Barion Pixel

Ebben a cikkben a péniszpumpa világáról minden fontos, hasznos infót összeszedtük neked. Részletesen kivesézzük, hogy mi a péniszpumpa. Milyen péniszpumpa fajták vannak. Péniszpumpa használatának előnyeiről és hátrányairól is lesz szó.

Továbbá szó esik arról, hogy milyen eredményeket lehet elérni a péniszpumpa használatával. Milyen péniszpumpa árak vannak a neten, melyik péniszpumpát érdemes rendelned. Mit használj péniszpumpa helyett az erős, hosszantartó merevedés elérése érdekében. Kezdjük is el.

Mi az a péniszpumpa?

A péniszpumpa egy olyan eszköz, amelyet általában a merevedési zavarok kezelésére vagy a szexuális teljesítmény fokozására használnak. Általában műanyag vagy fémhengerből készül, amelyet a pénisz körül helyeznek el. A henger egy szivattyúval van összekötve, amely vákuumot hoz létre a hengerben.

Amikor a szivattyút használják, a levegő eltávolítása miatt a hengerben alacsonyabb nyomás alakul ki, amely húzza és megduzzasztja a péniszt, így ideiglenesen növelve annak méretét és merevségét. A péniszpumpák használata lehet segítség az erekciós problémák kezelésében vagy a szexuális teljesítmény javításában, de fontos szakszerűen alkalmazni őket.

A péniszpumpál aéapvetően két nagy csoportba sorolhatóak, az egyik a levegős, a másik pedig a vizes változat. Felhasználási mód szerint pedig csoportosíthatóak általános regeneráló és speciális hosszabbítós verziókra egyaránt. 

Péniszpumpa használata lépéséről lépésre

A péniszpumpa működtetésével, részleges vákuum jön létre a műanyag henger belsejében. A nyomás csökkenése miatt elviekben több vér áramlik a hímvessző barlangos testeibe, ami – a gyártói leírások szerint – segíthet az erekció erősítésében és elérésben, illetve a pénisz növelésében.

A péniszpumpa működése viszonylag egyszerű, és általában a következő lépésekből áll.

 1. Felhelyezés: Először helyezkedj el kényelmesen, majd húzd rá a teljes péniszpumpát a péniszedre. Egyszerűen csak dugd bele a péniszed a hengerbe teljesen.

 2. Vákum létrehozása A péniszpumpa általában egy szivattyúval rendelkezik, amely lehet kézi vagy elektromos vezérlésű. A szivattyút aktiválva egy vákuum keletkezik a hengerben, mivel a levegő eltűnik a hengerből.

 3. Nyomáskülönbség: Amint a vákuum létrejött a hengerben, a légnyomás csökken, és ez a péniszt egyfajta szívóhatásnak teszi ki. Ennek eredményeként a vér fokozottan áramlik a péniszbe, ami növeli annak térfogatát és merevségét.

 4. Merevedés: A péniszpumpa használatával elérhető vákuum segítségével a pénisz merevedését ideiglenesen fokozhatják, ami lehetővé teszi a szexuális teljesítmény javítását vagy az erekciós diszfunkció kezelését.

 5. Használat befejezése: Amikor a kívánt merevedési szintet elérték, a péniszpumpa használata leállítható. Ehhez egyszerűen ki kell engedni a vákuumot a hengerből, ami lehetővé teszi a pénisz természetes visszatérését az előző állapotába.

Fontos megjegyezni, hogy a péniszpumpák nem tartós megoldást jelentenek az erekciós zavarok kezelésére, hanem átmeneti segítséget nyújthatnak. Továbbá, a helytelen használatuk vagy túlzott nyomás alkalmazása sérüléseket vagy kellemetlen mellékhatásokat okozhat. Ezért fontos szakszerűen alkalmazni.

