Férfierő kapszulák: Minden, amit tudnod kell!

A potencianövelők hatékony, akár azonnali megoldást nyújtanak merevedési zavar esetén és segítenek visszaállítani az önbizalmad, valamint extra teljesítmény nyújtani. Összeszedtük egy cikkben az összes fontos információt a potencianövelők világáról, amit tudnod kell és segít neked dönteni, hogy melyiket próbáld ki. A webáruházban kapható potencianövelők 100% legális, biztonságos, kipróbált és OGYÉI engedélyszámmal rendelkező termékek.

A potencianövelők 2 nagy csoportra bonthatók. A vény köteles potencianövelők és a nem vény köteles potencianövelők csoportjára. A webáruházban kizárólag csak nem vény köteles potencianövelők rendelésére van lehetőség. A nem vény köteles potencianövelők 2 fő típusát különböztetjük meg. Vannak az úgynevezett „Azonnali hatású potencianövelők” és a „Folyamatos szedést igényló potencianövelők. Nézzük részletesen, hogy melyik mit is jelent.

Azonnali hatású férfierő kapszulák

Ezek a potencianövelők a beszedést követően 1 órán belül elérik a kívánt hatást és akár 3-5 napig is éreztetik áldásos hatásukat. Közvetlenül az aktus előtt kell bevenni. Az alkalmai potencianövelők csoportjába tartoznak az alkalmi potenciafokozó kapszulák, a különböző krémek és sprayk.

Az alkalmi potencianövelők célja, hogy azonnal kezeljék az átmeneti merevedési problémákat, zavarokat. Segítségükkel a pénisz könnyedén elérheti és fent is tarthatja a szexuális együttléthez szükséges merev állapotot. Így ezek a potencianövelők hatékonyan járulnak hozzá a szex minőségének javításához.

A 30 év feletti férfiak többsége tapasztalt már különböző szintű merevedési zavart. A probléma jelentkezhet ideiglenesen stresszes állapot hatására alkalmi jelleggel, de az életkor előrehaladtával az erekció minősége egyre csak romlik mígnem a probléma könnyen állandósulhat.

Az alkalmi potencianövelők támogatják a hímvessző vérellátását, aminek következtében az erekció könnyen, kiszámítható időn belül elérhetővé válhat, továbbá 15-20 percen belül készen állhatsz már a következő aktusra is.

Ezek a potencianövelők alkalmi készítmények révén nem igényelnek rendszeres, napi szintű alkalmazást. Használatuk az aktust megelőző 1-fél órában javallott, ennyi időn belül szexuális inger hatására segítenek az erős erekció elérésében. (Szemben a kúraszerű potencianövelőkkel, melyek rendszeres, kúraszerű alkalmazás során, rendszerint 2-3 hét múlva fejtik ki hatásukat, mely heteken át tartósan fennáll.)

Az azonnali hatású potencianövelők használatát azoknak ajánljuk, akinél alkalmi jelleggel fordulnak elé kisebb-nagyobb merevedési zavarok, illetve akik alkalmi jelleggel szeretnének kimagasló teljesítményt nyújtani az ágyban. Tipikusan ilyen szituáció lehet például az adott partnerrel töltött első éjszaka, amikor is a teljesítési vágy olyannyira erőteljes lehet, hogy gátolhatja a szexuális teljesítményt. Az azonnali potencianövelők hatásfokát éhgyomri, vagy közel éhgyomri alkalmazással növelheti.

