változást. Nézzük meg részletesen a korai magömlés ellen mit tehetsz hosszú távon.

Pornó elhagyása

A korai magömlés hosszú távú leküzdése céljából teljes mértékben le kell szoknod a pornó filmek nézéséről az átszoktatási időszakban, illetve lehetőleg az után is, hogy ne szokj vissza a rossz technikára, beidegződésre.

A pornóval az a probléma, hogy nem az ösztönszféra működését segíti, hanem legyilkolja azt, ezért a gyakorlatozás első lépése, hogy a pornótól mindenképpen szabaduljon meg a korai magömléssel küszködő férfi. A pornó helyett ha nincs aktuális szerelem vagy barátnő, akkor a korábbi szexuális élmények legyenek az ihletadók.

ejacontrol kapszula
Pornó elhagyása a korai magömlés ellen

Gyakorlással a korai magömlés ellen

A korai magömlés elleni küzdelemben a legfontosabb, hogy mindaddig, amíg nincs teljes merevedés, addig a maszturbálást el se kezdje, hiszen ez is egy reflex, amitől meg kell szabadulni. A teljes merevedés elérése után saját fantáziára elindulhat a pénisz átszoktatása, fontos, hogy másfajta mozgással, akár másik kézzel történjen az ingerlés.

A gyakorlás egyedül történjen, a cél pedig az, hogy a merevedés minél tovább megmaradjon. Az önkielégítés másféle módon is hamar elhozhatja a tetőpontot, azonban ennél a pontnál kell észnél lenni, és valamilyen formában vissza kell szorítani a magömlést. Ez lehet akár vizes törölköző, amit a herére, pénisz tövére helyez, lehet egy erőteljes szorítás a makk alatt, lehet bármi más, ami hatékony. Az első próbálkozásoknál becsúszhat a magömlés, sokkal hamarabb a tervezettnél, de ez ne okozzon csalódást, teljesen normális.

KÉSLELTETŐ KAPSZULA
Merevedési zavar tartós betegség miatt

Hosszú távú, kitartó gyakorlással akár 30 perc merevedés is elérhető. HA közben pedig esetleg azonnali segítségre van szükséged, hogy ne érjen kudarc, akkro próbáld ki az Ejacontrol korai magömlés elleni kapszulánkat!

Mérd az időt és jegyzetelj

A korai magömlés ellen az is jó módszer, ha tollal, ceruzával próbálkozik a megoldáson, és az önkielégítés idejét, a merevedés idejét mérve jegyzetli magának, meddig bírta. Ezzel is megakadályozható valamennyire, hogy a pénisz uralkodjon a magömlés felett. Ha már egyedül legalább 15 percig megmarad a merevedés, és nincs visszaesés, akkor jöhet a következő lépés: partnerhelyzetben is próbálgassa.

Azonnali segítség
Merevedési zavar tartós betegség miatt

Hosszú távú, kitartó gyakorlással akár 30 perc merevedés is elérhető. HA közben pedig esetleg azonnali segítségre van szükséged, hogy ne érjen kudarc, akkro próbáld ki az Ejacontrol korai magömlés elleni kapszulánkat!

Ne kezd el amíg puha! Fontos lépés a korai magömlés ellen

A korai magömlés elleni közdelem egyik nagyon fotnos momentuma, hogy ne nyúlj addig a péniszedhet (a partnered se), amíg puha. Rengetegen hozzá vannak ahhoz szokva, hogy a még puha péniszt kézzel, szájjal ingerlik, hogy elérjék a teljes merevedést.

Sajnos sok férfi ehhez is szoktatta saját magát, és már önkielégítéskor is a teljesen puha állapotot kezdték el markolászni, ami csak elősegíti a korai magömlést és a merevedési problémákat. Ugyanis ezzel arra programozták a péniszt, hogy magától nem kell elérnie a merevedést, teljesen tévesen.

Ezen is gyorsan lehet változtatni, ha magát a merevedést megvárják partnerhelyzetben. Hosszas csókolózással, simogatással bárkinél elérhető a merevedés direkt ingerlés nélkül.

A partnered addig ne nyúljon a péniszedhez, amíg nincs legalább 80 %-os merevedés.

MAGÖMLÉS KÉSLELTETÉS
Merevedési zavar tartós betegség miatt
Korai magömlés ellen

Korai magömlés ellen kerüld el!

A korai magömlés ellen érdemes szexuális helyzetben eleinte kerülni azokat a pózokat, amik nagyon ingerlik a péniszt. Már csak azért is, mert ugye ott a kéthetes tiltás, ami olaj a tűzre.

Azok a szexpózok segítik a magömlés gyorsaságát, ahol a hüvely fala jobban hozzáér a makk érzékeny részéhez. Ezeknél erősebb a hüvely szorítása, mint a misszionárius póz például.

Az oldalsó szexpózokat érdemes erőltetni, a lassú és fokozatos behatolás mellett. Amennyiben érzi a férfi, hogy közeleg a csúcs, de nem szeretné, szakítsa meg a behatolást. Szorítsa el a makk alatti részt! Gondoljon a vizes törölközőre vagy a ceruzára, papírra, tehát mindarra, ahogy egyedül csinálta.

