Barion Pixel

Minden fotnos tudnivaló, amit a péniszgyűrű világáról tudni érdemes azt összeszedtük neked ebben a cikkben. Az alábbi fontos pontokat fogjuk kitárgyalni: péniszgyűrű használata, előnyei, mérete és veszélyei. Mit használj péniszgyűrű helyett. A végén pedig adunk neked egy szuper tippet. Kezjdünk is bele.

Mi az a péniszgyűrű

A péniszgyűrű egy olyan szexuális segédeszköz, amelyet a hímvessző körül helyeznek el a merevedés fenntartásának vagy fokozásának érdekében. A péniszgyűrűk különböző anyagokból készülhetnek, például szilikonból, latexből, bőrből vagy fémekből. Néhány péniszgyűrű vibrátorral is rendelkezhet a partnerek számára nyújtott további élvezet érdekében.

Péniszgyűrű misztikuma

A péniszgyűrűk esetében a férfiak gyakran misztikumot társítanak hozzájuk azáltal, hogy szexuális élményt fokozó eszközként funkcionálnak. Sokan találnak benne valami titokzatosat vagy különlegeset, mivel a használatuk során olyan érzéseket és élményeket élnek át, amelyek más módon nem lennének elérhetőek. A férfiak képzeletét már igen régóta izgatja a péniszgyűrűk világa. A péniszgyűrű egyenlő az erőseb erekcióval a férfiak szemében, továbbá a kidagadó ereket és a hatalmas élvezeteket azonosítják vele a férfiak. 

Ehhez képest viszont igen kevesen tudnak gyakorlatias infokat a péniszgyűrű használatával kapcsolatban. Sajnos nagyon sokan nem tudják, hogy mi lene számukra az ideális péniszgyűrű méret, illetve hogy mik a péniszgyűrű használatának a veszéleyi. Ebből kifolyólag sokan tartanak is a péniszgyűrű használatától.

Ami igaz az igaz :). Ha nem megfelelő módon használod a péniszgyűrűt akkor akár maradandó károsodásokat okozhatsz magadnak. Ugyanis nagyon szélsséges esetben akár a péniszed teljes vérkeringése is elhalhat.

Péniszgyűrű használata

A péniszgyűrű használata többféle hatást eredményezhet, amelyek közül néhány a következők:

 1. Merevedés fenntartása: A péniszgyűrűt a hímvessző tövére helyezve lehetővé teszi, hogy a vér ne távozzon könnyen a péniszből, így segítve a merevedés fenntartását hosszabb ideig.

 2. Merevedés fokozása: A péniszgyűrűvel megnövekedett véráramlás tapasztalható a péniszben, ami intenzívebb és hosszabb ideig tartó merevedést eredményezhet.

 3. Stimuláció: A péniszgyűrű egyes típusai vibrációval vagy más extra stimuláló elemekkel rendelkezhetnek, amelyek további élvezetet nyújthatnak a viselőnek és a partnerének.

 4. Orgazmus késleltetése: A péniszgyűrű segíthet a korai magömlés elleni küzdelemben, mivel a merevedés fenntartása és a stimuláció fokozása hozzájárulhat ahhoz, hogy az egyén tovább tartózkodjon az ejakulációtól.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a péniszgyűrűk nem mindenki számára ideálisak, és a helytelen használatuk esetén sérüléseket okozhatnak. Fontos betartani a használati utasításokat, és figyelni a viselési időre és a megfelelő méretre. 

Mi ez a nagy felhajtás péniszgyűrű témakör körül?

Vajon a péniszgyűrű egy csodaszer? A péniszgyűrű használata elsősorban nagyobb és keményebb péniszt eredményez, illetve erőteljesebb merevedéshez járul hozzá. 

Nem mellesleg pedig feldobja a szexet és egy kis izgalmat csempész az éjszakába. A férfiak többsége nagyon is szeretne nagyobb élvezetet okozni párjának a péniszgyűrű használatának segítségével. Sok férfi a péniszgyűrű használatára egyfajta ékszer viseletként tekint, ami feldobja a péniszének a kinézetét.

Lényeg a lényegben a péniszgyűrű használata a merevedés megerősítését eredményezi, továbbá nagyonn élvezetet nyújthatunk vele párunknak.  Sok nőnek izgató és eotikus látványt eredményez egy szilikon péniszgyűrű használata. De azért csak óvatosan, ugyanis sokak számára a pénisz tövén elhelyezkedő karika nem egyenlő a csúcsrajutással.

Mire jó a péniszgyűrű és milyen érzés viselni?

A péniszgyűrű használatának elsődleges célja az átmeneti merevedési zavarok megszüntetése. A péniszgyűrűnek létezik ún. orvosi változata is a péniszgyűrűnek. Ezt orvosi szakkifejezéssel „szorítógyűrűnek” hívják.

