Barion Pixel

A potencianövelők hatékony, akár azonnali megoldást nyújtanak merevedési zavar esetén és segítenek visszaállítani az önbizalmad, valamint extra teljesítmény nyújtani. De vajon hogyan válassz jó potencianövelőt Összeszedtük a potencianövelők világáról egy cikkben az összes fontos információt, amit tudnod kell és segít neked dönteni, hogy melyiket próbáld ki. A webáruházban kapható potencianövelők 100% legális, biztonságos, már sokszor bizonyított és OGYÉI engedélyszámmal rendelkező, természetes alapanyagú potencianövelők, mellékhatásuk nincs.

Először is tedd fel magadnak és válaszold meg őszintén az alábbiakat:

– Gyors, azonnal ható megoldást keresel a merevedési problémádra?
– Jó lenne végre már aggodalom, stressz nélkül szeretkezni?
– Rég volt már erőteljes és hosszantartó erekciód?
– Nehezedre esik a merevedésed kontrolása?
– Szeretnéd megerősíteni férfiasságod és önbizalmad?
– Hosszú, élvezetes szeretkezésre vágysz?
– Szeretnéd megszüntetni a teljesítménykényszer miatti szorongást?
– Stresszes életet élsz és este fáradt vagy és nincs kedved szexelni?
– Idős vagy? Cukorbeteg vagy és kell egy kis segítség?

Ha mindegyik fent említett pontra IGEN a válaszod, akkor jó helyen jársz! A webáruházunkban kapható potencianövelők sokat segítettek eddigi vásárlóinknak a korábbi visszajelzések alapján. A tabletták segítségével ők magabiztosan, könnyedén fent tudták tartani hosszú ideig az erekciójukat a szeretkezés alatt és egy új szintre emelték az együttlétet, visszanyerve ezzel önbizalmukat és magabiztosságukat.

 

Potencianövelők típusai

potencianövelők 2 nagy csoportra bonthatók. A vény köteles potencianövelők és a nem vény köteles potencianövelők csoportjára. A webáruházban kizárólag csak nem vény köteles potencianövelők rendelésére van lehetőség.

A nem vény köteles potencianövelők, azaz a recept nélküli kapható, természetes gyógynövény alapanyagú potencianövelők 2 fő típusát különböztetjük meg:

  1. Azonnali hatású potencianövelők
  2. Folyamatos szedést igénylő potencianövelő kapszulák

Most nézzük végig részletesen, hogy a potencianövelők e 2 csoportja mit is jelent.

 

Azonnali hatású potencianövelők

Ezek a potencianövelők a beszedést követően 20-30 percen belül elérik a kívánt hatást és akár 3-5 napig is éreztetik áldásos hatásukat. Közvetlenül az aktus előtt kell bevenni. Az alkalmai potencianövelők csoportjába tartoznak az alkalmi potenciafokozó kapszulák, a különböző krémek és sprayk.

Az alkalmi potencianövelők célja, hogy azonnal kezeljék az átmeneti merevedési problémákat, zavarokat. Így a pénisz könnyedén elérheti és fent is tarthatja a szexuális együttléthez szükséges merev állapotot. Így ezek a potencianövelők hatékonyan járulnak hozzá a szex minőségének javításához.

A 30 év feletti férfiak többsége tapasztalt már különböző szintű merevedési zavart. A probléma jelentkezhet ideiglenesen stresszes állapot hatására alkalmi jelleggel, de az életkor előrehaladtával az erekció minősége egyre csak romlik mígnem a probléma könnyen állandósulhat.

Az alkalmi potencianövelők támogatják a hímvessző vérellátását, aminek következtében az erekció könnyen, kiszámítható időn belül elérhetővé válhat, továbbá 15-20 percen belül készen állhatsz már a következő aktusra is. Kizárólag szexuális inger hatására fejtik ki hatásukat, azaz nem fog non-stop, 0-24 órában állni a péniszed.

Ezek a potencianövelők alkalmi készítmények révén nem igényelnek rendszeres, napi szintű alkalmazást. Használatuk az aktust megelőző 1-fél órában javallott, ennyi időn belül szexuális inger hatására segítenek az erős erekció elérésében. (Szemben a kúraszerű potencianövelőkkel, melyek rendszeres, kúraszerű alkalmazás során, rendszerint 2-3 hét múlva fejtik ki hatásukat, mely heteken át tartósan fennáll.)

