Barion Pixel

Érdekel a swinger klub? Gondolkozol egy swinger klub kipróbálásán, csak nem vagy tisztában a swinger klubok szabályzatával, hogy mit szabad és mit nem? Akkor jó helyen vagy. Ebben a cikkben teljeskörű, átfogó képet kapsz a swinger klub szabályokról, a swinger életmódról. Továbbá kifejtük a swinger típusait, etikketet és felkészítünk az első swinger klub látogatásra. Megosztjuk veled a különböző swinger klub tapasztalatokat, illetve bemutatjuk neked a legjobb swinger klubbokat Magyarországon. Vágjunk is bele!

Mi az a swinger klub?

A swinger klub olyan hely vagy közösségi tér, ahol a tagok (jellemzően párok, de egyedülállók is lehetnek) találkoznak, hogy szexuális kapcsolatokat létesítsenek másokkal. Az ilyen klubok célja, hogy lehetőséget biztosítsanak a különböző szexuális élmények és partnerek felfedezésére egy biztonságos és elfogadó környezetben.

A swinger klubok működése és szabályai változóak lehetnek, de általában a következő jellemzők közösek.

Tagság és belépés: Sok klubban tagsági rendszer működik, ahol az új tagoknak regisztrálniuk kell, és gyakran bizonyos feltételeknek (pl. korhatár, megjelenés) meg kell felelniük.

Szabályok és etikett: A swinger klubokban szigorú szabályok és etikett irányelvek vannak, hogy minden résztvevő számára kellemes és tiszteletteljes élményt biztosítsanak. Ez magában foglalhatja a beleegyezés, a higiénia és a diszkréció fontosságát.

Különböző helyiségek: A klubokban általában többféle helyiség található, beleértve a tánctereket, bárokat, privát szobákat és közösségi tereket, ahol a résztvevők szocializálódhatnak és intim kapcsolatokat alakíthatnak ki.

Rendezvények és tematikus estek: Sok swinger klub rendszeresen szervez tematikus estéket és különleges rendezvényeket, amelyek lehetőséget adnak a tagoknak, hogy különböző szexuális fantáziáikat és vágyaikat valósítsák meg.

A swinger életmód előnyei és kihívásai

A swinger klubok nem mindenki számára megfelelőek! Nagyon fontos, hogy a résztvevők előzetesen tájékozódjanak, és csak akkor vegyenek részt, ha teljes mértékben komfortosak a helyzettel és a közösség szabályaival.

A swinger életmód, mint bármely más életstílus, saját előnyökkel és kihívásokkal jár. Azok számára, akik nyitottak erre az életmódra, az előnyök és kihívások az alábbiakban foglalhatók össze:

Swinger klub & életmód előnyei

Szexuális felfedezés és változatosság: Lehetőséget ad a különböző szexuális élmények kipróbálására és új partnerek megismerésére, ami növelheti a szexuális elégedettséget és kielégülést.

Kapcsolati kommunikáció javítása: A nyitott és őszinte kommunikáció elengedhetetlen a swinger életmódban, ami javíthatja a partnerek közötti kapcsolatot és bizalmat.

Közösség és társasági élet: Lehetőséget nyújt új emberekkel találkozni és közösségekhez csatlakozni, ami társasági életet és közösségi érzést biztosíthat.

Szexuális egészség tudatosság: A swinger közösségek gyakran nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságos szex gyakorlására és a szexuális egészség fontosságára, ami növelheti a tudatosságot ezen a területen.

Swinger klub & életmód kihívásai

Féltékenység és érzelmi komplikációk: A féltékenység és az érzelmi komplikációk gyakori kihívást jelenthetnek, különösen akkor, ha a partnerek nem kommunikálnak nyíltan és őszintén érzéseikről és határaikról.

Társadalmi stigmatizáció: A swinger életmódot gyakran félreértik és megbélyegzik a társadalomban, ami kellemetlenségeket és diszkriminációt okozhat a résztvevők számára.

Kapcsolati problémák: Ha a partnerek nincsenek ugyanazon az oldalon a swinger életmóddal kapcsolatban, vagy ha a swinger tapasztalatok új problémákat hoznak elő, ezek kihívást jelenthetnek a kapcsolatra nézve.