A péniszgyűrű valójában az erekció megerősítését célozza: elszorítja a vénákat, ezáltal nem engedi kifolyni a hímvesszőből az oda beáramlott vért. Ily módon a pénisz folyamatosan merev marad egészen a közösülés végéig. Férfiak egy része arról számol be, hogy a magömlést is késlelteti a péniszgyűrű használata.

A vibrálós gyűrű egy speciális szilikon vagy más alapú péniszgyűrű fajta, amelyen rezeg is használatban közben, ezáltal a női nemi szervet is izgatja az együttlét közben.

Milyen érzést okoz a péniszgyűrű használata?

Ezt nagyon egyszerűen és könnyedén letesztelheted. Egyszerűen csak csavarj egy spárgát egyik ujjad köré. Enyhén feszítő, meleg érzést fogsz érezni az ujjad végében. A péniszgyűrű használata hasonló érzést vált ki a péniszben is.

Péniszgyűrű méret: Így számold ki a helyes  méretet

A péniszgyűrűk méretét átmérőben adják meg. Mivel a hímvessző átmérőjét elég nehéz lemérni, itt egy módszer, ami segít neked pontosan meghatározni a méreteket. Kövesd az alábbi lpéseket, így pontosan megtudod milyen méretű farokgyűrű a számodra megfelelő méret:

1. Érd el, hogy teljes erekciód legyen;

2. Tekerj egy zsinórt a hímvessződ tövére, ahol a törzseddel találkozik;

3. Mérd meg a zsinórt egy vonalzóval: így megkapod a péniszed kerületét;

4. Nézd meg a táblázatban, hogy az általad mért kerülethez mekkora átmérő tartozik.

Pénisz átmérő táblázat:

Péniszed kerülete Kalkulált átmérője
6 cm 1,9 cm
7 cm 2,2 cm
8 cm 2,5 cm
9 cm 2,9 cm
10 cm 3,2 cm
11 cm 3,5 cm
12 cm 3,8 cm
13 cm 4,1 cm
14 cm 4,5 cm
15 cm 4,8 cm
16 cm 5,1 cm

5. Vonj le 5-6 mm-t a táblázat által mutatott értékből. Erre azért van szükség, hogy a választott péniszgyűrű enyhén szorosabb legyen. (Max 5 mm – 10 mm-el kisebb legyen csak a farokgyűrű átmérője, mint a kiszámolt pénisz kerületed. Ennél kisebb már veszélyesen szoros lenne).

Heréket is körbefogó péniszgyűrű méret meghatározása:

Fontos tudnod még, hogy a péniszgyűrűket két részre oszthatjuk aszerint, hogy hol és hogyan kell viselni őket. Az első esetében a péniszgyűrűt a hímvessző tövére kell ráhúzni. Mi most az ehhez kapcsolódó méretet számoltuk ki fentebb.

A második típusba tartozó péniszgyűrűk esetében a heréket is át kell bújtatni a gyűrűn (kicsit később leírom, hogyan).

Helyes pénisz mérés technika
Helyes pénisz mérés technika: Így csináld!

A heréket is körbefogó fajtájú farokgyűrű méret meghatározásához pontosan a fent leírtak szerint járj el, a 2. lépés kivételével. Itt annyit változtass, hogy a heréket is beleveszed a mérésébe (lásd a megadott kép jobb oldalán). A többi lépést pedig végezd el ugyanúgy.

Gratulálok, most már tisztában vagy azzal, hogy milyen méretű péniszgyűrűre van szükséged! Most lássuk, hogy milyen fajta péniszgyűrűt célszerű elsőre választanod.

 

Péniszgyűrű fajták: hogyan válassz elsőre?

A péniszgyűrűk különböző típusokban és anyagokban kaphatók, amelyek különböző funkciókat és élményeket kínálnak. Néhány gyakori péniszgyűrű fajta:

 1. Általános péniszgyűrűk: Ezek a hagyományos péniszgyűrűk általában rugalmas anyagból, például szilikonból vagy latexből készülnek. Egyszerűen a pénisz tövére húzhatóak, és segítenek fenntartani a merevedést.

 2. Vibráló péniszgyűrűk: Ezek a gyűrűk beépített vibrátorral rendelkeznek, amely további stimulációt biztosít a viselő és a partner számára. A vibrációs funkció lehet különböző sebességekkel és mintákkal rendelkező, így széles skáláját kínálva az élményeknek.

 3. Dupla péniszgyűrűk: Ezek a gyűrűk két részből állnak, amelyeket egyszerre a pénisz tövére és a herezacskóra lehet helyezni. Ez a kialakítás további stimulációt biztosít mind a pénisz, mind a herezacskó területén.

 4. Állítható péniszgyűrűk: Ezek a gyűrűk olyan anyagokból készülnek, amelyek lehetővé teszik a könnyű beállítást és a testre szabott illeszkedést. Néhány változat például tépőzárral vagy csatokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a feszesség szabályozását.

 5. Szilárd péniszgyűrűk: Ezek a gyűrűk általában fémekből, például acélból vagy alumíniumból készülnek, és állandó merevséget biztosítanak. Ezek a gyűrűk rendkívül tartósak és hosszabb ideig használhatók.

