Barion Pixel

Ebben a cikkben összeszetdünk a pénisz méret növelés témakörrel kapcsolatos összes fontos tudnivalót. Részletesen kielemezzük a pénisz méret érdekességeket és hatékony pénisznövelő módszereket. A cikkben kibeszéljük a férfiakat és természetesen a nőket is leginkább izgató kérdéseket a pénisz méretével kapcsolatban.

Kielemezzük a pénisz méret fogalmát, vajon mekkora az átlagos pénisz méret. Mi számít kicsi vagy nagy pénisz méretnek. Részletesen bemutatjuk, hogy hogyan kell megmérni a pénisz méretét. Pénisz méret statisztikai adatokkal is szolgálni fogunk.

Továbbá a lényeg, hogy lehetséges e a pénisz méret növelése jelentős mértékben? Ha igen, akkor milyen módszerrel lehetséges a pénisz méret növelése? Vajon hogyan történik a pénisz méret növelése és vastagítása műtéti úton?

 

Mekkora az átlagos pénisz méret? Mi a kicsi pénisz méret, mi  a nagy pénisz méret? A statisztika nem hazudik a pénisz méretek kapcsán

Készítettek egy nagy felmérést 2015-ben a férfi pénisz méretek kapcsán. A felmérés során közel 15 000 férfi péniszméretét tanulmányozták a Guardian szerint.

A kutatás eredménye szerint az átlagos pénisz méret 13,1 cm hosszú.

Remélhetőleg most neked is “nagykő” esett le a váladról. Ha 10-12 cm-es apémiszed, akkor ne aggódj nincs kicsi péniszed, hogy 17-20 cm-es a péniszed, akkor megnyugodhatsz, mert eléggé méretes darabbal rendelkezel. 

Ami a magyar pénisz méreteket illeti, egy kutatás szerint az átlagos magyar pénisz hossz az 17 cm, ami igen nagynak számít. Kérdés, hogy mit kezd vele a gazdája :).

Amit ebből az apró kis elemzésből érdemes leszűrnöd az az, hogy ha  apéniszed hossza 11-14 cm közt van, akkor az ég világon semmilyn probléma nincs a méreteiddel, még ha te ezt is hiszed. Amúgyis erre a témára általában a férfiak vannak jobban rápörögve és nem a nők. 

Pénisz hosszúságának a megállapítása

A fenti kísérletben részt vevő férfiak az itt leírt módszerrel mérték meg a hímvesszőjüket. Mérd le Te is ilyen módon, és azonnal látni fogod a helyes eredményt. Tehát hogyha szeretnéd megtudni a hímvessződ pontos méreteit, akkor az alábbiak szerint járj el:

Elsőnek mérd végig a pénisz hosszát:

Egyszerűen csak vegyél a kezedbe egy zsinórt, madzagot, damilt vagy spárgát, majd az egyik végét a hasadhoz, ahol a péniszed kezdődik. Ezt követően húzd ki ezt a fonalat, madzagot a makk legvégéig.

Ha ezzel készen vagy, akkor már csak egy asztalon mérd le a fonal hosszát és készen is vagy. Megvan a pénisz hossza cm-ben. Gratulálok!

Másodiknak jöhet a pénisz kerülete:

Pénisz körméretét szintén spárgával mérheted le. Ehhez 3 helyen is vegyél méretet: a hímvessző tövénél, a közepénél és a makknál is. Majd számítsd ki az átlagot a három értékből.

Gyakori kérdések a pénisz méretével kapcsolatban

Mekkora a világ legnagyobb pénisze?

A világ legnagyobb pénisze 34,29 centiméter.

Mekkora a világ legnagyobb pénisze?

A világ legkisebb pénisze merev állapotban: 4,45 centiméter.

Mekkora a világ legnagyobb állati pénisze?

A világ legnagyobb állati pénisz mérete 2.4 méter.  Az állatok közt a fehér bálnának van a legnagyobb “pénisze”.

A dohányzás valóban csökkenti a pénisz méretét?

IGEN! A rendszeres dohányzás csökkenti a pénisz méretét. A napi szintű, rendszeres dohányzás akár 1 cm-rel is csökkentheti a pénsz méretét. A cigizés következtében szűkülnek az erek és kevesebb vér tud beáramlani a péniszbe.