Szexuális egészség kockázatai: Bár a swinger közösségek nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságos szexre, a szexuális úton terjedő fertőzések (STI-k) kockázata továbbra is fennáll, és folyamatos figyelmet igényel.

A swinger életmód előnyei közé tartozik a szexuális felfedezés, a kommunikáció javulása, a közösségi élmények és a szexuális egészség tudatossága.

Ugyanakkor kihívásokkal is jár, mint például a féltékenység, a társadalmi stigmatizáció, a kapcsolati problémák és a szexuális egészség kockázatai. Az ilyen életmód választása előtt fontos, hogy a partnerek alaposan megbeszéljék és megértsék mindkét fél érzéseit és határait, valamint felkészüljenek a lehetséges kihívásokra.

Swinger klubok típusai

A swinger klubok különböző típusai lehetnek attól függően, hogy milyen szolgáltatásokat és élményeket kínálnak a látogatóknak. Az alábbiakban bemutatok néhány gyakori típust:

Klasszikus Swinger Klubok

Leírás: Ezek a klubok általában többféle helyiséggel rendelkeznek, beleértve bárokat, tánctereket, privát szobákat és közösségi tereket.

Szolgáltatások: Tánc, zene, italok, privát szobák, közösségi szobák, jakuzzi, szauna.

Jellemzők: Nyitottak párok és egyedülállók számára is, de néha korlátozhatják az egyedülálló férfiak belépését.

Privát Swinger Bulik

Leírás: Magánlakásokban vagy bérelt helyszíneken tartott rendezvények, amelyeket gyakran a résztvevők maguk szerveznek.

Szolgáltatások: Kisebb, intimebb környezet, ahol az emberek jól ismerik egymást.

Jellemzők: Meghívásos alapon működik, ami biztosítja a résztvevők biztonságát és diszkrécióját.

Tematikus Swinger Klubok:

Leírás: Ezek a klubok tematikus estéket vagy rendezvényeket szerveznek, amelyek meghatározott dress code-ot vagy szerepjátékot igényelnek.

Szolgáltatások: Tematikus dekorációk, speciális programok, zenei előadások, szerepjátékok.

Jellemzők: Az ilyen rendezvények különleges élményt nyújtanak és lehetőséget adnak a résztvevők számára, hogy különböző fantáziáikat éljék meg.

Kizárólag Pároknak Fenntartott Klubok:

Leírás: Ezek a klubok kizárólag pároknak szólnak, és nem engedik be az egyedülálló férfiakat.

Szolgáltatások: Hasonlóak a klasszikus swinger klubokhoz, de a kizárólagosság miatt intimebb és kevésbé zsúfolt környezetet biztosítanak.

Jellemzők: Nagyobb biztonságérzetet és kényelmet nyújtanak a résztvevő pároknak.

Nudista vagy Naturista Swinger Klubok:

Leírás: Ezek a klubok a meztelenségre helyezik a hangsúlyt, és a résztvevők számára kötelező vagy ajánlott a meztelenség.

Szolgáltatások: Meztelen táncterek, jakuzzik, szaunák, medencék.

Jellemzők: Ideálisak azoknak, akik a meztelenséget és a természetes környezetet keresik.

Exkluzív vagy Luxus Swinger Klubok:

Leírás: Magas színvonalú szolgáltatásokat és luxus környezetet kínálnak.

Szolgáltatások: Prémium italok, gourmet ételek, luxus szobák, wellness szolgáltatások.

Jellemzők: Általában magasabb belépési díjakkal és szigorúbb tagsági feltételekkel rendelkeznek.

Fetis Klubok:

Leírás: Ezek a klubok a fetisizmus és BDSM kedvelőinek szólnak.

Szolgáltatások: Speciális felszerelések, tematikus szobák, fetis bemutatók.

Jellemzők: Speciális szabályok és etikett, hogy biztosítsák a biztonságot és a konszenzust.