Fontos megjegyezni, hogy mindegyik péniszgyűrű típusnak vannak előnyei és hátrányai, és nem minden típus megfelelő mindenki számára. Fontos az egyéni preferenciák és kényelem figyelembevétele, valamint a megfelelő méret és anyag kiválasztása.

Mire figyelj péniszgyűrű választásakor?

Az erotikus boltok polcain számos péniszygűrű közül választhatsz. Számos méretben, anygaban, színben és kivitelben kaphatóak péniszgyűrűk a boltokban és online. Ezekre mindenképp figyelj oda péniszgyűrű vásálása előtt.

Elsősorban a kényelem és a biztonság a legfontosabb szempont a péniszgyűrű használata során. Az alábbi tanácsok ezekben segítenek számodra:

A sima pénisz gyűrűt válaszd elsőre, amit csak a hímvesszőre kell felhelyezni. Azaz ne a heréket is körbefogó fajtát válassz elsőnek.

Válaszd a lehető legrugalmasabb fajtát, pl.: szilikon vagy gumi alapanyagút. Semmiképp ne válassz fémből készült péniszgyűrűt.

Válassz állítható méretű péniszgyűrűt, abból is a kinyitható fajtát.

Nagyon lényeges, hogy tilos otthon, házilag összerakott péniszgyűrűt használni, mert rendkívül veszélyes tud lenni!

 

Péniszgyűrű használata helyesen és biztonságosan:

Első alkalom előtt fedezd fel egyedül!

Először fogsz péniszgyűtű használni? Akkor ez egy nagyon izgalmas pillanat lesz :). Így kezdj neki: legelőször egyedül vizsgáld meg és ismerkedj a gyűrűvel. Vedd kézbe és próbáld ki a kezedben a rugalmasságát. Nézd meg, hogy lehet ki- és bekapcoslni, mennyire rugalmas az anyag.

Így helyezd fel:

A péniszgyűrűt lankadt vagy félmerev állapotú péniszre érdemes felhelyezni. Azaz ha már terljesen merev a péniszed, akkor várd meg még egy kicsit  lelankad.

Csak a péniszt körbefogó péniszgyűrű esetében: bújtasd át a hímvessződet a gyűrűn, majd told le egészen a péniszed tövéig.

A heréket is átfogó péniszgyűrű esetében pedig a sorrend a következő: először az egyik herét majd a másik herét, és legvégül a hímvesszőt kell átbújtatni óvatosan a gyűrűn;

Ezután el lehet kezdeni az izgatást és a szeretkezést a barátnőddel. Megfelelő esetben enyhe szorító érzést, egy kis melegséget, és erős merevedést fogsz tapasztalni a péniszgyűrű használata során.

 

Mik a péniszgyűrű veszélyei?

A nem megfelelő péniszgyűrű használata számtalan problémát, nehézséget okozhat hazsnálójának. Légy óvatos és körültekintő, amikor péniszgyűrűt választasz és használsz. A nem megfelelő használatnak ugyanis komoly következményei lehetnek.

Az alábbiakra mindenképp ügyelj a pénisz gyűrű kapcsán:

 

Semmiképp se válassz túl kicsi méretet, nehogy rászoruljon: előfordulhat, hogy annyira rászorul a péniszre a gyűrű, hogy magadnak nem tudod majd leszedni. Ez esetben orvosi ügyelethez kell fordulni az eszköz levágásához. (Az ilyen esetek kevésbé szerepelnek a hírekben, ettől még léteznek).

Azonnal vedd le fájdalom, zsibbadás, elfehéredés esetén: Használat során figyelj az érzésekre. Ha ilyesmit tapasztalsz, vagy esetleg hidegnek érzed a péniszedet, akkor mihamarabb vedd le, ugyanis károsodhatnak a hímvessző erei. A legjobb ilyenkor, ha azonnal ki tudod csatolni a péniszgyűrűt. Ha ez nem sikerül, akkor rögtön hagyd abba a szeretkezést, és várd meg, amíg lelankad a pénisz. Ezután könnyen le tudod venni.

Ne vidd túlzásba: Maximum 20 percig legyen Rajtad a péniszgyűrű. A péniszgyűrű által kiváltott túl hosszú erekció kóros hímvessző merevedést (priapizmust) okozhat. Ez azt jelenti, hogy új vér nem tudja átjárni a péniszt. A hímvessző ilyenkor nem tud lelankadni, ami egyrészt rendkívüli fájdalmakat, másrészt pedig tartós károsodást okozhat az erekben. Ilyenkor azonnal orvosi segítségre van szükség (ne habozz rögtön orvoshoz fordulni, hidd el az ügyeleten már láttak ilyesmit).

Éjszakára soha nem maradjon fent a péniszgyűrű: a spontán éjszakai merevedések miatt a farokgyűrű hosszú időre elszoríthatja a hímvessződet, és maradandó károsodást is okozhat: akár leállhat a pénisz teljes vérkeringése. (Szélsőséges esetben a hímvessző amputációja is felmerülhet).

