Merevedési zavar kezelése házilag: Hogyan?

Vajon a  a merevdési zavar kezelése házilag lehetséges? – merül fel sok férfiban ez a kérdés. Ha lehetséges a merevedési zavar kezelése házilag, akkor miként? Egyáltalán nem meglepő, hogy a többség otthoni megoldásban gondolkodik, hiszen a férfiasságot érintő problémák mindig kényes témák. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a férfi nem képviselői még a párjukkal sem szívesen osztják meg a szexuális gondjaikat. A többségük pedig még kevésbé szeretne konzultálni orvossal. 

 

Megoldható a merevedési zavar kezelése házilag orvos nélkül?

 
Lehetséges a merevedési zavar kezelése házilag, annak eredményessége nagymértékben függ az adott problémától. Nem mindegy, hogy valaki csak egy kis extrára vágyik a hálószobában, esetleg nagyobb, hosszantartó merevedést szeretne elérni vagy komoly nehézségei vannak az erektált állapot elérését illetően. A skála nagyon széles, hogy ki milyen oknál fogva érzi szükségét annak, hogy külső segítséget vegyen igénybe, akár orvosról, akár házi megoldásról van szó.  
 
Egy orvosi kivizsgálásra azért érdemes elmenni, mert a vizsgálat során fel tudják tárni az esetleges fizikai vagy pszichés problémákat. A merevedési zavar hátterében gyakran húzódik meg valamilyen vérkeringési nehézség, ami miatt nem jut elég vér a férfi nemi szervébe. Ha fizikálisan minden rendben van, akkor a pszichés, mentális állapotot, illetve stressz szintjét is érdemes felmérni a megfelelő szakorvossal. A diagnózis felállítását követően, az érintett pontos képet kaphat arról, hogy mi okozza a merevedési zavart és a kezelésre milyen alternatívák állnak rendelkezésre.  
 
Amennyiben csökkent nemi vágyat érez, esetleg a szokásosnál vagy az elvártnál nehezebben éri el a merevedést, időnként korai magömléssel küzd vagy egyszerűen csak több, mélyebb orgazmus szeretne elérni, akkor a merevedési zavar kezelése házilag is jó alternatíva lehet. Ugyanakkor fontos tudni, hogy az orvosi segítségkérés és a házilag alkalmazható megoldások nem zárják ki egymást.  

Mi a teendő impotencia esetén?

Mielőtt kitárgyalnánk ezt a témát, először is fontos tisztázni, hogy mit jelent a kifejezés. Bár a köznyelvben gyakran használjuk a potenciazavar szinonimájaként, az impotencia az erekcióra való képtelenséget jelenti hivatalosan. A különbség korántsem elhanyagolható. Ha valaki potenciaproblémákkal küzd, az azt jelenti, hogy nem érez kellő vágyat a szexuális aktusok iránt, túl hamar vagy épp ellenkezőleg, nagyon nehezen éri el a magömlést. Esetleg nincs akkora teljesítőképessége az ágyban, mint amekkorát szeretne. Amikor valaki impotens, akkor bármennyire is szeretné, képtelen a nemi aktusok kivitelezésére. Ez egyértelműen a súlyosabb problémák közé tartozik. A kezelését meg lehet próbálni ugyan házilag is, de az esetek döntő többségében orvosi közreműködésre is szükség van.  

Potencianövelő tabletták jelentősége

A potencianövelő tabletták remek megoldást kínálnak. Ezek olyan készítmények, amelyek a természet erejével hatnak, vagyis kizárólag természetes összetevők révén fejtik ki a hatásukat. Ennek köszönhetően, azoknak is tökéletes választás, akik nem szeretnének gyógyszeres kezelést igénybe venni. Míg az ilyen-olyan gyógyszerek szedésekor számíthatunk különböző mellékhatásokra, addig a természetes potencianövelők mellékhatások nélkül hozzák meg a várt eredményt.   

 
A használatuk nagyon egyszerű, hiszen a tudnivalók elolvasását követően, önállóan is ki tudja választani, hogy melyik termékre van szüksége. Vannak, amelyek kifejezetten a korai magömlés elkerülésében segítenek, de olyanok is, amelyekkel extra merevedést és hosszantartó orgazmust lehet elérni. Többségük azonban nemcsak egyféle hatással bír. Az összetevők között szereplő növények segítik a vérkeringést, növelik az állóképességet, javítják a közérzetet és jó hatással vannak a nemi szervek működésére. Az alkotóelemek hatásának sokoldalúsága a magyarázata annak, hogy a merevedési zavar kezelése házilag is megvalósulhat.
 

A potencianövelő tabletták hatásának növelése 

A természetes potencianövelő készítmények hatásának kimaxolása érdekében, érdemes bevetni az afrodiziákumokat is. Ezek olyan ételek, élelmiszerek, amelyek jó hatással vannak a szexuális teljesítőképességre. Egyrészt növelik a nemi vágyat, másrészt pedig az orgazmuskészséget is javítják. Fontos tudni, hogy bár az afrodiziákumok használatának évezredes hagyományai vannak, tudományosan a mai napig sem bizonyították a hatásukat. Ennek ellenére, mégis sok jót hallunk róluk, ami miatt mindenképp megéri próbát tenni velük.  
 
 
Maga a kifejezés, Aphrodité görög istennő nevéből származik, akit a szerelem, a nemi vágy és a termékenység istennőjeként tiszteltek az ókori Görögországban. A mitológia szerint, bármerre is jár, léptei nyomában olyan növények és virágok sarjadnak, amelyeknek a rendszeres fogyasztásával élvezetesebbé válnak a nemi aktusok.  
 
A potencianövelők mellett, ezek az ételek is azt bizonyítják, hogy a merevedési zavar kezelése házilag is megvalósulhat. A problémák azért vannak, hogy megoldást találjunk rájuk. Miért hagyná, hogy a potenciális nehézségek évekig megnehezítsék az életét, ha csak karnyújtásnyira van a megoldás? Tegyen a változásért, tegyen önmagáért!