Barion Pixel

A potencianövelő készítmények számos fajtája tökéletes, azonnali megoldást kínál az átmeneti merevedési zavarokra és extra teljesítmény adnak. Ebben a részletes cikkben a potencianövelő készítmények világával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat és rendelési információkat találod, mielőtt beszereznéd a webáruházunkban kapható 100%-osan legális növény alapú potencianövelő készítmények valamelyikét. Kezdjük el.

A potencianövelő készítmények nem csak akkor segítenek, ha merevedési zavarokkal küzdesz.  Legtöbb férfi társunk azért próbálja ki a különböző potencianővelő készítmények valamelyikét, hogy elkápráztassa partnerét a  kimagasló, extra teljesítménnyel vagy legyőzze a teljesítménykényszer miatt kialakult átmeneti szorongást. Ugyanis a különböző potencianövelő készítmények nem csak elősegítik az erekciót, de képesek akár órákon át is megőrizni azt, továbbá akár 10 percen belül már készen is állsz a következő menetre. Órákon át tartó aktus? Többszöri menet? Többé nem lesz előtte akadály!

 

Potencianövelő készítmények pozitív hatásai

A 100% legális potencianövelő készítmények szedésének hatására megnövekednek a véredények a péniszben és már apró  szexuális inger következtében is bekövetkezik a merevedés, melynek eredményeképp vastagabb és sokkal erőteljesebb, nagyobb és vastagabb is lesz a pénisz.

A különböző potencianövelő készítmények javítják az erek vérellátását, serkentik a vérkeringést, növelik a szexuális teljesítményt és hosszantartó merevedés idéznek elő.

Ezeket köszönheted a potencianövelő készítmények szedésének:

 Szinte azonnal hatnak –  20-60 percen belüli felszívódás
Hatásuk akár 2-5 napig is eltarthat
 A szexuális vágy és libidó azonnal fokozódhat
Erőteljesebb, kemény merevedés, jobb vérellátottság a péniszben
Gyorsabb reakcióidő, 10 perc múlva jöhet a következő menet
Hosszabb és nagyobb orgazmus
Nincs több szorongás, stressz, teljesítmény kényszer
 Mérsékelt alkoholfogyasztás esetén is alkalmazhatóak
 A korai magömlés feletti nagyobb kontroll
Megnövekedett önbizalom és magabiztosság
Nagyobb szexuális állóképesség, többszöri magömlés
Garantáltan elkápráztatod a partnered

 

Potencianövelő készítmények típusai

A potencianövelő készítmények alapvetően két fő csoportja ismert. A vény köteles, azaz kizárólag csak a gyógyszertárban kapható, orvos által recepre felírt gyógyszer  és a nem vény köteles, azaz nem orvosi receptre felírt, legális potecianövelő készítmények. Ebben a cikkben a nem vényköteles potencianövelő készítményekkel foglalkozunk részletesen.

Nem vényköteles potencianövelő készítmények

A nem vényköteles potencianövelő készítmények két fő típusát különböztetjük meg. Az 1. csoportba az úgynevezett “Azonnali hatású, alkalmi potencianövelő készítmények” tartoznak, a 2. csoportba pedig a “Folyamatos szedést igénylő potencianövelő készítmények” tartoznak. Most nézzük meg részletesen, hogy mit kell tudni az azonnali hatású, alkalmi potencianövelőkről.

 Azonnali hatású potencianövelő készítmények

Az azonnali hatású potencianövelő készítmények a beszedést követően már 20-60 percen belül kifejtik hatásukat. Hosszantartó, kemény erekciót okoznak, de csakis kizárólag szexuális inger hatására. Így nem kell aggódnod, hogy egész nap 0-24 órában állni fog a péniszed. Partnered előtt emiatt egyáltalán nem fogsz kellemetlen helyzetbe kerülni.  Az alkalmi potencianövelő készítméyek hatását akár 2-5 napig is érezheted, majd ezek pár nap után teljesen kiürülnek a szervezetedből.