Íme a TOP6 közkedvelt, a vevői visszajelzések alapján már bizonyított, több éve kapható alkalmi potencianövelők 1-2 napos szállítással:

Szuperhős potencianövelő – 6db kapszula

Szuperhős kapszula férfiaknak - 6db

100% legális, bizonyított termék

7590 Ft.

Előnyök

 Gyorsan hat (20-45 perc)
 Akár 4 napig tart a hatása
 Extra erős, intenzív merevedés
 Gyors renerálódás: 15 perc
 18-77 év között ajánlott
 Izgalom hatására merevedés
Melléhatások nélkül

El Torito potencianövelő – 6db kapszula

El Torito potencianövelő tabletta

100% legális, legjobb ár/érték

7190 Ft.

Előnyök

 Gyorsan hat (20-45 perc)
 Akár 4 napig tart a hatása
 Extra erős, intenzív merevedés
 Gyors renerálódás: 15 perc
 18-77 év között ajánlott
 Izgalom hatására merevedés
Mellékhatások nélkül

Titan Power potencianövelő – 3db

Titán Power 3db férfi potencianövelő kapszula

100% legális, legerősebb

5190 Ft.

Előnyök

 Gyorsan hat (20-45 perc)
 Akár 4 napig tart a hatása
 Extra erős, intenzív merevedés
 Gyors renerálódás: 15 perc
 18-77 év között ajánlott
 Izgalom hatására merevedés
Mellékhatások nélkül

BoomBoom potencianövelő – 2db kapszula

100% legális, a nagy kedvenc

4500 Ft.

Előnyök

Azonnali erőteljes erekció
Csúcsteljesítményt biztosít
10-20 percen belül hat
Gyors renerálódás: 20 perc
 18-77 év között ajánlott
 Izgalom hatására merevedés
Melléhatások nélkül

Satibo potencianövelő – 2db kapszula

Satibo potencianövelő tabletta

100% legális, visszatért

4090 Ft.

Előnyök

 Gyorsan hat (20-45 perc)
 Akár 4 napig tart a hatása
 Extra erős, intenzív merevedés
 Gyors renerálódás: 15 perc
 18-77 év között ajánlott
 Izgalom hatására merevedés
Mellékhatások nélkül

AlphaMan potencianövelő – 30db kapszula

100% legális, D vitaminnal

8000 Ft.

Előnyök

Hosszú távon hat, nem azonnali
Napi rendszeres szedésű
Potencianövelő, immunerősítő
Napi 2-szer 1 kapszula
 18-77 év között ajánlott
Cukorbetegek is szedhetik
Mellékhatások nélkül

Folyamatos szedést igénylő férfierő kapszulák

Ezek a férfierő kapszulák általában étrendkiegészítők, melyek folyamatos, kúraszerű alkalmazás mellett fejtik ki potencianövelő hatásukat. Potencianövelés mellett általános vitalizáló hatásul is van, azaz nem csak a potenciára, hanem az általános közérzetre és az állóképességre is pozitívan hatnak.

Ezen potencianövelék szedése nem csak abban az esetben ajánlott, ha rendszeresen észreveszi magán a potencia különböző szintű zavarait, hanem akkor is, ha szeretné magát fittebbnek, energikusabbnak érezni a mindennapok során. A rendszeres alkalmazást igénylő potencianövelők gyorsítják a regenerálódást fizikai testedzések és együttlétek után egyaránt. Így használatukkal aktívabbá válhat nemi élete.

A különböző potencianövelők használata mára már abszolút elterjedt, bevett szokás. Nem a probléma kezelése a kínos, hanem az, ha bár tisztában van annak eredetével, mégsem tesz ellene.

A webáruházunk kínálatában megtalálható potencianövelők egyike sem vényköteles. nem forgalmazunk vényköteles potencianövelőket. A  Potencianovelo-tabletta.hu által forgalmazott alkalmi potencianövelők mindegyike kifogástalan, megbízható készítmény, mely nem csupán 100%-ban természetes, növényi összetételű, de rendelkezik OÉTI notifikációs számmal is.

