Barion Pixel

A szex egy fantasztikus dogol. Olyasvalami, amire állandóan szívesen gondolsz minden alkalommal. De szereted a pajzsmirigyproblémákat? Nyilván nem.
Erről beszélni kell, mert sok férfi tapasztal szexuális problémákat a pajzsmirigy miatt. Pajzsmirigy probléma esetén is jól jönnek a növényi alapú potencianövelők.

Mi az a pajzsmirigy?

A pajzsmirigy egy pillangó alakú mirigy a nyakban, amely képes szabályozni a test minden sejtjét az energiafelhasználás módjáról. Viszont nem mindig működik megfelelően, ami miatt sok férfi társam szembesül számos olyan problémával a hálószobában, mint például a merevedési zavar. Ezért, ha problémákkal küzd a hálószobájában akkor ennek oka lehet a pajzsmirigy-probléma, például a hypothyreosis vagy a hyperthyreosis.

A pajzsmirigy problémák vezethetnek merevedési zavarhoz?

Az igazság az , hogy IGEN , azok a férfiak, akik pajzsmirigy-problémákkal küzdenek, szintén szenvedhetnek merevedési zavartól.

Amint azt korábban említettük, a pajzsmirigy fontos hormonokat termel, amelyek az anyagcseréhez szükségesek, és más funkciókat is szabályoz, mint például a pulzusszám, a testhőmérséklet, a vérnyomás stb.

A pajzsmirigy további két részre oszlik:

A pajzsmirigy alulműködése általában akkor fordul elő, ha a mirigy nem termel sok szükséges hormont. Férfiakkal és nőkkel egyaránt előfordul.

Pajzsmirigy-túlműködés, a pajzsmirigy túlműködése, amelyben a mirigy nagy mennyiségű hormont termel.

Ne feledje, mindkét típus befolyásolhatja az erekciós képességet, de erre nincs bizonyíték a tudósoktól.

Hogyan okoz erekciós zavart a pajzsmirigy?

Az oka a kisebb szexuális vágy , a fáradtság stb. A tény az, hogy a hypothyreosis és a hyperthyreosis jelei megakadályozzák a férfiakat az izgalomban, vagy valahol a férfiak nem érik el az erekciót.

Más okok is közrejátszanak abban, hogy a pajzsmirigy férfiak erekciós zavarban szenvednek, mint például a hormoninterferencia, amely teljes mértékben szabályozza a tesztoszterontermelést. Ezenkívül gyengíti a molekulatermelést, amely teljes mértékben szabályozza a vér működését a péniszben.

Milyen problémákkal küzdhetnek a férfiak a pajzsmiriggyel?

Egy csomó olyan probléma van, amelyekkel a férfiak szenvedhetnek, ha pajzsmirigyproblémáik vannak.

Alacsony szexuális vágy

A férfiak és a nők is csökkenthetik a szexuális vágyat, mivel az alacsony libidó a pajzsmirigyhez kapcsolódik. .

Feszültségérzet

A férfiak depresszióban vagy fáradtságban szenvedhetnek a hypo- vagy hyperthyreosis miatt, és ez valahol azt eredményezi, hogy a férfiak kevésbé szenvednek szexuális vágytól A Grave-kórt általában a fáradtság okozza, a hipoglikémia pedig depresszióhoz, fáradtsághoz, sőt hangulati zavarokhoz is kapcsolódik. És mindezek szexuális működési zavarokhoz vezetnek .

Alacsony tesztoszteron

A pajzsmirigy problémája csökkentheti a tesztoszteronszintet és a libidót is. Bár a tesztoszteron a „ férfi ” hormonhoz kapcsolódik, de ne feledje, hogy a nők is termelik. Valahol ez a szexuális vágyhoz is kapcsolódott férfiaknál és nőknél egyaránt.

Hogyan lehet diagnosztizálni?

Ha úgy érzi, hogy szexuális élete nem normális, vagy szexuális diszfunkciótól szenved, forduljon orvosához. Orvosa pajzsmirigy-értékelést végez, valamint vérvizsgálatot végez, hogy meg lehessen mérni a hormonszintet.

Ezenkívül kevés szerző javasolta az erekciós zavar és a pajzsmirigy alulműködés vizsgálatát, és azt találta, hogy a legtöbb férfi, aki már szenvedett erekciós zavartól, szintén pajzsmirigy-problémákkal küzdött.

Mik a kezelési lehetőségek?

Ebben a helyzetben először a szexuális diszfunkciót kell gyógyítani, majd a pajzsmirigy-problémák kezelésére is váltani kell a gyógyszert. Egyszerre is beveheti mindkét gyógyszert, hogy megszabaduljon a problémától.

Néhány kezelési lehetőség a következőket tartalmazza:

Pajzsmirigy gyógyszer – Általában az orvos a levotiroxint javasolja, amely egy standard gyógyszer a betegség gyógyítására. Ez a T4 pajzsmirigyhormon tiroxin szintetikus formájában jön létre, amelyet különböző márkanevek alatt értékesítenek.

Mindezek a gyógyszerek pozitív eredményekről számoltak be, mivel a szexuális problémák tünetei csökkentek a bevétel után. Mindezek olyan gyógyszerek, amelyek bizonyítottan eredményesek mind a hypothyreosis, mind az erekciós zavarok gyógyításában.

Következtetés

A pajzsmirigy alulműködése és a merevedési zavar egyaránt összefügg, és sok férfi szenved ettől a fajta állapottól. Előfordul, hogy a pajzsmirigyben vagy annak bármely kategóriájában szenvedő férfiaknak is meg kell küzdeniük az erekciós zavarban. De semmi ok az aggodalomra, mivel az állapot megfelelő kezeléssel gyógyítható.

Az erekciós zavarok kezelésének legjobb módja

Ha meg akarja gyógyítani a merevedési zavart, akkor a legjobb módja a természetes kiegészítők használata.

Ha alacsony szexuális vágytól szenved, nem tudja elérni vagy fenntartani az erekciót, vagy egyéb szexuális problémákkal küzd, akkor azt javaslom, hogy válassza a TITÁN POWER ÉS A MARATON potencianövelőket. Növeli az állóképességet, valamint a pénisz véráramlását.

A potencianövelők néhány előnye a következők:

  • A férfiak nagyobb és keményebb erekciót érnek el
  • Természetes módszerek az erekciós zavarok gyógyítására
  • Természetes összetevőkből áll, és nincs mellékhatása
  • Javítja az általános szexuális teljesítményt

A különböző potencianövelők szedéséről, rendeléséről, hatásáról itt olvashatsz:

Potencianövelők, minden amit tudnod kell >>

Potencianövelő készítmények >>