 

Péniszgyűrű használata megéri-e vagy sem?

Ha nagyon kíváncsi vagy milyen a szeretkezés pénisz gyűrűvel, akkor tegyél vele egy próbát. DE MINDENKÉPP MÓDJÁVAL!

Semmiképp se viseld tartósan. Tartsd be fentebb leírt elveimet, mindezek mellett pedig javaslom, hogy kérd ki urológus szakember tanácsát is.

Most pedig nézzük meg, hogy mit javaslok a péniszgyűrű alternatívájaként.

Mit használj péniszgyűrű helyett

A péniszgyűrűtő leginkább a merevedés erősítését, a szex feldobását, illetve egy kis „különlegességet” szeretnének átélni a férfiak. Mutatok egy biztonságos módszert, amely ugyanezen érzéseket megadhatja számodra:

A merevedés megerősítésére, és a pénisz keménységének növelésére próbáld ki a Szuperhős potencianövelő kapszulát!

A péniszpumpa használata mellett vagy helyett próbáld ki a Szuperhős potencianövelőt

Javasoljuk, hogy először a péniszpumpa használata helyett próbálj ki egy természetes, növényi eredetű potencianövelőt. Először válassz egy biztonságos legális és hatásos potencianövelőt, ami biztosan segít. A Szuperhős potencianövelő kapszula egyike az általunk forgalmazott legerősebb, illetve legális és veszélytelen termékeknek.

Merevedési zavarok ellen próbáld ki a Szuperhős potencianövelő kapszulát. Egészséges férfiak is bátran használhatják. A Szuperhős potencianövelő kapszulák különösen hatásosan segítik a kemény erekció fenntartását a szeretkezés teljes ideje alatt.

A Szuperhős kapszulák a kategóriájában az egyik legerősebb megoldás. Biztonságos, engedélyezett és kimagaslóan hatásos vény nélkül kapható gyógynövényes potencianövelő termék. Az összes szükséges magyarországi dokumentációval, és OGYÉI hatósági notifikációval rendelkezik.

A szuperhős potencianövelő kapszula nagyon gyorsan hat és iszonyatosan feldobja a szeretkezést!

Csak élvezd önfeledten a szeretkezést a Szuperhős kapszula segítségével:

 • Elképesztő merevedést eredményez a szeretkezés teljes ideje alatt
 • Önbizalmadat rendkívüli módon megerősítheti
 • Kápráztasd el a lányokat: nyugodtan belekezdhetsz egy második menetbe is
 • Ha nincs erekciós problémád, akkor is látványos lesz a különbség

A Szuperhős kapszula a korábbi férfi vásárlóink 90-95%-ánal teljes mértékben beválik. Elégedett, visszatérő vevőink aránya a Szuperhős termékünk esetében kiemelkedően magas.

Vásárlói vélemény

“Én teljesítménykényszer miatt blokkolok le, pedig nincs semmi baj a teljesítményemmel. És fizikailag is oké vagyok. Ez egy ilyen agyi hülyeség. DE ahogy a Szuperhős kapszulát bevettem, egy óra múlva elkezdtem a barátnőmmel sexelni és nagyon meglepődtem. Miután feláll, erősen tartja magát. Hiába jutott eszembe, hogy közben mi van ha összemegy, ez bizony nem akart. Nagyon jó. Szóval használt, csak ajánlani tudom.”

Legális a Szuperhős potencianövelő?

A Szuperhős legálisan megvásárolható, OÉTI által bevizsgált, biztonságos étrendkiegészítő. A termék hatósági engedélye ellenőrizhető az OÉTI étrend-kiegészítő listában.

 • Magyarországon hivatalosan engedélyezett termék.
 • Kizárólag növényi összetevőket tartalmaz, amelyek nem ártalmasak az egészségre.
 • Mellékhatása enyhe, vagy teljesen elhanyagolható.
 • Internetről biztonságosan, legálisan és engedélyezetten megrendelhető.

A Szuperhős potencianövelő kapszula az egyik legismertebb, piacvezető étrend-kiegészítő potencianövelő a hazai piacon.

Szuperhős kapszula férfiaknak - 6db

MEGNÉZEM

Gyakori kérdések a péniszgyűrűvel kapcsolatban

Az interneten sok kérdés szerepel apéniszgyűrűvel kapcsolatban. Mi most öszseszedtük neked a legtöbbet feltett gyakori kérdést a péniszgyűrűvel kapcsolatban.

Hogyan kell helyesen használni a péniszgyűrűt?

Elsőnek válassz egy megfelelő méretű és anyagú péniszgyűrút. Ha még nincs merevedésed, először a péniszed izgasd fel egy kicsit. Ezután a péniszgyűrűt helyezd a péniszed tövére. Ha a gyűrűt gumiból, szilikongyűrűből vagy más rugalmas anyagból készítették, egyszerűen húzd fel a péniszre.

