1141 Budapest, Szugló utca 82.

LOGOSZ Székhelyszolgáltató központ, Hétfő – Péntek 9 a.m. – 5:00 p.m.

gyakran ismételt kérdések

Nézd át a gyakran ismételt kérdéseket, mielőtt emailt írsz, mert lehet már ott megtalálod a választ ;).

Amennyiben van raktárkészleten a megrendelt termék, úgy a rendelést követően 48 órán belül megkapja a terméket

100%-os diszkréció van nálunk. Rajtad és rajtunk kívül senki sem tudja, hogy mi van a csomagban. A futár és a futárcég sem látja a megrendelt terméket.

A csomagon a cégünk neve van felütntetve a feladónál, azaz a Camelot Consulting Kft. és nem a webáruház neve.

Ha bankkártyával fizettél, akkor a banki kivonatodon is a Camelot Consulting Kft. nevet fogod megtalálni és nem a webáruház nevét.

Alapvetően buborékos borítékban küldjük a megrendelt terméket, amire ráragasztjuk az MPL-es szállító címkét a cím adatokkal.

13 doboz feletti rendeléseket kemény dobozba csomagoljuk. Egyik csomagolási formánál sem szokott a termék sérülni.

Ha rendelés leadásakor a “Készpénzes utánvét” fizetési módot választottad, akkor a futárnak kell kifizetned készpénzzel a rendelésed. A futárnál egyébként bankkártyával is tudsz fizetni.

Csomagpont esetében pedig a csomagponton dolgozó személyzetnek kell fizetned a rendelésed készpénzzel vagy bakkártyával az átvételkor.

Csomagautomata esetében, csak bankkártyával tud fizetni az automatánál.

Ha előre utalást vagy online bankkártyás fizetést választod a rendelésed, akkor közvteéne egyből a bankszámlánkra utalod a fizetendő összeget, így átvételkor nincs semmi teendőd, bárki átveheti a csomagot!

Ha épp nem vagy a megadott címen, akkor a futár fel fog hívni, hogy egyeztessetek az átvétellel kapcsolatban.

Ha nem sikerül a kézbesítés akkor másnap ismét megpróbálja kiszállítani az MPL futárszolgálat a csomagot a megdott címre.

Ha akkor sem sikerül átvenned, akkor a kézbesítő értesítést hagy, hogy melyik postán tudod átvenni a csomagot a következő 3 napban.

Igen, mert ebben az esetben még a nevedet sem kell pontosan megadnod, hiszen nem fogja tőled kérdezni senki. SMS-ben kapott kód alapján tudod majd kiniytni az automatát.

vedd fel velünk a kapcsolatot