Az alkalmi potencianövelő készítmények célja, hogy azonnal kezeljék  az átmeneti merevedési problémát, zavarokat. Használatukat követően a pénisz könnyedén elérheti és hosszú ideig fenntartatja a szeretkezéshez szükséges kőkemény, merev állapotot, amire vágyik az ember. Így ezek a potencianövelő készítmények visszaadják az embernek a magabiztosságot, az önbizalmat és drasztikusan hozzájárulnak a szex minőségének javításához. 

Ezek az alkalmi potencianövelők készítmények révén nem igényelnek rendszeres, napi szintű alkalmazást. Használatuk az aktust megelőző 1-fél órában javallott, ennyi időn belül szexuális inger hatására segítenek az erős erekció elérésében. (Szemben a kúraszerű potencianövelőkkel, melyek rendszeres, kúraszerű alkalmazás során, rendszerint 2-3 hét múlva fejtik ki hatásukat, mely heteken át tartósan fennáll.)

Népszerű potencianövelő készítmények 1-2 napos szállítással

 

Szuperhős potencianövelő kapszula a biztos merevedésért!Szuperhős potencianövelő (6db)

A Szuperhős kapszula megújult erővel és hatékonysággal veszi fel a versenyt a merevedési problémákkal szemben. Hatalmas előnye, hogy nem csak rövid időn belül váltja ki a merevedést, de maratoni ideig meg is őrzi azt. 

Szuperhős potencianövelő részletek és rendelés >>

 

 

Boom Boom természetes potencianövelő (2db)Boom Boom

A Boom Boom napjaink egyik legnépszerűbb potencianövelő készítménye. A vásárlói vélemények alapján rendkívül hatékony. 

Boom Boom potencianövelő részleteket és rendelés >>

 

 

El Torito - potencianövelő kapszula férfiaknak (6db)

El Torio természetes potencianövelő (6db)

Évek óta töretlen sikerességnek örvend a El Torito Classic is. Alkalmazását abban az esetben is ajánljuk, ha nincs különösebben merevedési problémája, egyszerűen csak szeretne javítaniaaa teljesítőképességén. Az El Torito Classic kapszulái segítenek, hogy lenyűgözze partnerét!

El Torito Classic potencianövelő részletek és rendelés >>

 

 

Gold Power természetes potencianövelő (2 db)

A Gold Power megújult erővel és hatékonysággal veszi fel a versenyt a merevedési problémákkal szemben. 

Gold Power potencianövelő részletek és rendelés >>

 

Maraton Classic természetes potencianövelő (6db)Maraton Classic

A Maraton Classic hatalmas előnye, hogy nem csak rövid időn belül váltja ki a merevedést, de maratoni ideig meg is őrzi azt. Ha szeretne többszörös orgazmust elérni, bátran ajánljuk ezt a készítményt. 

Maraton Classic potencianövelő részletek és rendelés >>

 

 

Green snake forte potencianövelő tabletta - 4 dbGreensnake forte természetes potencianövelő (4 db)

Green Snake Forte potencianövelő tabletta garantálja neked a hosszantartó, erős merevedést, nem fogsz benne csalódni. . 

Green Snake potencianövelő részletek és rendelés >>

 

 

Kiknek ajánlottak az alkalmi potencianövelő készítmények?

Az alkalmi potencianövelő készítmények azon férfiak számára ajánlottak, akiknek szexuális teljesítményén nyomot hagyott a stressz, a mindennapi rohanás, a felgyorsult ütemű hétköznapok, a szorongás és teljesítménykényszer vagy az önbizalom hiány.

Ezek a potencianövelő készítmények hatékony segítséget nyújtanak azoknak, akik potenciazavarral küzdenek, de azok számára is hasznosak lehetnek, akik pusztán szeretnének javítani szexuális teljesítőképességükön és így a szex minőségén. A férfierő kapszulák tehát nem pusztán merevedési zavar esetén nyújtanak extra és tartósan merev péniszállapotot.

Az alkalmi potencianövelő készítmények különböző formában is elérhetők. A legközkedveltebb formát a tabletták nyújtják, melyek rendkívül egyszerű alkalmazást tesznek lehetővé. Egyszerűen csak be kell venni a készítményt és 20-60 percen belül máris élvezhető hatásuk.

