Barion Pixel

Új húsok” a piacon

 

A koronavírus járvány, a háború és az egyéb, világunkat fenyegető problémák elől menekülve sokan a négy fal közé kényszerültek, vagy éppen vonultak önkéntes száműzetésbe. Ettől függetlenül a társaság és a szex iránti vágy nem csillapodott, ezek ellensúlyozására pedig mi is lehetne kézenfekvőbb, mint a ma már pár kattintással elérhető szexpartner kereső weboldalak, applikációk. Mivel egyre többen készítettek felnőtt profilt az utóbbi években, felpezsdültek a felnőtt közösségek és a régi tagok is új kapcsolatokat, kihívásokat találtak maguknak.

Könnyebben megmászható falak

 

Amennyire a felgyorsult világunk és az időhiány hozta magával a szexfókuszú társkeresést, annyira adott lehetőséget ezen viszonyok egyszerűbb kialakítására. Természetesen a gyors internet és a chat beszélgetések ma már alap kiegészítők. Azonban, ami még inkább megkönnyíti a kapcsolatok létrejöttét a rugalmasabb időbeosztások és a távmunka úttörése. Az, hogy a világ bármely pontjáról dolgozhatunk könnyebbé teszi az időpont egyeztetést, komolyabb szimpátia esetén a több napos együttlétet, vagy egy rosszul elsült románc után a gyors költözést.

A korkülönbség egyre kevésbé számít

 

Egy amerikai kutatás szerint, a 2010-es évek elején leginkább az volt a jellemző, hogy maximum 10 évvel fiatalabb/idősebb partnerrel bújnak az ágyba a kalandorok, viszont ma már ezek a korlátok is kezdenek leomlani. Az eddig megszokott 20%-os arány, ma már több, mint 30%, tehát 10-ből 3 embert egyáltalán nem érdekli, hogy milyen idős alkalmi „szerelme”. Ez egyrészt köszönhető az egyre szabadabb felfogásnak, ahol a “csak legyen meg a kémia” elv számít. Másrészt a fiatalok, akik épphogy elmúltak 18 évesek, ők is kezdik felfedezni maguknak az online szexpartner kereső portálokat. Harmadrészt pedig az első bekezdésben leírtak által is, egyre szélesebb réteg található meg ezekben a közösségekben, amelynek köszönhetően természetszerű lehet, hogy két teljesen eltérő generációból származó ember létesít kapcsolatot.

Pontosabb célzás a modern technológiával

 

Egyre kevésbé kell törni magunkat ahhoz, hogy megtaláljuk a hozzánk leginkább illő alkalmi partnert. Azt már tudjuk, hogy a normál közösségi oldalakon szokásaink és megadott adataink alapján a platform a számunkra leginkább releváns hirdetéseket jeleníti meg. A hasonló elven működő szoftverek és az egyre pontosabb algoritmusok betörtek a felnőttek játszóterére is. Egy részletesen kitöltött adatlapot tanulmányozva, a társkereső rendszere is a nekünk legjobban tetsző személyt dobja fel. Ebben az egyik legnagyobb úttörő a freelove.eu, amely a 21. századi kihívásokra reagálva, folyamatosan fejleszti szoftverét és a nap 24 órájában azon dolgozik, hogy időpocsékolás nélkül, mindenki a lehető leghamarabb megtalálja szexpartnerét.

Online társkeresés >>