A swinger klubok sokfélesége lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb környezetet és élményt. Az egyes klubok típusai különböző szolgáltatásokat és élményeket kínálnak, így érdemes alaposan tájékozódni és kiválasztani azt, ami leginkább megfelel az egyéni vagy párként megélt vágyaknak és határoknak.

Swinger klub szabályok és etikett

A swinger klubokban való részvételhez elengedhetetlen az etikett és a szabályok betartása, hogy minden résztvevő biztonságban és kényelmesen érezze magát. Az alábbiakban bemutatok néhány általános irányelvet és szabályt, amelyeket a swinger klubokban szoktak alkalmazni:

Általános Etikett:

Beleegyezés és Tisztelet: Minden szexuális tevékenységhez minden résztvevő beleegyezése szükséges. A nem szó mindig nemet jelent, és ezt tiszteletben kell tartani. Tiszteld a többiek határait és érzéseit.

Diszkréció: A klubban történteket tartsd bizalmasan. Ne beszélj mások személyes ügyeiről vagy a klubban történtekről a klubon kívül.

Kommunikáció: Nyílt és őszinte kommunikáció a partnerekkel és más résztvevőkkel. Beszéljétek meg előre a határokat és az elvárásokat.

Higiénia: Ügyelj a személyes higiéniára. Használj óvszert és más biztonságos szexuális eszközöket. Sok klub biztosít zuhanyzókat és higiéniás eszközöket, használatuk ajánlott.

Nem Kéretlen Érintés: Ne érints meg senkit beleegyezés nélkül. Minden érintést és közeledést először egyeztess.

Konkrét Szabályok

Minden egyes swinger klubnak megvan a maga saját szabályzata, ami általában a következő területekre terjed ki.

Belépési Feltételek: Sok klub tagsági rendszerben működik, ami előzetes regisztrációt vagy meghívást igényelhet. Korhatár megkötések lehetnek érvényben.

Dress Code: A kluboknak lehet dress code-ja, amelyet be kell tartani. Ez lehet elegáns, szexi, vagy tematikus öltözködés. Gyakran elvárt a tiszta, ápolt megjelenés.

Viselkedés a Közösségi Terekben: Tartsd tiszteletben a közösségi terek szabályait. Ne légy túl hangos, és ne zavarj másokat. A közös terekben gyakran tilos a szexuális tevékenység, hacsak nincs külön erre kijelölt hely.

Alkoholfogyasztás és Drogok: Alkoholfogyasztás megengedett lehet, de csak mértékkel. Kerüld a túlzott alkoholfogyasztást és a drogokat. Sok klub szigorúan tiltja a kábítószer-használatot.

Fotózás és Videózás: Általában szigorúan tilos a fényképezés és a videózás, hogy megvédjék a résztvevők diszkrécióját.

Privát Szobák Használata: A privát szobák használata előtt kérdezd meg, hogy szabad-e belépni. Ne zavarj be mások privát pillanataiba. Hagyj minden szobát tisztán és rendezetten.

Távozás: Ha bármikor kényelmetlenül érzed magad, jogod van távozni. Nem kötelező részt venni semmiben, amiben nem érzed jól magad.

A swinger klubok etikettje és szabályai a résztvevők biztonságát, kényelmét és élvezetét szolgálják. A szabályok betartása mindenki számára biztosítja, hogy pozitív és tiszteletteljes élményben legyen része. Az előzetes tájékozódás és a klub specifikus szabályainak megismerése elengedhetetlen a kellemes időtöltéshez.

Swinger klub biztonság és diszkréció

A swinger klubokban a biztonság és a diszkréció kulcsfontosságú tényezők, amelyek biztosítják a résztvevők számára a kényelmes és stresszmentes élményt. Az alábbiakban részletezem, hogyan kezelik ezeket a kérdéseket a klubokban:

Biztonság

Szexuális Egészség

Óvszerhasználat: A klubok erősen javasolják vagy kötelezővé teszik az óvszerek használatát minden szexuális tevékenységnél.

Egészségügyi Információk: Sok klubban tájékoztató anyagokat biztosítanak a szexuális úton terjedő betegségekről (STD-kről) és azok megelőzéséről.