Az azonnali hatású potencianövelők használatát azoknak ajánljuk, akinél alkalmi jelleggel fordulnak elé kisebb-nagyobb merevedési zavarok, illetve akik alkalmi jelleggel szeretnének kimagasló teljesítményt nyújtani az ágyban. Tipikusan ilyen szituáció lehet például az adott partnerrel töltött első éjszaka, amikor is a teljesítési vágy olyannyira erőteljes lehet, hogy gátolhatja a szexuális teljesítményt. Az azonnali potencianövelők hatásfokát éhgyomri, vagy közel éhgyomri alkalmazással növelheti.

 

Népszerű potencianövelők 1-2 napos szállítással

 

Szuperhős potencianövelő kapszula a biztos merevedésért!Szuperhős potencianövelő (6db)

A Szuperhős kapszula megújult erővel és hatékonysággal veszi fel a versenyt a merevedési problémákkal szemben. Hatalmas előnye, hogy nem csak rövid időn belül váltja ki a merevedést, de maratoni ideig meg is őrzi azt. 

Szuperhős potencianövelő részletek és rendelés >>

 

 

Boom Boom természetes potencianövelő (2db)Boom Boom

A Boom Boom napjaink egyik legnépszerűbb potencianövelő készítménye. A vásárlói vélemények alapján rendkívül hatékony. 

Boom Boom potencianövelő részleteket és rendelés >>

 

 

El Torito - potencianövelő kapszula férfiaknak (6db)

El Torio természetes potencianövelő (6db)

Évek óta töretlen sikerességnek örvend a El Torito Classic is. Alkalmazását abban az esetben is ajánljuk, ha nincs különösebben merevedési problémája, egyszerűen csak szeretne javítaniaaa teljesítőképességén. Az El Torito Classic kapszulái segítenek, hogy lenyűgözze partnerét!

El Torito Classic potencianövelő részletek és rendelés >>

 

 

Gold Power természetes potencianövelő (2 db)

A Gold Power megújult erővel és hatékonysággal veszi fel a versenyt a merevedési problémákkal szemben. 

Gold Power potencianövelő részletek és rendelés >>

 

Maraton Classic természetes potencianövelő (6db)Maraton Classic

A Maraton Classic hatalmas előnye, hogy nem csak rövid időn belül váltja ki a merevedést, de maratoni ideig meg is őrzi azt. Ha szeretne többszörös orgazmust elérni, bátran ajánljuk ezt a készítményt. 

Maraton Classic potencianövelő részletek és rendelés >>

 

 

Green snake forte potencianövelő tabletta - 4 dbGreensnake forte természetes potencianövelő (4 db)

Green Snake Forte potencianövelő tabletta garantálja neked a hosszantartó, erős merevedést, nem fogsz benne csalódni. . 

Green Snake potencianövelő részletek és rendelés >>

 

 

 

Folyamatos szedést igénylő potencianövelők

Ezek a potencianövelők általában étrendkiegészítők, melyek folyamatos, kúraszerű alkalmazás mellett fejtik ki potencianövelő hatásukat. Potencianövelés mellett általános vitalizáló hatásul is van, azaz nem csak a potenciára, hanem az általános közérzetre, a libidóra és az állóképességre is pozitívan hatnak. Ezeket napi szinten kell szedni, mint a vitaminokat.

Nem csak akkor javasoljuk ezen potencianövelék szedését, ha rendszeresen észreveszi magán a merevedési zavar különböző szintjeit, hanem akkor is, ha szeretné magát fittebbnek, energikusabbnak érezni a mindennapok során. A rendszeres alkalmazást igénylő potencianövelők gyorsítják a regenerálódást fizikai testedzések és együttlétek után egyaránt. Így használatukkal aktívabbá válhat nemi élete.