A péniszpumpa használata mellett vagy helyett próbáld ki a Szuperhős potencianövelőt

Javasoljuk, hogy először a péniszpumpa használata helyett próbálj ki egy természetes, növényi eredetű potencianövelőt. Először válassz egy biztonságos legális és hatásos potencianövelőt, ami biztosan segít. A Szuperhős potencianövelő kapszula egyike az általunk forgalmazott legerősebb, illetve legális és veszélytelen termékeknek.

Merevedési zavarok ellen próbáld ki a Szuperhős potencianövelő kapszulát. Egészséges férfiak is bátran használhatják. A Szuperhős potencianövelő kapszulák különösen hatásosan segítik a kemény erekció fenntartását a szeretkezés teljes ideje alatt.

A Szuperhős kapszulák a kategóriájában az egyik legerősebb megoldás. Biztonságos, engedélyezett és kimagaslóan hatásos vény nélkül kapható gyógynövényes potencianövelő termék. Az összes szükséges magyarországi dokumentációval, és OGYÉI hatósági notifikációval rendelkezik.

A szuperhős potencianövelő kapszula nagyon gyorsan hat és iszonyatosan feldobja a szeretkezést!

MEGNÉZEM

 

Péniszpumpa hatása

A péniszpumpa hatásossága erősen vitatott. Az biztos, hogy a merevedési zavart nem tudja tartósan gyógyítani. Néhány férfinak esetleg hozhat részeredményeket. Előfordul, hogy az eszköz alkalmazása első alkalommal nem túl élvezetes, nem hoz rettentő nagy változást. Nem szabad azonban feladni, hiszen ahogy szinte mindennek, úgy ennek is időt kell adni.

Az első eredményt már akár az első használat után is tapasztalhatja. Érezhetően nagyobbá válik a nemi szerv, hiszen a tágító erőteljesen megedzi majd azt. A rendszeres használatba vétel esetén pedig elsőként a vastagságon vehet észre változást, ez jelentkezik legkorábban. Az elvégzett gyakorlatok hatására akár 15-20%-os növekedés is lehetséges.

Péniszpumpa használatának előnyei

A péniszpumpa használata során különböző pozitív hatások érhetőek el, bár fontos megérteni, hogy ezek általában átmenetiek és ideiglenesek. A péniszpumpa használata az alábbi hatásokat eredményezheti.

 1. Merevedés javítása: A péniszpumpa által keltett vákum segítségével a vér könnyebben áramlik a péniszbe, ami lehetővé teszi a pénisz merevedésének fokozását vagy javítását. Ez különösen hasznos lehet olyan férfiak számára, akiknek erekciós zavarokkal küzdenek, például azáltal, hogy segítik a vér áramlását és fenntartják a merevedést.

 2. Méret növelése: A vákum hatására a pénisz átmenetileg megduzzadhat és növekedhet a hossz és a kerület tekintetében. Ez nem tartós növekedés, hanem inkább ideiglenes jelenség, amely a péniszpumpa használata alatt és az azt követő rövid időszakban jelentkezhet.

 3. Szexuális teljesítmény fokozása: A péniszpumpa használata általában segít abban, hogy a pénisz merevedése keményebb és tartósabb legyen, ami javíthatja a szexuális teljesítményt és a szexuális élményeket mind a férfi, mind a partnere számára.

 4. Önbizalom növelése: Azok számára, akiknek problémáik vannak a merevedéssel vagy elégedetlenek a péniszük méretével, a péniszpumpa használata pozitív hatással lehet az önbizalomra és az önbecsülésre. Az ideiglenes merevedés és a pénisz méretének növekedése segíthet abban, hogy magabiztosabbnak érezzék magukat a szexuális aktus során.

FONTOS INFO

Fontos azonban megjegyezni, hogy a péniszpumpák nem megoldást jelentenek az összes szexuális problémára, és fontos szakszerűen alkalmazni őket. Túlzott nyomás vagy helytelen használat sérüléseket okozhat. 