Higiénia: A klubok rendszerint tiszta zuhanyzókat, mosdókat és higiéniai eszközöket biztosítanak a résztvevők számára. Az alapos tisztálkodás és higiénia mindenki számára alapelvárás.

Fizikai Biztonság

Biztonsági Személyzet: A klubok gyakran alkalmaznak biztonsági személyzetet, akik figyelnek a rend fenntartására és a résztvevők biztonságára.

Vészhelyzeti Eljárások: A kluboknak általában vannak vészhelyzeti eljárásaik, amelyek biztosítják a gyors és hatékony reagálást bármilyen problémára vagy incidensre.

Beleegyezés:

Tiszteletben tartott határok: Minden szexuális tevékenység alapja a kölcsönös beleegyezés. A résztvevőknek tiszteletben kell tartaniuk mások határait, és azonnal abba kell hagyniuk a tevékenységet, ha bármelyik fél kényelmetlenül érzi magát.

Nem Kéretlen Érintés: Az érintés vagy közeledés előtt minden esetben engedélyt kell kérni.

Diszkréció

Anonimitás és Adatvédelem:

Tagok Anonimitása: A klubok komolyan veszik a tagok személyazonosságának védelmét. Gyakran csak keresztneveket vagy álneveket használnak, és nem osztanak meg személyes információkat.

Adatvédelmi Szabályok: A klubok szigorú adatvédelmi szabályokat követnek, hogy biztosítsák a tagok személyes adatainak biztonságát.

Fotózás és Videózás Tiltása:

Nincs Fotózás: A klubokban általában szigorúan tilos a fényképezés és a videózás, hogy megvédjék a résztvevők diszkrécióját és személyiségi jogait.

Mobiltelefonok Korlátozása: Sok klubban korlátozzák a mobiltelefonok használatát, vagy kijelölt helyeken kell azokat tárolni.

Diszkrét Belépés és Távozás:

Diszkrét Bejárat: A klubok gyakran diszkrét bejárattal rendelkeznek, amely nem hívja fel a figyelmet, és biztosítja a résztvevők magánéletét.

Anonim Tagsági Kártyák: A tagsági kártyák gyakran nem tartalmaznak személyes információkat, így a résztvevők anonimak maradhatnak.

Szociális Média és Kommunikáció:

Diszkrét Online Kommunikáció: A klubok online kommunikációja és hírlevelei diszkrétek, és nem hívják fel a figyelmet a klub tevékenységére.

Szociális Média Szabályok: A klubokban gyakran van szabályozás arra, hogy a tagok hogyan kommunikálhatnak a klubról a közösségi médiában, hogy megvédjék a résztvevők diszkrécióját.

A swinger klubokban a biztonság és a diszkréció kiemelt fontosságú, és ezek biztosítása érdekében szigorú szabályokat és irányelveket alkalmaznak. A klubok minden erőfeszítést megtesznek annak érdekében, hogy a résztvevők biztonságban érezzék magukat, és személyes adataik, valamint élményeik diszkréten kezelve legyenek. A résztvevők számára fontos, hogy betartsák ezeket a szabályokat, hogy mindenki számára kellemes és biztonságos élményt nyújtsanak.

Első swinger klub látogatás

Az első swinger klub látogatása izgalmas, de egyben idegességgel teli is lehet. Az alábbi tippek segítenek felkészülni és biztosítani, hogy az élmény pozitív legyen:

1. Tájékozódás és Kutatás

Ismerd meg a klubot! Látogass el a klub weboldalára, és olvasd el a szabályokat, etikettet, dress code-ot és egyéb fontos információkat. Nézz utána véleményeknek és tapasztalatoknak a klubbal kapcsolatban fórumokon vagy közösségi oldalakon.

2. Kommunikáció a Partnerrel

Beszéljetek meg mindent előre! Beszéljetek meg a határokat, vágyakat és félelmeket. Határozzátok meg, hogy milyen szituációkban érzitek magatokat komfortosan és mik azok a helyzetek, amiket kerülnétek. Legyen egy jelszó vagy jel, amit használhattok, ha bármelyikőtök kényelmetlenül érzi magát és szeretné elhagyni a helyszínt vagy szünetet tartani.