 

 Folyamatos szedést igénylő  potencianövelő készítmények

Az állandó, napi rendszerességű folyamatos szedést igénylő potencianövelő készítmények általában étrendkiegészítők, melyek folyamatos, kúraszerű alkalmazás mellett fejtik ki potencianövelő hatásukat. Ezeknek a potencianövelő készítmények fő célja a potencianövelés mellett általános vitalizáló hatás, azaz nem csak a potenciára, hanem az általános közérzetre és az állóképességre is pozitívan hatnak.

Ezen potencianövelő készítmények szedése nem csak abban az esetben ajánlott, ha rendszeresen észreveszi magán a potencia különböző szintű zavarait, hanem akkor is, ha szeretné magát fittebbnek, energikusabbnak érezni a mindennapok során. A rendszeres alkalmazást igénylő potencianövelők gyorsítják a regenerálódást fizikai testedzések és együttlétek után egyaránt. Így használatukkal aktívabbá válhat nemi élete.

A webáruházunk kínálatában megtalálható növényalapú potencianövelő készítmények egyike sem vényköteles. A  Potencianovelo-tabletta.hu által forgalmazott alkalmi potencianövelők mindegyike kifogástalan, megbízható készítmény, mely nem csupán 100%-ban természetes, növényi összetételű, de rendelkezik OÉTI notifikációs számmal is.

 

Mire számíthatsz a potencianövelő készítmények szedésével?

Miben tudnek neked segíteni a különböző potencianövelő készítmények. Ha az alábbi pontok bármelyikére is IGEN a válaszod, akkor mindenképp rendeld meg és próbáld a webáruházban kapható kapszulás potencianövelő készítmények egyikét

 Találkozás előtt szorongsz, frusztrált vagy?
 Teljesítménykényszer van rajtad, emiatt aggódsz?
 Egyáltalán nincs erekciód?
 Csak rövid ideig tart a merevedésed?
 Aktus közben elmúlik az erekciód és lelankadsz?
 Sokat stresszelsz és agyalsz szex előtt?
 Nem tudod átadni magad az élvezeteknek?

Azaz igazság, hogy ezek a problémák a férfiak 85%-nál előfordulnak. Nem vagy egyedül. A potencianövelő készítményeknek köszönhetően visszanyerheted magabiztos önbizalmad és javíthatod szexuális életed, és így közvetve párkapcsolata minőségén. Ma már olyan szerencsés helyzet áll fenn, hogy nem kell az érintettnek együtt élnie, beletörődnie az őt sújtó merevedési zavarba. Elegendő egy jól megválasztott potencianövelő készítmény és minden ilyen jellegű probléma meg is van oldva.

 

Biztonságos és legális potencianövelő készítmények

A webáruházban megrendelhető potencianövelő készítmények fogyasztása biztonságos. Minden termékünk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkező, Magyarországon legálisan kapható potencianövelő készítmény. 

Sajnálatos módon férfiak ezreit tartja távol az élvezetes szextől az orvosnál és a gyógyszertárban előforduló kellemetlen diskurzus. Jó hír, hogy potencianövelő termékeinkért nem kell orvoshoz menned, VÉNY-re potencianövelőt íratni. Itt és most  webáruházban könnyedésn 2 perc alatt megrendelheted a vény nélkül, legálisan kapható potencianövelő készítmények egyikét. A termékek akár másnapra megérkeznek Hozzád. A rendelésed diszkréten kezeljük, nem fogsz kellemetlen helyzetbe kerülni. A csomagon a cégünk neve: Camelot Consulting Kft, szerepel, mint feladó és nem a webáriház címe.

 

Diszkrét rendelés és csomagátvétel

Válaszd a törzsvevőink nagy kedvencét a Postán maradó csomagot, a teljes diszkrécióért. Senki nem tudja meg, hogy csomagod érkezett, és bármikor át tudod venni a helyi postán személyi igazolvány bemutatása ellenében. Ha nem szereted a postát vagy nincs a közeledben, akkor kérd a csomagodat Posta csomagautomatába, ahol 0-24 órában bármikor átveheted.