Azonnali segítség

Férfierő kapszulák áldásos hatásai

A potencianövelők hatására megnövekednek a véredények és már apró  szexuális inger következtében megtörténik a merevedés, melynek eredményeképp vastagabb és erőteljesebb lesz a pénisz. A potencianövelők javítják az erek vérellátását, serkentik a vérkeringést, növelik a szexuális teljesítményt és hosszantartó merevedés idéznek elő. Ezeket tapasztalhatod a különböző a potencianövelők szedése esetén

Szinte azonnal hatnak –  20-60 percen belüli felszívódás
Hatásuk 2-5 napig is eltarthat
A szexuális vágy és libidó azonnal fokozódhat
Erőteljesebb merevedés, jobb vérellátottság a péniszben
Gyorsabb reakcióidő, rövidebb idő alatt felépülő teljes merevedés
Hosszabb orgazmus, és kevesebb regenerációs idő is elég lehet
Többszöri magömlés 
Mérsékelt alkoholfogyasztás esetén is alkalmazhatóak
A korai magömlés feletti nagyobb kontroll
Megnövekedett önbizalom
Nagyobb szexuális állóképesség
A potencianövelők segítenek hoszan fenntartani az erekciót

irány a kapszula
Gondtalan szeretkezés potencianövelő tabletta segítségével

Kiknek ajánlottak az alkalmi férfierő kapszulák?

Az alkalmi potencianövelők azon férfiak számára ajánlottak, akiknek szexuális teljesítményén nyomot hagyott a stressz, a mindennapi rohanás, a felgyorsult ütemű hétköznapok. Ezek a potencianövelők hatékony segítséget nyújtanak azoknak, akik potenciazavarral küzdenek, de azok számára is hasznosak lehetnek, akik pusztán szeretnének javítani szexuális teljesítőképességükön és így a szex minőségén. A férfierő kapszulák tehát nem pusztán merevedési zavar esetén nyújtanak extra és tartósan merev péniszállapotot.

AZ alkalmi potencianövelők ülönböző formában is elérhetők. A legközkedveltebb formát a tabletták nyújtják, melyek rendkívül egyszerű alkalmazást tesznek lehetővé. Egyszerűen csak be kell venni a készítményt és 30-60 percen belül máris élvezhető hatása. A tablettákon kívül használhatók még különböző férfierőt fokozó gélek, zselék és teák is.

Az alkalmi potencianövelők alkalmazást követően rövid időn belül, szinte azonnal kifejtik hatásukat.

Mire is lehet számítani a férfierő kapszulák alkalmazásával? 

A pénisz vérbősége megnő, aminek hatására azt érzékeli majd, hogy a nemiszerve rendkívüli módon megmerevedik. (Ehhez azonban szexuális inger szükséges, tökéletes tehát ez az időszak az előjátékra.) A rendkívüli erektált állapotnak köszönhetően péniszmérete is nagyobbnak, hosszabbnak és vastagabbnak tűnhet és érződhet. Emellett a magömlés ideje is kitolódhat, sőt a szexuális vágya is megnövekszik, tehát a szeretkezés élményét intenzívebben és hosszabban élheti meg.

A készítmények hatását a legtöbb esetben még 1-2 nappal az alkalmazás után is élvezheti. (Nem kell megijedni, ez nem folyamatos erekciót jelent, hiszen az csak ingerlés hatására következik be.)

A férfierő készítményeknek köszönhetően visszanyerheti magabiztos önbizalmát és javíthat szexuális élete, és így közvetve párkapcsolata minőségén. Ma már olyan szerencsés helyzet áll fenn, hogy nem kell az érintettnek együtt élnie, beletörődnie az őt sújtó merevedési zavarba. Elegendő egy jól megválasztott készítmény és minden ilyen jellegű probléma meg is van oldva.

Amit a webáruházban kapható potencianövelő termékekről tudni érdemes

Az általunk forgalmazott potencianövelők mindegyike maximálisan megbízható termék, mellyel hatékonyan kezelhetők a merevedési zavarok. A webáruházban kapható potencianövelők minden esetben 100%-ig természetes összetétellel rendelkeznek, melyek olyan gyógynövényi anyagok, amik segíthetnek előidézni az erekciót. Mivel ezek a potencianövelők nem minősülnek gyógyszernek, ezért megvásárlásukhoz nem szükséges vény. Az itt felsorolt termékek nem összetévesztendők a potencianövelő gyógyszerekkel.