3. Higiénia és Megjelenés

Készülj fel higiéniai szempontból! Vegyél egy alapos fürdőt vagy zuhanyt az esemény előtt. Hozz magaddal óvszereket, síkosítót és egyéb szexuális segédeszközöket. Csomagolj váltóruhákat és higiéniai eszközöket, például nedves törlőkendőt, fogkefét és dezodort.

Dress code! Kövesd a klub által előírt dress code-ot. Ez lehet elegáns, szexi vagy tematikus öltözködés.Ügyelj arra, hogy kényelmesen érezd magad az öltözékedben, de egyben vonzónak és magabiztosnak is.

4. Első Benyomások

Érkezz időben! Érdemes korán érkezni, hogy legyen időd akklimatizálódni és megismerkedni a környezettel.

Bemutatkozás és szocializáció! Legyetek barátságosak és nyitottak, de tiszteletben tartva mások személyes terét. Beszélgessetek másokkal, és ismerkedjetek, de ne legyetek tolakodóak.

5. Szabályok Betartása

Tartsd be a klub szabályait! Ne fotózz vagy videózz. Kérj engedélyt minden érintéshez vagy közeledéshez. Ügyelj a higiéniai szabályokra.

6. Vészhelyzeti Terv

Legyen egy B-tervetek! Ha bármikor kényelmetlenül érzed magad, legyen egy előre megbeszélt jel vagy mondat, amit használhattok, hogy jelezzétek egymásnak, ha szeretnétek távozni vagy szünetet tartani.

Ne érezzetek nyomást arra, hogy részt vegyetek bármiben, amiben nem érzitek jól magatokat.

7. Utólagos Megbeszélés

Beszéljétek meg a tapasztalatokat! Az esemény után beszéljétek meg, hogy mit éreztetek, mi tetszett, és mi nem. Legyetek őszinték egymással az élményeitekről és az érzéseitekről.

Az első swinger klub látogatás izgalmas lehetőség új élmények szerzésére. A sikeres és pozitív élmény érdekében fontos a megfelelő tájékozódás, nyílt kommunikáció a partnerrel, a szabályok betartása és a felkészülés minden szempontból. Ezzel a hozzáállással biztosíthatod, hogy az első látogatásod emlékezetes és élvezetes legyen.

Swinger klubok Magyarországon

Magyarországon több swinger klub is található, amelyek különböző élményeket és szolgáltatásokat kínálnak. Az alábbiakban bemutatok néhány ismert klubot, ahol érdeklődők felfedezhetik a swinger életmódot:

1. Angels Club

Az Angels Club az egyik legnépszerűbb swinger klub Budapesten, amely luxus környezetben várja a látogatókat. A klubban több különböző tematikus szoba, jakuzzi, szauna és bár található.

 • Helyszín: Budapest
 • Szolgáltatások: Privát szobák, közösségi terek, tematikus esték, italok.
 • Dress Code: Elegáns és szexi öltözet ajánlott.
 • Weboldal: Angels Club

2. Paradise Club

A Paradise Club egy exkluzív swinger klub, amely különleges figyelmet fordít a diszkrécióra és a magas színvonalú szolgáltatásokra. A klubban privát szobák, jakuzzi és szauna is található.

 • Helyszín: Budapest
 • Szolgáltatások: Wellness részleg, tematikus bulik, italok, privát szobák.
 • Dress Code: Elegáns, szexi öltözet.
 • Weboldal: Paradise Club

3. Champs Elysees

A Champs Elysees egy exkluzív és elegáns swinger klub, amely kiváló lehetőséget kínál a társasági életre és az új élmények felfedezésére. A klubban több szint, jakuzzi, szauna és különböző tematikus szobák találhatók.

 • Helyszín: Budapest
 • Szolgáltatások: Bár, táncparkett, jakuzzi, privát szobák, szauna.
 • Dress Code: Elegáns, szexi öltözet.
 • Weboldal: Champs Elysees

4. Secret Point

A Secret Point egy diszkrét, meghívásos alapon működő swinger klub, amely különleges figyelmet fordít a résztvevők biztonságára és kényelmére.