Sokszor az is elég, ha a behatolást megszakítják, és fél perc után újra folytatják. Viszont érdemes azt is kipróbálni, hogyha közeledik a csúcspont, akkor megáll a mozgásban a férfi. Benntartja a péniszt a hüvelyben, amíg egy picit nem veszít a merevedésből.

EJACONTROL KAPSZULA

Vond be őszintén a barátnőd a korai magömlés elleni küzdelembe

A korai magömlés elleni küzdelembe mindenképp vond be partnered. Ugyanis az is félelmet és szorongást kelthet benned, hogy vajon mit szól ehhez a nő és hogy fog rá reagálni?

Szerencsére a nők többsége szívesen segít a partnernek abban, hogy teljesebb legyen a szex. Ráadásul mivel a nőknek több idő szükséges a szeretkezéshez, hogy átadják magukat a pillanatnak, így biztosan nem lesz ellenérvük arra, miért ne próbálják máshogyan a szexet.

Mindezt nem kell megbeszélni és részletesen elmondani. Elég ha segítséget kér a férfi a nőtől, és megkéri, hogy szeretné most tovább tartani magát. Így mi lenne, ha így vagy úgy próbálkoznának. A hosszas előjáték és utójáték fontos része a szexnek. Előbbi a nő izgalmi állapotát fokozza, ráadásul a férfi számára is izgalmas felvezetés.

Ahogy az első sikerélmény megtörténik, az önbizalom és elégedettség érzése követi, érdemes próbálgatni.

Avasd be a partnered, hogy hosszú távon elérd a célod. Ha viszont közben enyhíteni szeretnéd az izgalmadat, szorongásod és biztosra akarsz menni, akkor pródáld ki az azonnali segítséget nyújtó korai magömlés elleni kapszulát.

Tantra szexxel a korai magömlés ellen

A korai magömlésre a szexológusok szerint a legjobb megoldás a következő: a férfi hanyatt fekszik, a nő ráül, de ahelyett, hogy a csípőjét fel-le mozgatná, előre-hátra kezd élvezetet okozni. Mikor a férfi érzi, hogy már majdnem “elkészült”, akkor a nő megáll  a mozgással, vár egy-két percet (eközben persze a nő  izgatása lehetséges, sőt ajánlott), majd újra megindul. A módszer elsőre is hatékony, de végleges megoldást csak hosszú távon várjunk tőle, mivel az agynak meg kell tanítani, hogy nem kell annyira elsietni az elélvezést.

Azonnali segítségként próbáld ki a vásárlói visszajelzések alapján megbízható és kiválóan működő Ejacontrol korai magömlés elleni tablettát, ami a bevételt követően 30-60 percen belül kifejti hatását. Kattints a gombra:

Azonnali segítség
Korai magömlés ellen tantra szexxel

Kegel-gyakorlatokkal a korai magömlés ellen

A Kegel- vagy más néven PC-izmok szerepet játszanak a húgyhólyag működésében és a magömlésben is, ám az idő múlásával egyre gyengébbé válnak mind a férfiaknál, mind pedig a nőknél.

Ezek tudatos és rendszeres erősítésével – mint bármely más izomcsoport edzésével – már rövidtávon is javítható az ágybéli teljesítmény. Ennek legjobb módja például a vizeletsugár „elzárása”, mely azonnal aktiválja a Kegel-izmokat.

A Kegel-gyakorlatokat bárhol és bármikor el lehet végezni. Vezetés közben, az irodában, vagy akár az orvosi váróteremben. A kismedencei izmok edzésével átvehető az uralom az ejakuláció fölött. Elegendő csupán 1-20 ismétléssel kezdeni, majd ezt 50-re emelni, az időt pedig 5 másodpercről 7-re.

Azonnali segítségként próbáld ki a vásárlói visszajelzések alapján megbízható és kiválóan működő Ejacontrol korai magömlés elleni tablettát, ami a bevételt követően 30-60 percen belül kifejti hatását. Kattints a gombra:

Azonnali segítség
Kegel gyakorlatokkal a korai magömlés ellen

Használj óvszert

A legtöbb férfi azért nem szeret óvszert használni, mert viselése tompítja az érzéseket, nem érzik annyira partnerüket. Nekünk pont ez a lényeg. Az érzések tompítása, ami segít leküzdeni a korai magömlést.  A szex az óvszerrel határozottan más érzés lehet, emellett segít abban, hogy a férfi tovább kitartson. A férfinek kevésbé lesz intenzív a behatolás érzése, ha óvszer van rajta.

Azonnali segítségként próbáld ki a vásárlói visszajelzések alapján megbízható és kiválóan működő Ejacontrol korai magömlés elleni tablettát, ami a bevételt követően 30-60 percen belül kifejti hatását. Kattints a gombra:

Azonnali segítség
Óvszerrel a korai magömlés ellen