A péniszpumpa péniszgyűrűvel egyszerre is használható, mivel a péniszgyárá biztosítja, hogy a vér a péniszben maradjon a péniszőumpa használatának befejezését követően is. Ugyanis a péniszgyűrű nélkül a pumpa esetleges erekció növelő hatása is gyorsan elmúlik.

Ugyanakkor a péniszgyűrű is rejt veszélyeket: semmiképpen se használj fém gyűrűt! Ennek levétele erektált állapotban nem vagy nagyon nehezen lehetséges, és súlyos károkat tud okozni!

Egy iráni orvos-csapat lekutatta a péniszpumpa hatásosságát. 37 kísérleti alanynál 6 hónapon keresztül, napi szinten nézték és mérték a péniszpumpa használatának előnyeit. A kísérletben résztvevő mindegyik férfi 10 cm alatti pénisz mérettel rendelkezett.

A péniszpumpa 6 hónapos intenzív használata után a kutató csapat nem talált értékelhető növekedést egyik férfinél sem. Az orvoscsoport a kezelés hatásosságát 10%-osra értékelte, viszont a páciensek megelégedettségi foka 30%-os volt.

Az orvosok által írt tanulmány összegzése az lett, hogy a péniszpumpa nem alkalmas a hímvessző hosszan tartó hosszabbítására, ellenben néhány férfi számára ad bizonyos „pszichológiai megelégedettséget.” Az iráni orvoscsapat tanulmányának részletei itt érhetőek el angol nyelven.

Mekkora is egy péniszpumpa?

Egy péniszpumpa mérete általában 20-22 cm. Az akril henger nagyjából 5-6 cm vastag. Általánosságban azonban elmondható, hogy a termék rengeteg színben és méretben kapható. Nem is kell ennél több egy kis kikapcsolódáshoz.

Péniszpumpa használatának veszélyei, hátrányai

A péniszpumpák használatának vannak potenciális veszélyei és hátrányai, amelyek közül néhány a következők lehetnek.

Túlzott, illetve órákig elnyújtott használat esetén tartós szövetkárosodás következhet be. Ezen túlmenően a péniszben lévő véredények is súlyosan károsodhatnak. Ha már mindenképpen használni akarod a péniszpumpát, akkor legalább a pumpálások között tarts szüneteket.

Sokan megpróbálják egyéb eszközökkel, például porszívóval helyettesíteni a pumpát. Ezt semmiképpen se tedd! A túl nagy erejű szívóhatás komolyabb sérülést okozhat.

Különböző sérülések:

Ha a péniszpumpát túlzott nyomással vagy helytelenül használják, sérülések keletkezhetnek. Ezek közé tartozhatnak a bőrirritációk, sebek, érzékenységvesztés vagy akár véraláfutások. Ezek a sérülések ronthatják az erekciós funkciót vagy akár tartósan károsíthatják a péniszt.

Túlzott, illetve órákig elnyújtott használat esetén tartós szövetkárosodás következhet be. Ezen túlmenően a péniszben lévő véredények is súlyosan károsodhatnak. Ha már mindenképpen használni akarod a péniszpumpát, akkor legalább a pumpálások között tarts szüneteket.

Kellemetlen mellékhatások:

A péniszpumpa használata közben kellemetlen mellékhatások jelentkezhetnek, például fájdalom, égő érzés, bőrirritáció vagy túlzott nyomás érzése a pénisz környékén. Sokan megpróbálják egyéb eszközökkel, például porszívóval helyettesíteni a pumpát. Ezt semmiképpen se tedd! A túl nagy erejű szívóhatás komolyabb sérülést okozhat.

Függőség kialakulása:

Bizonyos esetekben az emberek függőséget alakíthatnak ki a péniszpumpák használatára, ami azt jelenti, hogy csak a péniszpumpa segítségével képesek merevedést elérni, és nehezen vagy egyáltalán nem tudnak merevedést elérni anélkül.