 • Helyszín: Vidéki helyszín, általában Budapest közelében
 • Szolgáltatások: Tematikus bulik, wellness részleg, privát szobák.
 • Dress Code: Elegáns és szexi öltözet.
 • Weboldal: Secret Point

5. Diamond Club

A Diamond Club egy exkluzív, luxus swinger klub Budapesten, amely kifinomult környezetet biztosít a résztvevők számára. A klub különböző tematikus szobákat, szaunát és jakuzzit kínál.

 • Helyszín: Budapest
 • Szolgáltatások: Prémium italok, gourmet ételek, tematikus bulik, privát szobák.
 • Dress Code: Elegáns, szexi öltözet.
 • Weboldal: Diamond Club

 

Swinger Klub Gyakori Kérdések és Tévhitek

A swinger klubok kapcsán sok kérdés és tévhit kering, amelyek gyakran félreértésekhez vezethetnek. Az alábbiakban megválaszolok néhány gyakori kérdést és eloszlatok néhány gyakori tévhitet.

Gyakori Kérdések

 1. Mi az a swinger klub?

  • Válasz: A swinger klub olyan hely, ahol párok és egyedülállók találkozhatnak, hogy szexuális élményeket osszanak meg másokkal. A klubok különböző szórakoztató és szociális tevékenységeket kínálnak, és biztosítják a résztvevők számára a biztonságos és diszkrét környezetet.
 2. Ki látogathat swinger klubokat?

  • Válasz: A legtöbb swinger klub párok és egyedülállók számára is nyitott, bár néhány klub csak párokat fogad. Fontos, hogy minden résztvevő felnőtt korú (18 év feletti) legyen.
 3. Mit kell viselnem egy swinger klubban?

  • Válasz: A dress code klubonként változhat, de általában elegáns, szexi vagy tematikus öltözet ajánlott. A tiszta és ápolt megjelenés mindig elvárt.
 4. Milyen szabályokat kell betartani?

  • Válasz: A swinger klubokban fontos a beleegyezés, a diszkréció, és a személyes higiénia betartása. Tilos a kéretlen érintés, és általában tilos a fotózás és videózás.
 5. Hogyan zajlik egy átlagos este a klubban?

  • Válasz: Az este általában szociális beszélgetésekkel kezdődik a bárban vagy közösségi területeken. Később a résztvevők különböző szobákba vonulhatnak, ahol intim tevékenységekben vehetnek részt. Az események változatosak lehetnek, tematikus esték is előfordulnak.

Gyakori Tévhitek

 1. Mindenki szexel mindenkivel.

  • Tévhit: A swinger klubokban minden szexuális tevékenység alapja a kölcsönös beleegyezés. Senki sem kötelezhető semmire, és mindenki saját határait tiszteletben kell tartani.
 2. A swinger klubok csak a “szexről” szólnak.

  • Tévhit: Bár a szexuális élmények jelentős részei a swinger kluboknak, a szociális interakciók, beszélgetések és barátságok is fontos szerepet játszanak. Sok résztvevő csak a társaság miatt jár klubba.
 3. A swinger életmód csak a fiataloknak való.

  • Tévhit: A swinger klubok látogatói között minden korosztály megtalálható, és a klubok sokféle embert vonzanak különböző életkorban és élethelyzetben.
 4. A swinger klubokban nincs higiénia és biztonság.

  • Tévhit: A legtöbb swinger klub nagy hangsúlyt fektet a higiéniai és biztonsági szabályok betartására, beleértve az óvszerhasználatot és a tiszta környezet biztosítását.
 5. A swinger klubok látogatása rombolja a párkapcsolatokat.

  • Tévhit: A swinger életmódot gyakran olyan párok választják, akik erős és kommunikációra alapozott kapcsolatban élnek. A nyílt kommunikáció és a kölcsönös beleegyezés sok esetben erősíti a kapcsolatot.

Swinger klub összegzés

A swinger klubokban való részvétel sokak számára lehet izgalmas és kielégítő élmény, de fontos, hogy előzetesen tájékozódj és tisztában legyél a szabályokkal és etikettel. A megfelelő felkészülés és a nyílt kommunikáció elengedhetetlen a pozitív élményhez. Ha kérdéseid vannak, ne habozz kérdezni a klub személyzetétől vagy tapasztaltabb résztvevőktől.