Kiemelten ajánlott férfierő kapszulák

Szuperhős alkalmi potencianövelő >>

Titán Power alkalmi potencianövelő >>

Maraton alkalmi potencianövelő kapszula >>

Boom Boom alkalmi potencianövelő >>

Virilect alkalmi potencianövelő kapszula >>

El Torito Classic alkalmi potencianövelő >>

Satibo alkalmi potencianövlők >>

Rendszeresen szedhető, általános vitalizáló potencianövelők közül próbálja ki az alábbi kúraszerű terméket: Alpha Man.

 

 

Legális és biztonságos potencianövelő tabletták

Biztonságos és legális potencianövelő tabletták

A weboldalon feltüntetett potencianövelők fogyasztása biztonságos. Minden termékünk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkező, Magyarországon legálisan kapható potencianövelő készítmény

Férfiak ezreit tartja távol az élvezetes szextől az orvosnál és a gyógyszertárban előforduló kellemetlen diskurzus. Jó hír, hogy potencianövelő termékeinkért nem kell orvoshoz menned, VÉNY-re potencianövelőt íratni. Könnyen és gyorsan megrendelheted itt a vény nélkül, legálisan kapható potencianövelő szereket. A termékek akár másnapra megérkeznek Hozzád.

MPL csomagautomata

Diszkrét rendelés és csomagátvétel

Válaszd a törzsvevőink nagy kedvencét a Postán maradó csomagot, a teljes diszkrécióért. Senki nem tudja meg, hogy csomagod érkezett, és bármikor át tudod venni a helyi postán személyi igazolvány bemutatása ellenében. Ha nem szereted a postát vagy nincs a közeledben, akkor kérd a csomagodat Posta csomagautomatába, ahol 0-24 órában bármikor átveheted.

Ha nincs a közeledben csomagautomata, akkor kérd csomagodat MOL benzinkútra (0-24 órában átveheted a csomagodat) vagy a több száz Coop üzlet valamelyikébe, ahol akár a bevásárlással is egybekötheted.

Mindegyik csomagátvevő helyen kényelmesen és diszkréten fel tudod venni a potencianövelő csomagodat  100%-os diszkrécióban. A csomagon a feladó neve: Camelot Consulting Kft. lesz és nem webshop neve, ne aggódj emiatt.

Csak köszönetet tudok mondani,nekem nagyon bevált!Ha stresszelsz vagy félsz a nagy elvárástól próbáld ki,magabiztosabb leszel!Még másnap is érezhető a hatása..

Zoli (35)

Az eddigi legjobb,általam használt termékük a Szuperhős potencia kapszula. 4-5 napig érezhető volt a hatása. A webshop pedig könnyen kezelhető.

Levi (39)

Maximálisan elégedett vagyok a hatékonyságával. Hosszan tartó, két nappal a fogyasztást követően is érzékelhető az eredménye.

Peter (55)

Már bizonyított alkalmi férfierő kapszulák

Vásárlói visszajelzések alapján az alábbi alkalmi potencianövelők kimagaslóan hatékonyan és biztosítják a hosszantartó, erős merevedést és visszaadják az önbizalmad:

Szuperhős potencianövelő tabletta 6db

Szuperhős kapszula férfiaknak - 6db

100% legális, bizonyított termék

7590 Ft.

Előnyök

 Gyorsan hat (20-45 perc)
 Akár 4 napig tart a hatása
 Extra erős, intenzív merevedés
 Gyors renerálódás: 15 perc
 18-77 év között ajánlott
 Izgalom hatására merevedés
Melléhatások nélkül

El Torito potencianövelő tabletta 6db

El Torito potencianövelő tabletta

100% legális, legjobb ár/érték

7190 Ft.

Előnyök

 Gyorsan hat (20-45 perc)
 Akár 4 napig tart a hatása
 Extra erős, intenzív merevedés
 Gyors renerálódás: 15 perc
 18-77 év között ajánlott
 Izgalom hatására merevedés
Mellékhatások nélkül

Titan Power potencianövelő tabletta 3db

Titán Power 3db férfi potencianövelő kapszula

100% legális, legerősebb

5190 Ft.

Előnyök

 Gyorsan hat (20-45 perc)
 Akár 4 napig tart a hatása
 Extra erős, intenzív merevedés
 Gyors renerálódás: 15 perc
 18-77 év között ajánlott
 Izgalom hatására merevedés
Mellékhatások nélkül