Rövid távú eredmények:

Bár a péniszpumpák használata átmenetileg javíthatja a merevedést és növelheti a pénisz méretét, ezek az eredmények általában rövid távúak és ideiglenesek. A péniszpumpa használata nem biztosít tartós megoldást az erekciós problémákra vagy a pénisz méretére.

Szexuális teljesítmény stressze

Azok számára, akik rendszeresen használják a péniszpumpát a szexuális teljesítményük fokozása érdekében, a hosszú távú használat stresszt és szorongást okozhat a szexuális teljesítmény miatt, különösen ha a merevedés csak a péniszpumpa segítségével érhető el.

Összességében bár a péniszpumpák használata lehetőséget kínálhat az erekciós problémák kezelésére és a szexuális teljesítmény fokozására, fontos tudni, hogy ezeknek a készülékeknek veszélyei és korlátai is vannak. Mindig fontos szakszerűen alkalmazni a péniszpumpát

Péniszpumpa egyéb felhasználása

Érdekesség, hogy az USA-ban a péniszpumpát néha orvosilag is használják. Mégpedig egy bizonyos fajta betegség, a Peyronie-kór (Induratio penis plastica) gyógyításában. A betegség látható tünete, hogy erektált állapotban a hímvessző a has felé görbül. Szerencsére nagyon ritka betegségről van szó.

A Peyronie-kór eleinte tehát csak merevedéskor válik láthatóvá. Az elhajlás fokozódásával az aktus egyre nehezebbé, később lehetetlenné válik. Ekkor már nyugalmi állapotban is észlelhető az elváltozás.

Az USA-ban orvosi felügyelet mellett péniszpumpát szokták bevetni a Peyronie-kórral szemben, hogy az elhajló péniszt visszaállítsák.

A péniszpumpa használata mellett vagy helyett próbáld ki a Szuperhős potencianövelőt

Javasoljuk, hogy először a péniszpumpa használata helyett próbálj ki egy természetes, növényi eredetű potencianövelőt. Először válassz egy biztonságos legális és hatásos potencianövelőt, ami biztosan segít. A Szuperhős potencianövelő kapszula egyike az általunk forgalmazott legerősebb, illetve legális és veszélytelen termékeknek.

Merevedési zavarok ellen próbáld ki a Szuperhős potencianövelő kapszulát. Egészséges férfiak is bátran használhatják. A Szuperhős potencianövelő kapszulák különösen hatásosan segítik a kemény erekció fenntartását a szeretkezés teljes ideje alatt.

A Szuperhős kapszulák a kategóriájában az egyik legerősebb megoldás. Biztonságos, engedélyezett és kimagaslóan hatásos vény nélkül kapható gyógynövényes potencianövelő termék. Az összes szükséges magyarországi dokumentációval, és OGYÉI hatósági notifikációval rendelkezik.

A szuperhős potencianövelő kapszula nagyon gyorsan hat és iszonyatosan feldobja a szeretkezést!

Csak élvezd önfeledten a szeretkezést a Szuperhős kapszula segítségével:

 • Elképesztő merevedést eredményez a szeretkezés teljes ideje alatt
 • Önbizalmadat rendkívüli módon megerősítheti
 • Kápráztasd el a lányokat: nyugodtan belekezdhetsz egy második menetbe is
 • Ha nincs erekciós problémád, akkor is látványos lesz a különbség

A Szuperhős kapszula a korábbi férfi vásárlóink 90-95%-ánal teljes mértékben beválik. Elégedett, visszatérő vevőink aránya a Szuperhős termékünk esetében kiemelkedően magas.

Vásárlói vélemény

“Én teljesítménykényszer miatt blokkolok le, pedig nincs semmi baj a teljesítményemmel. És fizikailag is oké vagyok. Ez egy ilyen agyi hülyeség. DE ahogy a Szuperhős kapszulát bevettem, egy óra múlva elkezdtem a barátnőmmel sexelni és nagyon meglepődtem. Miután feláll, erősen tartja magát. Hiába jutott eszembe, hogy közben mi van ha összemegy, ez bizony nem akart. Nagyon jó. Szóval használt, csak ajánlani tudom

 

Legális a Szuperhős potencianövelő?