Milyen méretű péniszgyűrűt válasszak?

A megfelelő méretű péniszgyűrű kiválasztása fontos ahhoz, hogy kényelmes és hatékony legyen a használata. Ahhoz, hogy megfelelő méretű péniszgyűrűt válassz, néhány lépést érdemes követni:

 1. Mérés: Mérjd meg a pénisze kerületét a tövénél, ahol a péniszgyűrűt viselni fogod. Fentiekben léeírtuk, hogy hogyan kell megmérni

 2. Mérettáblázatok: Sok péniszgyűrűgyártó cég mérettáblázatokat kínál, amelyek segítséget nyújthatnak a megfelelő méret kiválasztásában. Ezek a táblázatok általában a pénisz kerülete alapján adják meg a megfelelő méretet.

 3. Rugalmas gyűrűk: Ha rugalmas péniszgyűrűt választasz, akkor a mérettől függetlenül egy általános méretet válassz. Ezek az anyagok többnyire rugalmasak, és könnyen illeszkednek a péniszhez.

 4. Próbálkozás: Ha lehetősége van rá, próbáld ki a péniszgyűrűt, mielőtt megvásárolod. 

 5. Állítható gyűrűk: Néhány péniszgyűrű állítható méretű, ami lehetővé teszi az illeszkedés finomhangolását és a kényelem maximalizálását.

Mennyi ideig lehet viselni egy péniszgyűrűt?

A péniszgyűrűk viselési ideje egyénenként és a péniszgyűrű típusától is függ. Általánosságban elmondható, hogy a péniszgyűrűt nem szabad hosszú ideig folyamatosan viselni, és időnként szünetet kell tartani. A viselési időtartamot befolyásolja az illeszkedés kényelme, a véráramlás fenntartása és a bőr irritációja vagy kényelmetlensége.

Általánosságban elmondható, hogy egy-egy alkalommal a péniszgyűrűt általában nem szabad hosszabb ideig, mint 20-30 percig viselni, különösen akkor, ha feszültséget vagy nyomást érez a péniszén. Fontos az is, hogy ne viselje a péniszgyűrűt éjszaka alvás közben vagy hosszabb időn keresztül, hogy a vérkeringés zavartalan legyen és ne okozzon sérüléseket vagy egyéb egészségügyi problémákat.

Fontos megérteni, hogy a péniszgyűrű viselése során bármilyen kellemetlenség vagy fájdalom azonnali jelzés lehet arra, hogy le kell venni a gyűrűt és pihenni kell egy ideig.

Vajon biztonságos a péniszgyűrű használata?

A péniszgyűrű használata általában biztonságos lehet, amennyiben megfelelően alkalmazzák és figyelnek az eszköz helyes használatára. Az alábbiakban összefoglalom a biztonságos péniszgyűrű használatára vonatkozó fontos szempontokat:

 1. Megfelelő méret: Fontos, hogy megfelelő méretű péniszgyűrűt válasszon, amely kényelmesen illeszkedik a péniszre. Túl szoros vagy túl laza gyűrű viselése kellemetlenséget vagy sérüléseket okozhat.

 2. Viselési idő: Ne viselje a péniszgyűrűt hosszabb ideig, mint javasolt. Általában egy-egy alkalommal 20-30 percet viselhet, és időnként szünetet kell tartani a véráramlás biztosítása érdekében.

 3. Vérkeringés figyelemmel kísérése: Figyelje a viselés közbeni érzéseket. Ha bármilyen kellemetlenséget, fájdalmat vagy zsibbadást tapasztal a péniszgyűrű viselése közben, azonnal vegye le, és pihenjen egy ideig.

 4. Helyes használat: Ügyeljen arra, hogy a péniszgyűrűt helyesen helyezze fel a péniszre, és ne hagyja túl hosszú ideig rajta. Ne használja a péniszgyűrűt, ha irritált vagy sérült a pénisz bőre.

 5. Tisztítás és karbantartás: Mindig tisztítsa meg a péniszgyűrűt minden használat előtt és után szappanos vízzel vagy szexuális segédeszköz tisztítóval. Ne ossza meg a péniszgyűrűt másokkal, és tárolja tiszta, száraz helyen.

 6. Közösülés során: Ha a péniszgyűrűt közösülés során használja, ügyeljen arra, hogy megfelelő síkosítót használjon, és ne hagyja, hogy az óvszer vagy más fogamzásgátló eszköz sérüljön.

Hogyan tisztítsam meg a péniszgyűrűt?

A péniszgyűrű tisztítása fontos lépés annak érdekében, hogy biztonságosan és higiénikusan használhassa. A következő lépések segítenek abban, hogy megfelelően megtisztítsa a péniszgyűrűt:

 1. Langyos víz és szappan: Mossa meg a péniszgyűrűt langyos vízben és enyhe szappannal. Használjon olyan szappant, amely nem tartalmaz erős illatanyagokat vagy vegyszereket, hogy ne irritálja a bőrt.

 2. Alapos öblítés: Ügyeljen arra, hogy alaposan öblítse le a péniszgyűrűt tiszta vízzel a szappan maradványainak eltávolítása érdekében.

 3. Szárítás: Szárítsa meg a péniszgyűrűt alaposan puha, tiszta törölközővel. Ügyeljen arra, hogy a gyűrű minden része teljesen száraz legyen a tárolás előtt.

 4. Szexuális segédeszköz tisztító: Ha rendelkezik szexuális segédeszköz tisztítóval, használja azt a péniszgyűrű fertőtlenítésére. Ezek a tisztítószerek hatékonyan eltávolítják a baktériumokat és más kórokozókat.

 5. Gyakoriság: Mindig tisztítsa meg a péniszgyűrűt minden használat előtt és után, hogy megelőzze a baktériumok és a fertőzések terjedését.

 6. Egyéb megfontolások: Ne feledje, hogy a péniszgyűrűt ne ossza meg másokkal, és mindig tisztítsa meg, ha mások is használták. Tárolja a péniszgyűrűt száraz, hűvös helyen, távol a közvetlen napfénytől és más szennyeződésektől.

A megfelelő tisztítás és karbantartás segít megőrizni a péniszgyűrű higiéniai állapotát és csökkenti a fertőzés kockázatát

Milyen hatással van a péniszgyűrű a szexuális élményekre?

A péniszgyűrű használata számos pozitív hatással lehet a szexuális élményekre, mind az egyéni, mind a párkapcsolati szinten. Ezek közé tartoznak:

 1. Hosszabb ideig tartó merevedés: A péniszgyűrű a véráramlást korlátozza a péniszben, segítve ezzel a merevedés fenntartását. Ennek eredményeként hosszabb ideig tartó merevedést és szexuális aktivitást tapasztalhat a viselő.

 2. Intenzívebb orgazmus: A péniszgyűrű viselésekor a vér kitartóbban marad a péniszben, ami fokozhatja az orgazmus intenzitását mind a viselő, mind a partner számára.

 3. Extra stimuláció: Néhány péniszgyűrű vibrációval vagy egyéb stimuláló elemekkel rendelkezik, amelyek további örömet és élvezetet nyújthatnak mind a viselőnek, mind a partnernek.

 4. Partneri öröm: A péniszgyűrűk olyan kialakításúak lehetnek, hogy közvetlenül a partner nemi szerveit is stimulálják a közösülés során, ezáltal növelve a partner örömét és elégedettségét.

 5. Új élmények felfedezése: A péniszgyűrűk használata új szexuális élményeket és kalandokat nyújthat mind az egyéni, mind a párkapcsolati szinten, segítve a felfedezést és az intim kapcsolat elmélyítését.

Fontos azonban megjegyezni, hogy minden ember más, és mindenki más módon reagál a péniszgyűrű használatára. Fontos a kommunikáció a partnerrel, és figyelembe venni az egyéni igényeket és kényelmet. Ha bármilyen kellemetlenséget vagy problémát tapasztal a péniszgyűrű használata során, mindig fontos megbeszélni azokat, és igény esetén módosítani vagy abbahagyni a használatát.

Lehet-e a péniszgyűrűvel óvszerben szexelni?

Igen, a péniszgyűrűvel lehet lehet szexeln óvszerben, de fontos néhány dolgot figyelembe venni:

 1. Megfelelő illeszkedés: A péniszgyűrűt és az óvszert úgy kell felhelyezni, hogy mindkettő kényelmesen illeszkedjen és megfelelően maradjon a helyén. Győződjön meg róla, hogy a péniszgyűrű nem szorítja el az óvszert, és hogy mindkét eszköz biztonságosan illeszkedik a péniszre.

 2. Óvszer használata: Mindig használjon megfelelő minőségű óvszert a szexuális tevékenység során, és ügyeljen arra, hogy megfelelően helyezze fel és távolítsa el azt.

 3. Kenőanyag használata: A kenőanyag használata segíthet abban, hogy az óvszer és a péniszgyűrű könnyebben illeszkedjenek és mozogjanak. Használjon víz alapú síkosítót, mivel az olaj alapú síkosítók károsíthatják az óvszert.

 4. Figyelem a törésre és csúszásra: Mindig ellenőrizze az óvszert a szexuális tevékenység során, hogy ne legyenek benne szakadások vagy elmozdulások. Ha észrevesz bármilyen problémát, azonnal húzza ki a péniszt, és cserélje ki az óvszert.

 5. Óvatosan a vibráló péniszgyűrűkkel: Ha vibráló péniszgyűrűt használ óvszerrel, győződjön meg róla, hogy az óvszer nem sérül meg a vibrációk miatt, és hogy a péniszgyűrű elemeket biztonságosan tartja.

A péniszgyűrű és az óvszer együttes használata biztonságos lehet, feltéve hogy megfelelően alkalmazzák és figyelnek a fent említett szempontokra.

 

Segíthet-e a péniszgyűrű az erekciós zavarok kezelésében?