A különböző potencianövelők használata mára már abszolút elterjedt, bevett szokás. Nem a probléma kezelése a kínos, hanem az, ha bár tisztában van annak eredetével, mégsem tesz ellene. A webáruházunk kínálatában megtalálható potencianövelők egyike sem vényköteles. nem forgalmazunk vényköteles potencianövelőket. A Potencianovelo-tabletta.hu által forgalmazott alkalmi potencianövelők mindegyike kifogástalan, megbízható készítmény, mely nem csupán 100%-ban természetes, növényi összetételű, de rendelkezik OÉTI notifikációs számmal is.

 

Potencianövelők áldásos hatásai

A potencianövelők hatására megnövekednek a véredények és már apró  szexuális inger következtében megtörténik a merevedés, melynek eredményeképp vastagabb és erőteljesebb lesz a pénisz. A potencianövelők javítják az erek vérellátását, serkentik a vérkeringést, növelik a szexuális teljesítményt és hosszantartó merevedés idéznek elő. Ezeket tapasztalhatod a különböző a potencianövelők szedése esetén:

Szinte azonnal hatnak: 20-60 percen belül.
– Hatásuk 2-5 napig is eltarthat.
– A szexuális vágy és libidó azonnal fokozódhat.
– Erőteljesebb merevedés, jobb vérellátottság a péniszben.
– Gyorsabb reakcióidő, rövid idő alatt felépülő teljes merevedés.
– Hosszabb orgazmus, és kevesebb regenerációs idő.
– Többszöri magömlés.
– Mérsékelt alkoholfogyasztás esetén is alkalmazhatóak.
– A magömlés késleltetés feletti nagyobb kontroll.
– Megnövekedett önbizalom, magabiztosság.
– Nagyobb szexuális állóképesség.
– A potencianövelő termékek segítenek hoszan fenntartani az erekciót.

 

Kiknek ajánlottak az alkalmi potencianövelők?

Az alkalmi potencianövelők azon férfiak számára ajánlottak, akiknek szexuális teljesítményén nyomot hagyott a stressz, a mindennapi rohanás, a felgyorsult ütemű hétköznapok. Ezek a potencianövelők hatékony segítséget nyújtanak azoknak, akik potenciazavarral küzdenek, de azok számára is hasznosak lehetnek, akik pusztán szeretnének javítani szexuális teljesítőképességükön és így a szex minőségén. A férfierő kapszulák tehát nem pusztán merevedési zavar esetén nyújtanak extra és tartósan merev péniszállapotot.

AZ alkalmi potencianövelők ülönböző formában is elérhetők. A legközkedveltebb formát a tabletták nyújtják, melyek rendkívül egyszerű alkalmazást tesznek lehetővé. Egyszerűen csak be kell venni a készítményt és 30-60 percen belül máris élvezhető hatása. Az alkalmi potencianövelők alkalmazást követően rövid időn belül, szinte azonnal kifejtik hatásukat.

 

Mire is lehet számítani a potencianövelők alkalmazásával? 

A pénisz vérbősége megnő, aminek hatására azt érzékeli majd, hogy a nemiszerve rendkívüli módon megmerevedik. (Ehhez azonban szexuális inger szükséges, tökéletes tehát ez az időszak az előjátékra.) A rendkívüli erektált állapotnak köszönhetően péniszmérete is nagyobbnak, hosszabbnak és vastagabbnak tűnhet és érződhet. Emellett a magömlés ideje is kitolódhat, sőt a szexuális vágya is megnövekszik, tehát a szeretkezés élményét intenzívebben és hosszabban élheti meg.

A készítmények hatását a legtöbb esetben még 1-2 nappal az alkalmazás után is élvezheti. (Nem kell megijedni, ez nem folyamatos erekciót jelent, hiszen az csak ingerlés hatására következik be.)

A férfierő készítményeknek köszönhetően visszanyerheti magabiztos önbizalmát és javíthat szexuális élete, és így közvetve párkapcsolata minőségén. Ma már olyan szerencsés helyzet áll fenn, hogy nem kell az érintettnek együtt élnie, beletörődnie az őt sújtó merevedési zavarba. Elegendő egy jól megválasztott készítmény és minden ilyen jellegű probléma meg is van oldva.