A Szuperhős legálisan megvásárolható, OÉTI által bevizsgált, biztonságos étrendkiegészítő. A termék hatósági engedélye ellenőrizhető az OÉTI étrend-kiegészítő listában.

 • Magyarországon hivatalosan engedélyezett termék.
 • Kizárólag növényi összetevőket tartalmaz, amelyek nem ártalmasak az egészségre.
 • Mellékhatása enyhe, vagy teljesen elhanyagolható.
 • Internetről biztonságosan, legálisan és engedélyezetten megrendelhető.

A Szuperhős potencianövelő kapszula az egyik legismertebb, piacvezető étrend-kiegészítő potencianövelő a hazai piacon.

Szuperhős kapszula férfiaknak - 6db

MEGNÉZEM

 

Miért érdemes minket választanod?

A honlapon elérhető minőségi termékeket akár mobilról is könnyedén megrendelheted. Ne aggódj, diszkrét csomagolásunknak köszönhetően akár lakcímedre/munkahelyedre is kérheted a szállítást. 7 szempont, amiért érdemes tőlünk rendelned

1. Garancia

Természetesen garanciát vállalunk, hogy az általunk forgalmazott potencianövelő és egyéb termékek 100%-ban engedélyezettek és legálisak Magyarországon.

2. Kiváló hatású potencianövelő kapaszulák

Szinte csak 4-5 csillag közti értékelés érkezett az általunk forgalmazott termékekre az Árukereső oldalon, amire igazán büszkék is vagyunk. 

3. Az egészség az első

Csaki legális, egészségre ártalmatlan, OGYÉI notifikációval rendelkező  potencianövelő termékek értékesítésével foglalkozunk. Az összetevők minden terméken fel vannak tüntetve. Mi magunk is rendszeresen használjuk és teszteljük a termékeinket

4. 2019. óta a piacon – Megbízhatóság, kölcsönösség, tisztelet

Nem egy garázs cég vagyunk, nem is vagyunk láthatatlanok és elérhetetlenek. 100%-osan megbízhatsz bennünk. A Camelot Consulting Kft-ről minden adat elérhető és nyilvános. Telefonon bármikor elérsz minket, ha nem vennénk fel, akkor visszahívunk. Nálunk telefonon is le tudsz adni rendelést

5. Gyors rendelés és ingyenes szállítás

A rendeléstől számítva 1-2 munkanapon belül megérkezik Hozzád a rendelésed. Ha webáruházunkból rendelsz, akkor elkerülheted a kényes, kellemetlen helyzeteket, magyarázkodásokat. Rendelésed 2 perc alatt leadhatod és 1-2 munkanap alatt már nálad is van. Nem kell a patikában sorba állnod. Rendelésed 20 000 Ft felett ingyen kiszállítjuk és kérheted csomagautomatához vagy postára vagy egyéb postapontra is. 

6. Teljes körű diszkréció a csomagolás terén

Ne izgulj, mert senki sem tudja meg, hogy milyen potencianövelő van a csomagban. Nálunk 100% a diszkréció, nem szeretnénk, hogy kellemetlen helyzetbe kerülj a csomag miatt. Csomagolásunk teljesen diszkrét, a borítékok belülről ki vannak “párnázva”, tartalmuk nem kitapogatható. 

Cégünk neve, a Camelot Consulting Kft. szerepel már feladóként a csomagon és nema  webáruház neve.. Így senki sem fogja tudni beazonosítani, hogy honnan származik a csomagod és mi a valós tartalma. 

7. Kiváló ügyfélszolgálat

Küldetésünk, hogy minden vevőnk elégedett legyen mind a kiszolgálás színvonalával, mind termékeinkkel. Rendelésed telefonon is leadhatod, telefonon bármikor elérsz minket a nap 24 órájában.