Barion Pixel
 

A közvélekedés szerint azok az idős emberek szednek potencianövelő készítményket, akik szinta az “utolsó napjaikat” szeretnék bearanyozni egy kis élvezettel.  

Ez természetesen nem így van. Szinte bármilyen korosztályú férfiak között találhatunk olyan férfiakat, akik kipróbálták vagy rendszeresen használják a különböző potencianövelő készítmények valamelyikét. Elgondolkodhatunk azon, hogy egy javában járó fiatalember miért szedjen erekciójavító terméket.

A legtöbb fiatal a különböző potencianövelő készítmények valamelyikét használja, mert azt menőnek gonodlja. Így könnyedén férfiasságukkal dicsekedhetnek mások előtt. A buli hevében jönnek a divatos történetek arról, hogy melyik pasik licitálnak egymás ellen, ki hány lánnyal van együtt, és mióta vannak együtt.

Egyes potencianövelő szerek garantáltan hat órán át is kitartanak, ami tartós, igazán kiemelkedő örömet okoz. Vannak azonban, akik nem csak kérkedésből kénytelenek használni ezeket a szereket, hiszen a rohanó világunk és az egészségtelen életmód okozta stressz már fiatal korban is merevedési problémákhoz vezethet.

Sajnálatos módon a 45 év alatti korosztályban egyre gyakoribbak a pszichés hátterű libidó problémák.

A középkorú férfiaknál az impotencia kialakulását nem csak a stressz okozza. A statisztikák szerint a 40 év feletti férfiak fele küzd valamilyen mögöttes problémával. A férfiak tesztoszteronszintje évente átlagosan 1%-kal csökken, bár ez a folyamat bizonyos esetekben felgyorsul, mivel az egészségtelen életmód, az állandó alkoholfogyasztás, a dohányzás és a mozgáshiány érproblémákat okozhat, amelyek keringési zavarokhoz vezethetnek. Ennek eredményeként a pénisz vérellátása hiányossá válhat, és csökkenhet a teljesítmény. Sok esetben pszichiátriai problémák, különösen a szorongás is akadályozhatják a középkorú férfiak mozgását. Félnek a kudarctól, és már tudják, hogy bármi is legyen, a dolgok nem fognak sikerülni nekik.

Szinte mindenki tapasztal erekciós zavart időről időre. Elegük van a stresszesebb időkből, betegségekből. Sok férfi retteg attól, hogy ez csak velük fog megtörténni. Ekkor jön a potencianövelő szer, ami szinte azonnal megoldja az aktuális problémát. Az idősek körében elképzelhető, hogy egészségügyi problémák felelősek a potencia csökkenéséért.

Talán ez is érdekelhet:

Potencianövelő készítmények rendelése >>

Potencianövelő szerek használata >>

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük