Barion Pixel

A webáruházban kapható sperma növelő termékek segítenek neked a spermaszám növelésében és a mozgékonyság javításában. Sperma növelőink kapszula vagy tabletta formájában érhetők el, melyek kúraszerűen szedhetők. Ajánlott legalább 3 hónapos kúrát tartani.

Miért fontos a sperma növelés?

A terméketlenség napjaink egyik népbetegsége. A sok stressz, bevitt káros anyagok és a mozgásszegény életmód mind-mind negatívan befolyásolják a spermák mennyiségét és mozgékonyságát. Ez pedig ahhoz vezet, hogy kevesebb és rosszabb minőségű a férfiak spermája, így a termékenység csökken.

Mekkora a minimális sperma mennyisége?

A spermiumok mennyisége és minősége személyenként változik, és számtalan tényezőtől függ – amelyek egy része hatással lesz, mások nem. Nem mintha minden olyan tényezőt kontrollálhatnánk, amely javítja a fogamzás esélyeit, de vannak bizonyos dolgok, amiket megtehetünk, hogy spermánkat jó formában tartsuk. A hímivarsejtek (vagy spermiumok) a herékben születnek. A herezacskónak a hasüregen kívüli speciális elhelyezkedése miatt a herék hőmérséklete valamivel a testhőmérséklet alatt van, ami az egészséges spermiumok termeléséhez szükséges. A hímivarsejtekhez hasonlóan fontos a sperma – a hím ivarmirigy-váladék keveréke: a prosztata és az ondóhólyag –, amely védi és táplálja a spermiumokat a tojáshoz vezető hosszú úton.

Ha a sperma milliliterenként legalább 20 millió spermiumot tartalmaz, a szám valószínűleg rendben van. A kutatók azonban hangsúlyozzák, hogy az egészséges spermiumok aránya – a spermiumok minősége – legalább olyan fontos, mint a mennyiség. A felszabaduló több millió spermiumból csak mintegy 200 jut el a megtermékenyítés helyére, a petevezetékbe, és közülük csak egy fog összenőni a petesejttel. Termékeink segítenek növelni a spermiumok számát és javítani a mozgékonyságot.

Sperma növelés rövid idő alatt

Sajnálatos módon sok férfi igen kevésnek tartja az spermium mennyiségét, és több spermiumot szeretne az orgazmus során. Több spermium egyenlő még nagyobb  orgazmus elve mentén. Ráadásul a nők nagyobb valószínűséggel látnak nagy mennyiségű spermiumot, amit a férfiasság jelének tartanak. Az interneten található cikkek bőségével a fő probléma az, hogy teljesen általános tanácsokat kínálnak. Például „kerülje a forró fürdőt”, „ne dohányozzon” vagy „ne viseljen szűk fehérneműt”. Bár ezek az ötletek hasznosak lehetnek az egészség megőrzésében, sajnos értelmetlenek, és nem szolgálnak gyakorlati célt. Csak ezen ajánlások alapján kevés férfi tudott konkrét, kézzelfogható eredményeket elérni a spermiumok szaporítása terén.

De hogyan lehet rövid időn belül valóban és hatékonyan növelni a sperma mennyiségét? Milyen lépések segíthetnek abban, hogy sok több spermád legyen? Mi itt összeszedtük neked

Sperma mennyiség növelése miért oly lényeges?

Mi a különbség a sperma és az ejakultáum közt fogalmi szinten?

Spermium: a spermium végi nőkben található női petesejtek megtermékenytését és ezt a férfiak mellékheréje termeli.

Ejakulátum: az a fehéres folyadék, ami a péniszből jön ki férfi orgazmus esetén és ez az ejakulátum tartalmazza a spermiumokat. 

Röviden tehát, a sperma a hordozó anyag, amely a hímivarsejteket tartalmazza.

Spermium növelése gyerekvállalás idején fontos

Azok számára, akik gyermeket szeretnének vállalni, nagyon fontos a sperma növelése. A normál érték 15 millió spermium/1 ml ejakulátum. (Jó tudni, hogy nem ez az érték az egyetlen fontos tényező a termékenység szempontjából. A másik fontos tényező a spermiumok mobilitása, amelyek a megtermékenyítésre formálódnak).

Sperma növelést miért akarnak a férfriak?

A sperma növelése sokkal inkább az együttlétek, illetve a szex minősége szempontjából fontos a férfiak számára. először is jobb, magabiztosabb érzést ad, ha az embernek több spermája van és nagyobb az ejakulátuma, mivel így jóval nagyobbat tud élvezni a szex végén.

Növeli az ember magabiztosságát a sok sperma, ugyanis ha kevés a spermád, akkor elkezdesz magyarázkodni a partnerednek, hogy te amúgy élvezted, jó volt, elmentél, de ennyi.

Nagyon látványos a nők számára, hisz jóval több sperma lesz a partnered testén. Sokszor a nők a sok spermával a férfiasságot is azonosítják.

 

Tényezők, amelyek befolyásolják a sperma termelését

A sperma mennyisége, valamint a kilövés ereje az alábbi tényezőktől függ:

Az a bizonyos genetika: mi férfiak nem vagyunk egyformák ezen a téren sem: a kibocsátott sperma mennyiség 0,1 ml – 10 ml között ingadozik. A jó hír azonban, hogy vannak módszerek a genetikai potenciál maximalizálására és az ejakulátum növelésére.

Életkor is játszik: A férfi életkora is befolyásolja a mennyiséget: 50 év felett kevesebbet, míg a 20-as, 30-as éveikben járó férfiak nagyobb mennyiséget ejakulálnak. (Érdekesség: a spermiumok termelődése egy egész életen át tartó folyamat, azaz soha sem áll le. Egy férfi akár 80 éves korában is nemzőképes).

Hidratáltság és étrend kiegészítők: egyik legfontosabb szempont a mennyiség növelésének terén a megemelt vízfogyasztás. A bevitt folyadék mértéke szoros összhangban van az ejakulátum mennyiségével, ugyanis a kilövellt folyadék természetesen vízalapú.

Izgalmi állapot: minél hosszabb ideig tart a szeretkezés, illetve a pénisz izgatása annál több ejakulatum keletkezik a kilövellés során.

Két elélvezés között eltelt idő: Kísérletek igazolják, ha minimum 2 nap eltelik az orgazmus után, akkor legközelebb sokkal több spermát ejakulál a férfi.

Életmód: az általános egészségi állapot is komoly szerepet játszik a sperma növelés terén, mint például rendszeres testmozgás, dohányzás mentesség és egészséges táplálkozás.

PC izom állapota: a PC izom egy gáttájéki medence izom. (A gát a végbélnyílás és a herezacskó közötti rész). A PC izomnak fontos szerepe van a nemi szerv egészségének megőrzése szempontjából, illetve komoly hatással van az sperma mennyiség növelésére és az erejére is.

Hogyan növeld meg a sperma számát?

A sperma mennyiségének növelését úgy lehet elérni, hogy a fentiekben felsorolt tényezőre megpróbálunk ráerősíteni.

Természetesen a genetikádat nem tudod megváltoztatni, azonban a fentiekből jó pár tényezőt rövidtávon is tudsz pozitív irányban befolyásolni!

Kérlek 1 hónapig tartsd be az alábbi szabályokat:

Minimum napi 3 liter víz elfogyasztása

A spermafolyadék nagy részben vízből áll. Nagyon sokszor a kevés sperma oka az alacsony folyadékbevitel. Ha naponta 3-4 liter vizet megiszol, azzal segítesz a szervezetednek az ondó, illetve az azt alkotó folyadék jelentős növelésében!

Napi 25 mg cink tabletta

Az ondó maga is cinkben gazdag folyadék, így ez az egyik legfontosabb ásványi anyag számodra a mennyiségi növeléshez. A cink nem csupán ehhez, hanem a hímivarsejt szám emelkedéséhez is aktívan hozzásegít.

Ne szexelj 2 napig

Az időzítés kulcskérdés a sperma növelés terén. Bár a termelése folyamatos és élethosszig tart, egy orgazmus után mégis „kiürülnek a raktárak”. Ha vársz min. 2 napot az ejakuláció után akkor következő alkalommal több lesz a spermád. (Azt javaslom a maszturbálást pedig teljesen függeszd fel a 3 hét alatt!)

PC izom erősítése naponta

A PC izom erősítése révén erősebb, intenzívebb lesz az orgazmusod. Ahhoz hogy beazonosítsd melyik az PC izmod, próbáld meg pisilés közben megállítani a vizeletedet. Érezted melyik izom feszült meg? Na, ezt kell edzened naponta kétszer (reggel és este például az ágyban). Feküdj hanyatt, és feszítsd meg ezt az izmodat. Tartsd megfeszítve 10 mp-ig. Ezután lazíts, és pihenj 10 mp-t. Ismételd meg ugyanezen megfeszítést és ellazítást reggel és este is 10-10 alkalommal.

Amellett, hogy a PC izom edzése kiváló “hím-folyadék” növelési gyakorlat, a megerősített izommal messzebbre is tudsz „lőni” majd!

Big Gun sperma növelő kapszula rendszeres szedése

A Big Gun segítségével jobb szexuális együttlét, hosszabban tartó ejakuláció, és nagyobb sperma mennyiség érhető el. A Big Gun használatával nagyobb esély nyílhat a gyermek nemzésre is.

Próbáld ki a jól bevált sperma növelő termékünket: Big Gun sperma növelőt

Big Gun egyik legújabb termékünk, és a kategóriájában az egyik legjobb megoldás. Biztonságos, engedélyezett és kimagaslóan hatásos vény nélkül kapható gyógynövényes sperma növelő termék. Az összes szükséges magyarországi dokumentációval, és OGYÉI hatósági notifikációval rendelkezik. A Big Gun OGYÉI notifikációs száma: 25133/2020.

Növeli a sperma mennyiségét és fokozza a férfi termékenységet: Big Gun

Varázsold el a barátnődet a megnövekedett ejakulátummal és nagyobb sperma mennyiséggel

Big Gun spermanövelővel kápráztasd el a barátnődet

A tesztoszteron szint emelkedése miatt sokkal jobb lesz a férfiasságod. A megnövekedett sperma szám következtében jóval nagyobbakat fogsz ejakulálni. Jelentősen élvezetesebb és hosszantartó lesz a magömlésed. Nem utolsó sroban pedig jelentősen megnöveled az esélyeidet arra, hogy gyereked szülessen.

A Big Gun egy átlagon felüli sperma fokozó készítmény. Nincs semmilyen mellékhatása. Bármely, 18 év feletti férfi számára nyugodtan alkalmazható. Vérnyomás problémások, szívbetegek és cukorbetegek is bátran szedhetik.

Kattints ide és rendeld meg 1 perc alatt a Big Gun spermanövelőt >>