Hány éves korig nő a pénisz?

Sokan felteszik ezt a kérdést a neten. A hímvessző 20-as éveink elejéig növekszik, ekkor éri el végső méretét. 30 felett már ne számíts változásra.

A pénisz nagyobbítás lehetsége e egyáltalán?

Sok férfi vágyik nagyobb és vastagabb péniszre. A pénisz növelésre és/vagy vastagításra többnyire az alábbi okok miatt vágynak a férfiak.

#1. Ha túl kicsi vagy vékony a pénisz, akkor ezen szeretnénke a fériak változtatni.

#2. Ha esetleg egy komolyabb baleset történt, akkor a pénisz helyreállítása miatt van szükség műtétre.

#3. Azonban az esetek többségében egyszerűen pszichés okok állnak a pénisznövelés iránti vágy mögött. Egyszerűen a férfiak többsége azt gondolja, hogy nem elégséges méretű a pénisze, ezen stresszel, görcsöl és emészti magát. Kevesli a férfiasságát, pedig semmi probléma nincs a péniszének a paramétereivel.

#4. Átlagosnál nagyobb hüvely méret esetén is vágyhatnak a férfiak nagyobb péniszre, hogy élvezetes legyen a szex számukra. 

Ma már túl könnyedén elérhetőek a pornófilmek az online világban és sokan mindne nap néznek egy kis pornót és nem számolnak annak negatív hatásaival. Ugyanis a profi vagy fél profi pornófilmek teljesen rossz példával szolgálnak a pénisz méreteket illetően.

A szexfilmekben természeten hatalmas pénisszal rendelkező férfi színészek szerepelnek. Az átlagnál jelentősen nagyobb méretek nem tükrözik hűen a valóságot és ezzel rossz példát mutatnak a férfiaknak, ami kisebbségi komplexushoz és szoongáshoz vezethet.

Ha sok pornót nézel, akkor mindenképp tudatopsítsd magadban, hogy a filmben szereplő színészek extra méretekkel rendelkeznek és nincs semi baj a te eltérő méreteddel. Ne hasonlítgasd magad! 

Az esetek döntő többségében a pénisz hosszabbítás vagy pénisz nagyobbítás nem indokolt. A műtétre jelentkezők többségéről kiderül, hogy átlagos pénisz méretekkel rendelkeznek. Egy kis pszichológiai segítség segít hamar rendet rakni a fejekben.

Műtéti módszerek pénisz növelés céljából

Vajon milyen műtéti módszerek, eljárások léteznek, ha pénisz növelésről vagy vastagításról van szó.Nézzük, hogy melyek a pénisznövelés műtéti módszerei.

Pénisz vastagítás leszívott zsírral

A pénisz nagyobbításánakl egyik közismert módja a test más részeiről leszedett zsír befecskendezése.

Eőször a zsírt leszívással eltávolítják a hasról, majd a leszívott zsírt befecskendezik a hímvessző bőre alá. Ennek a módszernek egy nagyon nagy előnye, hogy optikailag rögtön kisebbnek tűnik majd a has, és egyben vastagabbá is válik a hímvessző.

A műtét általában ambuláns módon történik, helyi érzéstelenítésben. Az eljárást 2-3 alkalommal meg kell ismételni a végleges eredményért.

A plasztikai sebészeknél egy rutin műtét a pénisz vastagítás és ritkán lépnek fel komplikációk, szövődmények. A péniszeden apró hegek maradhatnak a tűszúrások miatt.

Nagyon fontos, hogy kb. 2-3 hónapig nem szabad nemi életet élni a műtétet követően.

Ezzel a pénisz vastagító módszerrel a pénisz méret vastagsága kb. 1-1,5 cm-el növekedhet. A műtéten átesett fériak elégedettek a műtéti eredménnyel.

Pénisz hosszabbítás

A pénisz hosszabbítással járó pénisznövelési műtétet csak nagyon is indokolt esetben vállalják be a plasztikai sebészek. Pl: pár cm-es mikro pénisz esetén. 

Ezt a fajta penisz novelo műtétet jóval kevesebben vállalják be a felmerülő kockázatok miatt.