A péniszgyűrűk egyes esetekben segíthetnek az erekciós zavarok kezelésében, de fontos megérteni, hogy nem minden esetben és nem mindenkinél hatékonyak. Az erekciós zavarok számos oka lehet, és minden egyes eset egyedi lehet, így a péniszgyűrűk csak egy lehetséges megoldás lehetnek, és nem mindenkinek lesznek hatékonyak.

A péniszgyűrűk segíthetnek azáltal, hogy korlátozzák a véráramlást a péniszben, így segítve a merevedés fenntartását és fokozását. Ezt úgy érik el, hogy szorosan illeszkednek a pénisz tövére, és megakadályozzák a vér elfolyását a péniszből. Emellett egyes péniszgyűrűk extra stimulációt nyújthatnak a viselőnek és a partnernek, ami segíthet a merevedés fokozásában és fenntartásában.

Azonban fontos megjegyezni, hogy a péniszgyűrűk nem mindig lesznek hatékonyak az erekciós zavarok kezelésében, és hogy az erekciós zavarok többféle oka lehet, például pszichológiai, érzelmi vagy fizikai tényezők. Ha valaki súlyos vagy krónikus erekciós zavarral küzd, fontos lehet szakorvoshoz fordulni, hogy megfelelő diagnózist és kezelést kapjon. Az orvos javasolhat egyéb terápiás lehetőségeket, például gyógyszereket, pszichoterápiát vagy más típusú segítséget az erekciós zavarok kezelésére.

Milyen típusú péniszgyűrűt válasszak?

A péniszgyűrűk számos típusban és anyagban elérhetők, és az ideális választást számos tényező befolyásolhatja, beleértve az egyéni preferenciákat és a kényelmet. Az alábbiakban felsorolok néhány különböző típusú péniszgyűrűt, hogy segítsek Önnek választani:

 1. Általános péniszgyűrűk: Ezek a péniszgyűrűk általában rugalmas anyagból, például szilikonból vagy latexből készülnek. Egyszerűen a pénisz tövére húzhatóak, és segítenek fenntartani a merevedést.

 2. Vibráló péniszgyűrűk: Ezek a gyűrűk beépített vibrátorral rendelkeznek, amely további stimulációt biztosít a viselő és a partner számára. A vibrációs funkció lehet különböző sebességekkel és mintákkal rendelkező, így széles skáláját kínálva az élményeknek.

 3. Dupla péniszgyűrűk: Ezek a gyűrűk két részből állnak, amelyeket egyszerre a pénisz tövére és a herezacskóra lehet helyezni. Ez a kialakítás további stimulációt biztosít mind a pénisz, mind a herezacskó területén.

 4. Állítható péniszgyűrűk: Ezek a gyűrűk olyan anyagokból készülnek, amelyek lehetővé teszik a könnyű beállítást és a testre szabott illeszkedést. Néhány változat például tépőzárral vagy csatokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a feszültség szabályozását.

 5. Szilárd péniszgyűrűk: Ezek a gyűrűk általában fémekből, például acélból vagy alumíniumból készülnek, és állandó merevséget biztosítanak. Ezek a gyűrűk rendkívül tartósak és hosszabb ideig használhatók.

Lehet-e a péniszgyűrűvel szeretkezni anális közösülés során?

Igen, lehetséges péniszgyűrűt használni anális közösülés során, azonban néhány fontos megfontolást érdemes figyelembe venni:

 1. Megfelelő méret és anyag: Fontos, hogy megfelelő méretű és anyagú péniszgyűrűt válasszon. A rugalmas és síkos anyagok kényelmesebbek lehetnek az anális közösülés során.

 2. Síkosítás: Alapos síkosítás szükséges az anális közösülés során, és még inkább ajánlott, ha péniszgyűrűt is használ. Használjon bőséges mennyiségű víz alapú síkosítót mind a pénisz, mind a péniszgyűrű kényelmesebb és simább behatolása érdekében.

 3. Óvatosság: Ügyeljen arra, hogy óvatosan és lassan helyezze be a péniszt és a péniszgyűrűt, hogy elkerülje a fájdalmat és az esetleges sérüléseket.

 4. Kommunikáció: Mindig fontos a nyílt kommunikáció a partnerrel az anális szex során, hogy mindkét fél kényelmes legyen és élvezhesse a tapasztalatot. Kérdezze meg a partnerét, hogyan érzi magát, és figyeljen az ő jelzéseire és igényeire.

 5. Biztonsági óvintézkedések: Ha anális közösülést tervez péniszgyűrű használatával, ügyeljen arra, hogy megfelelően felhelyezett óvszert használjon a biztonságosabb szexuális tevékenység érdekében.

Mindig fontos az óvatosság és a kényelem fenntartása az anális közösülés során, és ha bármilyen kellemetlenséget vagy fájdalmat tapasztal, azonnal álljon meg és adjon időt a pihenésre vagy a probléma megoldására. Ha bármilyen kétség merül fel az anális szexuális tevékenységgel vagy a péniszgyűrű használatával kapcsolatban, érdemes lehet konzultálni orvosával vagy szexuális egészségügyi szakemberrel.