BoomBoom potencianövelő tabletta 2db

100% legális, a nagy kedvenc

4500 Ft.

Előnyök

Azonnali erőteljes erekció
Csúcsteljesítményt biztosít
10-20 percen belül hat
Gyors renerálódás: 20 perc
 18-77 év között ajánlott
 Izgalom hatására merevedés
Melléhatások nélkül

Satibo potencianövelő tabletta 2db

Satibo potencianövelő tabletta

100% legális, visszatért

4090 Ft.

Előnyök

 Gyorsan hat (20-45 perc)
 Akár 4 napig tart a hatása
 Extra erős, intenzív merevedés
 Gyors renerálódás: 15 perc
 18-77 év között ajánlott
 Izgalom hatására merevedés
Mellékhatások nélkül

AlphaMan potencianövelő 30db

100% legális, D vitaminnal

8000 Ft.

Előnyök

Hosszú távon hat, nem azonnali
Napi rendszeres szedésű
Potencianövelő, immunerősítő
Napi 2-szer 1 kapszula
 18-77 év között ajánlott
Cukorbetegek is szedhetik
Mellékhatások nélkül

Férfierő kapszulák kapcsán gyakran feltett kérdések

 

Hogyan működnek az alkalmi potencianövelők?

Az alkalmi, kapszulás potecianövelők mind fizikai, mind pszichikai stimulánsként is működhetnek. A potencianövelő kapszulák szedése a rendszeres vagy akár alkalmi szexuális együttlétek jobbá válhatnak. A szerelmi légyottok időtartama is hosszabb lehet. Szexuális teljesítőképessége is javulhat. A potencianövelő kapszulák javíthatják az erek vérellátását, serkenthetik a keringést, ezáltal könnyebben jöhet létre a teljes és egyben kemény erekció is. Ön magabiztosabbá válhat az ágyban és bármikor készen állhat egy, vagy több kielégítően tartalmas szexuális aktusra!

Honnan tudhatom, hogy a gyógynövény alapú potencianövelők a megfelelőek számomra?

Ha valami igazán új fajta potencianövelőt keres a merevedési problémák és az erekciós zavarok leküzdésére, mert rendszeresen vagy akár csak alkalmanként is gyenge az erekciója, akkor a Szuperhős potencianövelő kapszulák jó választás lehet. A gyógynövényekből készült kapszluák segítségével Önnek újra keményebb és hosszabban tartó merevedése lehet akár napokon keresztül szexuális inger hatására. Ezáltal Ön újra magabiztosabbá válhat minden szexuális aktus megkezdése előtt. A használat mellett Ön több szexuális aktusra is képes lehet.

Mit tegyek abban az esetben, ha gyógyszereket szedek?

Ilyen esetben javasoljuk, hogy mindig kérje ki kezelőorvosa tanácsát minden gyógyszerrel kapcsolatban, melyet szed, mielőtt bármilyen készítményt bevenne! Így biztos lehet abban, hogy a lehető legjobb tanácsot fogja kapni, melyre Önnek szüksége lehet.

Hogyan kell tárolni a potencianövelőket?

A potencianövelő kapszulákat érdemes száraz, hűvös és fénytől védett helyen tárolni. Továbbá tartsa távol gyermekek elől.

Honnan tudom, hogy meddig használhatom fel a kapszulákat?

A kapszulák felhasználási ideje, a doboz hátoldalán feltüntetett időpontig fogyasztható..

Gyógyítanak az oldalon található termékek?

A potencianovelo-tabletta.hu oldalain található információk, szolgáltatások, cikkek nem helyettesíthetik a szakember véleményét, ezért kérjük Önöket, hogy minden esetben forduljanak szakorvoshoz betegség esetén! A táplálék kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrend-kiegészítők nem gyógyítanak, előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott változatos étrend helyett alkalmazni őket.