A hímvessző a testben folytatódik, és három rugalmas szalaggal csatlakozik a medencéhez. Pénisz hosszabbító műtét során ezeket a szalagok átvágják, majd előrébb húzzák a péniszt. Ezután a szalagok visszavarrásával rögzítik a merev pénisz megfelelő tartását.

Ennél a műtétnél a kockázatok jelentősebben, ugyanis tartósabb merevedési problémák léphetnek fel. Viszont ezzel az eljárással akár 3-4 cm is nyerhetünk pluszba, csak ne alakuljon ki tartós merevedési pobléma.

Egyéb módszerek pénisznövelésre

Minden férfi szeretne egy kicsivel nagyobb pénisz méretet. A 10 cm-es pénisszel rendelkező és a 18 cm-es pénisszel rendelkező férfi is.

Viszont nagyon sokan megriadnak a műtéti beavatkozástól, illetve annak az árától és kockézataitól. 

Pénisz nagyobbítás műtét nélkül lehetséges?

Ha Te is műtét nélküli pénisz nagyobbításon gondolkozol, akkor a következő sorokat mindenképp olvasd el.

Mikor jó ha vastag és nagy a péniszed?

Szex közben legyen jó vastag és megfelelő méretű a péniszed, nem igaz? Hisz máskor a gatyádban elvan és téged sem izgat a mérete. Hogyan növeld meg a szex idejére a péniszed méretét és vastagságát egy pár centivel? Ebben tudnak neked segíteni a népszerű és közkedvelt Szuperhős potencianövelő kapszulák.

 

Próbáld ki a Szuperhős potencianövelőt a pénisz növelésre

Javasoljuk, hogy először próbálj ki egy potencianövelő kapszulát pénisznövelésre.  Először válassz egy biztonságos legális és hatásos potencianövelőt, ami biztosan segít. A Szuperhős potencianövelő kapszula egyike az általunk forgalmazott legerősebb, illetve legális és veszélytelen termékeknek.

Merevedési zavarok ellen próbáld ki a Szuperhős potencianövelő kapszulát. Egészséges férfiak is bátran használhatják. A Szuperhős potencianövelő kapszulák különösen hatásosan segítik a kemény erekció fenntartását a szeretkezés teljes ideje alatt.

A Szuperhős kapszulák a kategóriájában az egyik legerősebb megoldás. Biztonságos, engedélyezett és kimagaslóan hatásos vény nélkül kapható gyógynövényes potencianövelő termék. Az összes szükséges magyarországi dokumentációval, és OGYÉI hatósági notifikációval rendelkezik.

A szuperhős potencianövelő kapszula nagyon gyorsan hat és iszonyatosan feldobja a szeretkezést!

Csak élvezd önfeledten a szeretkezést a Szuperhős kapszula segítségével:

  • Elképesztő merevedést eredményez a szeretkezés teljes ideje alatt
  • Önbizalmadat rendkívüli módon megerősítheti
  • Kápráztasd el a lányokat: nyugodtan belekezdhetsz egy második menetbe is
  • Ha nincs erekciós problémád, akkor is látványos lesz a különbség

A Szuperhős kapszula a korábbi férfi vásárlóink 90-95%-ánal teljes mértékben beválik. Elégedett, visszatérő vevőink aránya a Szuperhős termékünk esetében kiemelkedően magas.

Vásárlói vélemény

“Én teljesítménykényszer miatt blokkolok le, pedig nincs semmi baj a teljesítményemmel. És fizikailag is oké vagyok. Ez egy ilyen agyi hülyeség. DE ahogy a Szuperhős kapszulát bevettem, egy óra múlva elkezdtem a barátnőmmel sexelni és nagyon meglepődtem. Miután feláll, erősen tartja magát. Hiába jutott eszembe, hogy közben mi van ha összemegy, ez bizony nem akart. Nagyon jó. Szóval használt, csak ajánlani tudom

Legális a Szuperhős potencianövelő?

A Szuperhős legálisan megvásárolható, OÉTI által bevizsgált, biztonságos étrendkiegészítő. A termék hatósági engedélye ellenőrizhető az OÉTI étrend-kiegészítő listában.