Ha nincs a közeledben csomagautomata, akkor kérd csomagodat MOL benzinkútra (0-24 órában átveheted a csomagodat) vagy a több száz Coop üzlet valamelyikébe, ahol akár a bevásárlással is egybekötheted.

Mindegyik csomagátvevő helyen kényelmesen és diszkréten fel tudod venni a potencianövelő csomagodat  100%-os diszkrécióban. A csomagon a feladó neve: Camelot Consulting Kft. lesz és nem webshop neve, ne aggódj emiatt, nem fogsz kellemetlen helyzetbe kerülni. 

 

A potencianövelő készítmények kapcsán gyakran ismételt kérdések

Az alábbi gyakran ismételt kérdéseket szokták feltenni nekünk vásárlóink a potencianövelő készítmények kapcsán, mielőtt vásárolnak webáruházunkban.

 

Hogyan működnek a potencianövelő készítmények?

A potencianövelő készítmények fizikai és pszichikai stimulánsként is működhetnek. A kölünböző, legálisan kaphat potencianövelő készítmények használata során a rendszeres vagy akár alkalmi szexuális együttlétek jobbá válhatnak. Szexuális teljesítőképességed jelentősen javulni fog. A potencianövelő készítmények továbbá javíthatják az erek vérellátását, serkenthetik a keringést, ezáltal könnyebben jöhet létre a teljes és egyben kemény erekció is. Magabiztosabbá válsz az ágyban és bármikor készen állsz akár több kielégítően tartalmas menetre.

 

A gyógynövény alapú potencianövelő készítmények jók lesznek nekem?

Ha egy ütős potencianövelő potencianövelő készítményt keresel a merevedési problémák és az erekciós zavarok leküzdésére, mert rendszeresen vagy akár csak alkalmanként is gyenge az erekciód, akkor a Szuperhős potencianövelő kapszulák jó választás lehet. A gyógynövényekből készült kapszluák segítségével újra keményebb és hosszabban tartó merevedésed lehet akár napokon keresztül szexuális inger hatására. Ennek köszönhetően újra magabiztos leszel minden szexuális aktus megkezdése előtt. 

 

Hogyan kell tárolni és meddig használhatom fel a kapszulákat?

A potencianövelő kapszulákat érdemes száraz, hűvös és fénytől védett helyen tárolni. Továbbá tartsa távol gyermekek elől. A kapszulák felhasználási ideje, a doboz hátoldalán feltüntetett időpontig fogyasztható..

 

Gyógyítanak az oldalon található termékek?

potencianovelo-tabletta.hu oldalain található információk, szolgáltatások, cikkek nem helyettesíthetik a szakember véleményét, ezért kérjük Önöket, hogy minden esetben forduljanak szakorvoshoz betegség esetén! A táplálék kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrend-kiegészítők nem gyógyítanak, előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott változatos étrend helyett alkalmazni őket. 

 

Hogyan fokozhatom tovább a potencianövelő készítmények hatását?

A potencianövelő készítmények természetesen önmagukban is elegendőek, viszont számos olyan hétköznapi szokás van, amelyeket beépítve az életedbe a midnennapi rutinodba fokozni tudod hatásukat. 

Rendszeres testmozgás: edz heti háromszor 1.5 órát vagy fuss 20 percet! Add le a túlsúlyod és élj stresszmentesen. Táplálkozz egészségesen és igyál meg napi 2-3 liter vizet.

Érdemes fogyasztanod az alábbi természetes potencianövelő ételeket, mint: zöld tea, chili, fokhagyma, gyömbér, ginkoBiloba, cink, inzulin, fahéj, görögdinnye, D-Vitamin.

 

Bizonyára te is hallottál már a kamagra készítményről. Sose próbáld ki, mert annak forgalmazása és szedése itthon illegális, szigorúan tilos a súlyos egészségügyi következményei miatt. Olvasd el a kamagra káros hatásairól szóló cikkünket. Kamagra helyett próbáld ki a 100% legális, gyógynövény alapú potencianövelő szereket és a természetes potencianövelő készítményeket.