 

Webáruházban kapható potencianövelő termékekről tudni érdemes

Az általunk forgalmazott potencianövelők mindegyike maximálisan megbízható termék, mellyel hatékonyan kezelhetők a merevedési zavarok. A webáruházban kapható potencianövelők minden esetben 100%-ig természetes összetétellel rendelkeznek, melyek olyan gyógynövényi anyagok, amik segíthetnek előidézni az erekciót. Mivel ezek a potencianövelők nem minősülnek gyógyszernek, ezért megvásárlásukhoz nem szükséges vény. Az itt felsorolt termékek nem összetévesztendők a potencianövelő gyógyszerekkel.

 

Kiemelten ajánlott potencianövelők

A vásárlói visszajelzések alapján, az elmúlt években a legjobbra értékel potencianövelők az alábbiak. Kattints és olvsd el a részleteket a a különböző kapszulákról:

Szuperhős alkalmi potencianövelő (6db) >>

Maraton alkalmi potencianövelő (6 db) >>

Boom Boom alkalmi potencianövelő (2 db) >>

Green Snake alkalmi potencianövelő (4 db) >>

El Torito Classic alkalmi potencianövelő (6 db) >>

Satibo alkalmi potencianövelő >>

Gold Power Extra potencianövelő >>

Rendszeresen szedhető, általános vitalizáló potencianövelők közül próbálja ki az alábbi kúraszerű terméket: Alpha Man >>

 

Potencianövelők kapcsán gyakran feltett kérdések

 

Hogyan működnek az alkalmi potencianövelők?

A kapszulás potecianövelők mind fizikai, mind pszichikai stimulánsként is működhetnek. A potencianövelő kapszulák szedése a rendszeres vagy akár alkalmi szexuális együttlétek jobbá válhatnak. A szerelmi légyottok időtartama is hosszabb lehet. Szexuális teljesítőképessége is javulhat. A potencianövelő kapszulák javíthatják az erek vérellátását, serkenthetik a keringést, ezáltal könnyebben jöhet létre a teljes és egyben kemény erekció is. Ön magabiztosabbá válhat az ágyban és bármikor készen állhat egy, vagy több kielégítően tartalmas szexuális aktusra!

 

Honnan tudhatom, hogy a gyógynövény alapú potencianövelők a megfelelőek számomra?

Ha valami igazán új fajta potencianövelőt keres a merevedési problémák és az erekciós zavarok leküzdésére, mert rendszeresen vagy akár csak alkalmanként is gyenge az erekciója, akkor a Szuperhős potencianövelő kapszulák jó választás lehet. A gyógynövényekből készült kapszluák segítségével Önnek újra keményebb és hosszabban tartó merevedése lehet akár napokon keresztül szexuális inger hatására. Ezáltal Ön újra magabiztosabbá válhat minden szexuális aktus megkezdése előtt. A használat mellett Ön több szexuális aktusra is képes lehet.

 

Mit tegyek abban az esetben, ha gyógyszereket szedek?

Ilyen esetben javasoljuk, hogy mindig kérje ki kezelőorvosa tanácsát minden gyógyszerrel kapcsolatban, melyet szed, mielőtt bármilyen készítményt bevenne! Így biztos lehet abban, hogy a lehető legjobb tanácsot fogja kapni, melyre Önnek szüksége lehet.

 

Potencianövelők tárolása – Hogyan és hol?

A potencianövelő kapszulákat érdemes száraz, hűvös és fénytől védett helyen tárolni. Továbbá tartsa távol gyermekek elől.

 

Meddig használhatom fel a kapszulákat?

A  potencianövelő kapszulák felhasználási ideje, a doboz hátoldalán feltüntetett időpontig fogyasztható.

 

Gyógyítanak az oldalon található termékek?

potencianovelo-tabletta.hu oldalain található információk, szolgáltatások, cikkek nem helyettesíthetik a szakember véleményét, ezért kérjük Önöket, hogy minden esetben forduljanak szakorvoshoz betegség esetén! A táplálék kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrend-kiegészítők nem gyógyítanak, előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott változatos étrend helyett alkalmazni őket. 