  • Magyarországon hivatalosan engedélyezett termék.
  • Kizárólag növényi összetevőket tartalmaz, amelyek nem ártalmasak az egészségre.
  • Mellékhatása enyhe, vagy teljesen elhanyagolható.
  • Internetről biztonságosan, legálisan és engedélyezetten megrendelhető.

A Szuperhős potencianövelő kapszula az egyik legismertebb, piacvezető étrend-kiegészítő potencianövelő a hazai piacon.

Szuperhős kapszula férfiaknak - 6db

MEGNÉZEM
MPL csomagautomata

Diszkrét rendelés és csomagátvétel

Válaszd a törzsvevőink nagy kedvencét a Postán maradó csomagot, a teljes diszkrécióért. Senki nem tudja meg, hogy csomagod érkezett, és bármikor át tudod venni a helyi postán személyi igazolvány bemutatása ellenében. Ha nem szereted a postát vagy nincs a közeledben, akkor kérd a csomagodat Posta csomagautomatába, ahol 0-24 órában bármikor átveheted.

Ha nincs a közeledben csomagautomata, akkor kérd csomagodat MOL benzinkútra (0-24 órában átveheted a csomagodat) vagy a több száz Coop üzlet valamelyikébe, ahol akár a bevásárlással is egybekötheted.

Mindegyik csomagátvevő helyen kényelmesen és diszkréten fel tudod venni a potencianövelő csomagodat  100%-os diszkrécióban. A csomagon a feladó neve: Camelot Consulting Kft. lesz és nem webshop neve, ne aggódj emiatt.

 

7 szempont, hogy miért tőlünk rendelj potencianövelőt online

 

1. Garancia

Természetesen garanciát vállalunk, hogy az általunk forgalmazott potencianövelő és egyéb termékek 100%-ban engedélyezettek és legálisak Magyarországon.

2. Kiváló hatású potencianövelő kapaszulák

Szinte csak 4-5 csillag közti értékelés érkezett az általunk forgalmazott termékekre az Árukereső oldalon, amire igazán büszkék is vagyunk. 

3. Az egészség az első

Csaki legális, egészségre ártalmatlan, OGYÉI notifikációval rendelkező  potencianövelő termékek értékesítésével foglalkozunk. Az összetevők minden terméken fel vannak tüntetve. Mi magunk is rendszeresen használjuk és teszteljük a termékeinket

4. 2019. óta a piacon – Megbízhatóság, kölcsönösség, tisztelet

Nem egy garázs cég vagyunk, nem is vagyunk láthatatlanok és elérhetetlenek. 100%-osan megbízhatsz bennünk. A Camelot Consulting Kft-ről minden adat elérhető és nyilvános. Telefonon bármikor elérsz minket, ha nem vennénk fel, akkor visszahívunk. Nálunk telefonon is le tudsz adni rendelést

5. Gyors rendelés és ingyenes szállítás

A rendeléstől számítva 1-2 munkanapon belül megérkezik Hozzád a rendelésed. Ha webáruházunkból rendelsz, akkor elkerülheted a kényes, kellemetlen helyzeteket, magyarázkodásokat. Rendelésed 2 perc alatt leadhatod és 1-2 munkanap alatt már nálad is van. Nem kell a patikában sorba állnod. Rendelésed 20 000 Ft felett ingyen kiszállítjuk és kérheted csomagautomatához vagy postára vagy egyéb postapontra is. 

6. Teljes körű diszkréció a csomagolás terén

Ne izgulj, mert senki sem tudja meg, hogy milyen potencianövelő van a csomagban. Nálunk 100% a diszkréció, nem szeretnénk, hogy kellemetlen helyzetbe kerülj a csomag miatt. Csomagolásunk teljesen diszkrét, a borítékok belülről ki vannak “párnázva”, tartalmuk nem kitapogatható. 

Cégünk neve, a Camelot Consulting Kft. szerepel már feladóként a csomagon és nema  webáruház neve.. Így senki sem fogja tudni beazonosítani, hogy honnan származik a csomagod és mi a valós tartalma. 

7. Kiváló ügyfélszolgálat

Küldetésünk, hogy minden vevőnk elégedett legyen mind a kiszolgálás színvonalával, mind termékeinkkel. Rendelésed telefonon is leadhatod, telefonon bármikor elérsz minket a nap 24 órájában.