 

Összegzés

Sok férfi fantáziáját izgatja a péniszgyűrű. Használatával keményebb merevedést, hosszabb szeretkezést és az együttlét feldobását szeretnék elérni.

A cikkben átvettük, hogy mire való a péniszgyűrű, hogyan kell a megfelelő méretet kiválasztani és mi a helyes használata. Megvizsgáltuk a péniszgyűrű veszélyeit is: az eszköz helytelen használata komoly egészségügyi problémákat is okozhat.

Összességében egy óvatos megközelítést javaslok a péniszgyűrű kapcsán: csak akkor próbáld ki, ha tisztában vagy a kockázatokkal, betartod az itt leírt javaslataimat illetve kikéred urológus szakember tanácsát is. A péniszgyűrű használata helyett a biztonságos, legális és hatásos vény nélkül kapható Szuperhős potencianövelő kapszulát ajánlom számodra.

Miért érdemes minket választanod?

A honlapon elérhető minőségi termékeket akár mobilról is könnyedén megrendelheted. Ne aggódj, diszkrét csomagolásunknak köszönhetően akár lakcímedre/munkahelyedre is kérheted a szállítást. 7 szempont, amiért érdemes tőlünk rendelned

1. Garancia

Természetesen garanciát vállalunk, hogy az általunk forgalmazott potencianövelő és egyéb termékek 100%-ban engedélyezettek és legálisak Magyarországon.

2. Kiváló hatású potencianövelő kapaszulák

Szinte csak 4-5 csillag közti értékelés érkezett az általunk forgalmazott termékekre az Árukereső oldalon, amire igazán büszkék is vagyunk. 

3. Az egészség az első

Csaki legális, egészségre ártalmatlan, OGYÉI notifikációval rendelkező  potencianövelő termékek értékesítésével foglalkozunk. Az összetevők minden terméken fel vannak tüntetve. Mi magunk is rendszeresen használjuk és teszteljük a termékeinket

4. 2019. óta a piacon – Megbízhatóság, kölcsönösség, tisztelet

Nem egy garázs cég vagyunk, nem is vagyunk láthatatlanok és elérhetetlenek. 100%-osan megbízhatsz bennünk. A Camelot Consulting Kft-ről minden adat elérhető és nyilvános. Telefonon bármikor elérsz minket, ha nem vennénk fel, akkor visszahívunk. Nálunk telefonon is le tudsz adni rendelést

5. Gyors rendelés és ingyenes szállítás

A rendeléstől számítva 1-2 munkanapon belül megérkezik Hozzád a rendelésed. Ha webáruházunkból rendelsz, akkor elkerülheted a kényes, kellemetlen helyzeteket, magyarázkodásokat. Rendelésed 2 perc alatt leadhatod és 1-2 munkanap alatt már nálad is van. Nem kell a patikában sorba állnod. Rendelésed 20 000 Ft felett ingyen kiszállítjuk és kérheted csomagautomatához vagy postára vagy egyéb postapontra is. 

6. Teljes körű diszkréció a csomagolás terén

Ne izgulj, mert senki sem tudja meg, hogy milyen potencianövelő van a csomagban. Nálunk 100% a diszkréció, nem szeretnénk, hogy kellemetlen helyzetbe kerülj a csomag miatt. Csomagolásunk teljesen diszkrét, a borítékok belülről ki vannak “párnázva”, tartalmuk nem kitapogatható. 

Cégünk neve, a Camelot Consulting Kft. szerepel már feladóként a csomagon és nema  webáruház neve.. Így senki sem fogja tudni beazonosítani, hogy honnan származik a csomagod és mi a valós tartalma. 

7. Kiváló ügyfélszolgálat

Küldetésünk, hogy minden vevőnk elégedett legyen mind a kiszolgálás színvonalával, mind termékeinkkel. Rendelésed telefonon is leadhatod, telefonon bármikor elérsz minket a nap 24 órájában.

A péniszpumpa használata mellett vagy helyett próbáld ki a Szuperhős potencianövelőt

szuperhős potencianövelő tabletta

1 doboz Szuperhős POTENCIANÖVELŐ

6 db kapszula, 100% legális potencianövelő.

8790 Ft.

KOSárba

Részletek >>

szuperhős potencianövelő tabletta

2 doboz Szuperhős POTENCIANÖVELŐ

12 db kapszula, 100% legális potencianövelő.

16 980 Ft.

KOSárba

Részletek >>

szuperhős potencianövelő tabletta

3 doboz Szuperhős INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL

18 db kapszula, 100% legális potencianövelő.

25 470 Ft.

KOSárba

Részletek >>

szuperhős potencianövelő tabletta

4 doboz Szuperhős INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL

24db kapszula, 100% legális potencianövelő.

33 560 Ft.

KOSárba

Részletek >>