 

+1 hasznos tanács férfiaknak

Ben számít, most mész először swinger klubba vagy már rutinos swinger klubba járó vagy.

Biztosak vagyunk benne, hogy benned is felmerülnek az alábbi érzések:

 • Kissé tartasz tőle, hogy milyen lesz, illetve mi vár majd Rád;
 • Lesz-e elegendő nő, milyen lesz a nemek aránya?
 • Hogyan fogsz viszonyulni a partneredhez adott szituációkban?
 • Lesz –e esetleg olyan, számodra „kevésbé erotikus látvány”, amit inkább kihagynál?
 • Fogsz-e tudni teljesíteni idegenek szeme láttára is?

Mindezekkel együtt természetesen valószínűleg rendkívüli módon izgat a dolog, és vágysz az új szexuális élményekre is.

Ilyen esetekben jól jön, hogyha kellően bízol magadban. Így a swinger party teljes időszaka alatt stabilan, többször is tudsz teljesíteni.

Ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani Neked.

Kifejezetten swinger party-khoz ajánljuk a webáruházban kapható összes növényi alapú potencianövelő készítményt, de közülük is leginkább a Szuperhőst vagy El Tortio vagy Maraton vagy Kék Villám kapszulákat.  

Ha minden rendben van a férfiasságoddal, akkor is meg fogsz döbbenni a különbségtől, amit ezek kapszulák segítségével elérhetsz. További pozitívuma, hogy elhanyagolhatók a mellékhatásai. (Minimális, múló fejfájás, esetleg arcpirosodás képzelhető el csak).

Érdemes először kettesben kipróbálni a barátnőddel is e potencianövelő készítmények hatását. Így később, amikor a swinger klubba mész, akkor már a biztos hatás teljes tudatában vetheted bele magad az élvezetekbe.

Mielőtt elindulsz egy swinger clubba, azt javasoljuk, hogy mindenképpen vegyél magadhoz egy doboz Szuperhős vagy El Torito vagy Maraton vagy Kék Villám 6 kapszulás potencianövelőt.

Jó hír, hogy 1-2 pohár bort vagy sört is megihatsz a Tornado+ használata során. Ezáltal kellemesen ellazulsz, és az extra erős merevedés garantált. A Szuperhős  segítségével akár több menetre is könnyedén képes lehetsz.

Villámgyorsan hat és hihetetlenül feldobja a szeretkezést: Szuperhős potencianövelő kapszula

szuperhős potencianövelő tabletta

Hogyan működik a Szuperhős potencianövelő?

A Szuperhős potencianövelő tabletta a bevételt követően kb. 20-45 percen belül kifejti jótékony hatását. Ezért is érdemes az együttlét előtt legalább 30-60 perccel bevenni. Áldásos hatását 2-5 napig is érezhetjük, ez egyén függő. Csakis izgalmi állapot hatására indul meg a merevedés.

Az együttlét után megszűnik a péniszed merevsége, így barátnőd garantáltan nem veszi észre, hogy bármilyen potencianövelő tablettát használtál és a dicsőség a tiéd, ami által az önbizalmad és az önbecsülésed is újra elkezd visszatérni. Viszont ami igazán jó hír, hogy 10-20 percen belül ismét készen állsz 100%-osan egy következő menetre, akár egymás után többször is.

IRÁNY A TERMÉK

Miben segít a Szuperhős kapszula?

Stresszes napod volt és jól jönne egy kis segítség estére?
Új barátnőd van és szeretnél szuper teljesítményt nyújtani az ágyban?
Volt már merevedési problémád és garantáltan megbízható megoldást keresel?
Visszaállítanád a megtépázott önbizalmad?
Legális, engedélyezett, biztonságos készítményt keresel?
Izgalom hatására lesz csak merevedés
Le akarod győznia teljesítménykényszer okozta stresszt, szorongást?
Minimális alkoholfogyasztás esetén is szedhető
Bűvöld el a lányokat: visszjelzések alapján a lányok meglepődnek a változáson