 

 

Biztonságos és legális potencianövelők

A weboldalon feltüntetett potencianövelők fogyasztása teljes mértékben biztonságos. Minden potencianövelő kapszulánk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkező, Magyarországon legálisan kapható potencianövelő készítmény

Sok férfit lemond az élvezetes szextől az orvosnál és a gyógyszertárban előforduló kellemetlen diskurzusok miatt. Jó hír, hogy potencianövelő termékeinkért nem kell orvoshoz menned, VÉNY-re potencianövelőt íratni. Könnyen és gyorsan megrendelheted itt a vény nélkül, legálisan kapható potencianövelő szereket. A termékek akár másnapra megérkeznek Hozzád.

 

Diszkrét rendelés és csomagátvétel

Válaszd a törzsvevőink nagy kedvencét a Postán maradó csomagot, a teljes diszkrécióért. Senki nem tudja meg, hogy csomagod érkezett, és bármikor át tudod venni a helyi postán személyi igazolvány bemutatása ellenében. Ha nem szereted a postát vagy nincs a közeledben, akkor kérd a csomagodat Posta csomagautomatába, ahol 0-24 órában bármikor átveheted.

Ha nincs a közeledben csomagautomata, akkor kérd csomagodat MOL benzinkútra (0-24 órában átveheted a csomagodat) vagy a több száz Coop üzlet valamelyikébe, ahol akár a bevásárlással is egybekötheted.

Mindegyik csomagátvevő helyen kényelmesen és diszkréten fel tudod venni a potencianövelő csomagodat  100%-os diszkrécióban. A csomagon a feladó neve: Camelot Consulting Kft. lesz és nem webshop neve, ne aggódj emiatt.

 

7 szempont, hogy miért tőlünk rendelj potencianövelő tablettát online

1. Garancia

Természetesen garanciát vállalunk, hogy az általunk forgalmazott termékek 100%-ban engedélyezettek, bevizsgáltak és legálisak Magyarországon.

2. Kiváló hatású kapszulák

Szinte csak 4-5 csillag közti értékelés érkezett az általunk forgalmazott termékekre az Árukereső oldalon, amire igazán büszkék is vagyunk. 

3. Az egészség az első:

Csaki legális, bevizsgált, egészségre ártalmatlan, OGYÉI notifikációval rendelkező  potencianövelő termékek értékesítésével foglalkozunk. Az összetevők minden terméken fel vannak tüntetve. Mi magunk is rendszeresen használjuk és teszteljük a termékeinket

4. 2019. óta a piacon – Megbízhatóság, kölcsönösség, tisztelet

Nem egy garázs cég vagyunk, nem is vagyunk láthatatlanok és elérhetetlenek. 100%-osan megbízhatsz bennünk. A Camelot Consulting Kft-ről minden adat elérhető és nyilvános. 

5. Gyors rendelés és ingyenes szállítás

A rendeléstől számítva 1-2 munkanapon belül megérkezik Hozzád a rendelésed. Ha webáruházunkból rendelsz, akkor nem kell orvosnál sok időt eltöltened és várakoznod, receptet feliratnod. Elkerülheted a kényes, kellemetlen helyzeteket, magyarázkodásokat. Rendelésed 2 perc alatt leadhatod és 1-2 munkanap alatt már nálad is van. Nem kell a patikában sorba állnod. Rendelésed 16 000 Ft felett ingyen kiszállítjuk.

6. Teljes körű diszkréció a csomagolás terén

Ne izgulj, mert senki sem tudja meg, hogy mi van a csomagban. Nálunk 100% a diszkréció, nem szeretnénk, hogy kellemetlen helyzetbe kerülj a csomag miatt. Csomagolásunk teljesen diszkrét, a borítékok belülről ki vannak “párnázva”, tartalmuk nem kitapogatható. 

Cégünk neve, a Camelot Consulting Kft. szerepel már feladóként a csomagon és nema  webáruház neve.. Így senki sem fogja tudni beazonosítani, hogy honnan származik a csomagod és mi a valós tartalma. 

7. Kiváló ügyfélszolgálat

Küldetésünk, hogy minden vevőnk elégedett legyen mind a kiszolgálás színvonalával, mind termékeinkkel. Rendelésed telefonon is leadhatod, telefonon bármikor elérsz minket a nap 24 órájában.