 

Webáruházban kapható potencianövelő készítményekről tudni érdemes

Az általunk forgalmazott potencianövelők mindegyike maximálisan megbízható termék, mellyel hatékonyan kezelhetők a merevedési zavarok. A webáruházban kapható potencianövelők minden esetben 100%-ig természetes összetétellel rendelkeznek, melyek olyan gyógynövényi anyagok, amik segíthetnek előidézni az erekciót. Mivel ezek a potencianövelők nem minősülnek gyógyszernek, ezért megvásárlásukhoz nem szükséges vény. Az itt felsorolt termékek nem összetévesztendők a potencianövelő gyógyszerekkel.

 

Kiemelten ajánlott potencianövelő készítmények

A vásárlói visszajelzések alapján, az elmúlt években a legjobbra értékel potencianövelők az alábbiak. Kattints és olvsd el a részleteket a a különböző kapszulákról:

Szuperhős alkalmi potencianövelő (6db) >>

Maraton alkalmi potencianövelő (6 db) >>

Boom Boom alkalmi potencianövelő (2 db) >>

Green Snake alkalmi potencianövelő (4 db) >>

El Torito Classic alkalmi potencianövelő (6 db) >>

Satibo alkalmi potencianövelő >>

Gold Power Extra potencianövelő >>

 

7 szempont, hogy miért tőlünk rendelj potencianövelő tablettát online

1. Garancia

Természetesen garanciát vállalunk, hogy az általunk forgalmazott termékek 100%-ban engedélyezettek, bevizsgáltak és legálisak Magyarországon.

2. Kiváló hatású kapszulák

Szinte csak 4-5 csillag közti értékelés érkezett az általunk forgalmazott termékekre az Árukereső oldalon, amire igazán büszkék is vagyunk. 

3. Az egészség az első:

Csaki legális, bevizsgált, egészségre ártalmatlan, OGYÉI notifikációval rendelkező  potencianövelő termékek értékesítésével foglalkozunk. Az összetevők minden terméken fel vannak tüntetve. Mi magunk is rendszeresen használjuk és teszteljük a termékeinket

4. 2019. óta a piacon – Megbízhatóság, kölcsönösség, tisztelet

Nem egy garázs cég vagyunk, nem is vagyunk láthatatlanok és elérhetetlenek. 100%-osan megbízhatsz bennünk. A Camelot Consulting Kft-ről minden adat elérhető és nyilvános. 

5. Gyors rendelés és ingyenes szállítás

A rendeléstől számítva 1-2 munkanapon belül megérkezik Hozzád a rendelésed. Ha webáruházunkból rendelsz, akkor nem kell orvosnál sok időt eltöltened és várakoznod, receptet feliratnod. Elkerülheted a kényes, kellemetlen helyzeteket, magyarázkodásokat. Rendelésed 2 perc alatt leadhatod és 1-2 munkanap alatt már nálad is van. Nem kell a patikában sorba állnod. Rendelésed 16 000 Ft felett ingyen kiszállítjuk.

6. Teljes körű diszkréció a csomagolás terén

Ne izgulj, mert senki sem tudja meg, hogy mi van a csomagban. Nálunk 100% a diszkréció, nem szeretnénk, hogy kellemetlen helyzetbe kerülj a csomag miatt. Csomagolásunk teljesen diszkrét, a borítékok belülről ki vannak “párnázva”, tartalmuk nem kitapogatható. 

Cégünk neve, a Camelot Consulting Kft. szerepel már feladóként a csomagon és nema  webáruház neve.. Így senki sem fogja tudni beazonosítani, hogy honnan származik a csomagod és mi a valós tartalma. 

7. Kiváló ügyfélszolgálat

Küldetésünk, hogy minden vevőnk elégedett legyen mind a kiszolgálás színvonalával, mind termékeinkkel. Rendelésed telefonon is leadhatod, telefonon bármikor elérsz minket a nap 24 órájában.

 

Online férfi magazin >>