IRÁNY A TERMÉK
szuperhős potencianövelő tabletta
Legális és biztonságos potencianövelő tabletták

Biztonságos és legális potencianövelő tabletták

A weboldalon feltüntetett potencianövelők fogyasztása biztonságos. Minden termékünk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkező, Magyarországon legálisan kapható potencianövelő készítmény

Férfiak ezreit tartja távol az élvezetes szextől az orvosnál és a gyógyszertárban előforduló kellemetlen diskurzus. Jó hír, hogy potencianövelő termékeinkért nem kell orvoshoz menned, VÉNY-re potencianövelőt íratni. Könnyen és gyorsan megrendelheted itt a vény nélkül, legálisan kapható potencianövelő szereket. A termékek akár másnapra megérkeznek Hozzád.

MPL csomagautomata

Diszkrét rendelés és csomagátvétel

Válaszd a törzsvevőink nagy kedvencét a Postán maradó csomagot, a teljes diszkrécióért. Senki nem tudja meg, hogy csomagod érkezett, és bármikor át tudod venni a helyi postán személyi igazolvány bemutatása ellenében. Ha nem szereted a postát vagy nincs a közeledben, akkor kérd a csomagodat Posta csomagautomatába, ahol 0-24 órában bármikor átveheted.

Ha nincs a közeledben csomagautomata, akkor kérd csomagodat MOL benzinkútra (0-24 órában átveheted a csomagodat) vagy a több száz Coop üzlet valamelyikébe, ahol akár a bevásárlással is egybekötheted.

Mindegyik csomagátvevő helyen kényelmesen és diszkréten fel tudod venni a potencianövelő csomagodat  100%-os diszkrécióban. A csomagon a feladó neve: Camelot Consulting Kft. lesz és nem webshop neve, ne aggódj emiatt.

 

7 szempont, hogy miért tőlünk rendelj potencianövelőt online

 

1. Garancia

Természetesen garanciát vállalunk, hogy az általunk forgalmazott potencianövelő és egyéb termékek 100%-ban engedélyezettek és legálisak Magyarországon.

2. Kiváló hatású potencianövelő kapaszulák

Szinte csak 4-5 csillag közti értékelés érkezett az általunk forgalmazott termékekre az Árukereső oldalon, amire igazán büszkék is vagyunk. 

3. Az egészség az első

Csaki legális, egészségre ártalmatlan, OGYÉI notifikációval rendelkező  potencianövelő termékek értékesítésével foglalkozunk. Az összetevők minden terméken fel vannak tüntetve. Mi magunk is rendszeresen használjuk és teszteljük a termékeinket

4. 2019. óta a piacon – Megbízhatóság, kölcsönösség, tisztelet

Nem egy garázs cég vagyunk, nem is vagyunk láthatatlanok és elérhetetlenek. 100%-osan megbízhatsz bennünk. A Camelot Consulting Kft-ről minden adat elérhető és nyilvános. Telefonon bármikor elérsz minket, ha nem vennénk fel, akkor visszahívunk. Nálunk telefonon is le tudsz adni rendelést

5. Gyors rendelés és ingyenes szállítás

A rendeléstől számítva 1-2 munkanapon belül megérkezik Hozzád a rendelésed. Ha webáruházunkból rendelsz, akkor elkerülheted a kényes, kellemetlen helyzeteket, magyarázkodásokat. Rendelésed 2 perc alatt leadhatod és 1-2 munkanap alatt már nálad is van. Nem kell a patikában sorba állnod. Rendelésed 20 000 Ft felett ingyen kiszállítjuk és kérheted csomagautomatához vagy postára vagy egyéb postapontra is. 

6. Teljes körű diszkréció a csomagolás terén

Ne izgulj, mert senki sem tudja meg, hogy milyen potencianövelő van a csomagban. Nálunk 100% a diszkréció, nem szeretnénk, hogy kellemetlen helyzetbe kerülj a csomag miatt. Csomagolásunk teljesen diszkrét, a borítékok belülről ki vannak “párnázva”, tartalmuk nem kitapogatható. 

Cégünk neve, a Camelot Consulting Kft. szerepel már feladóként a csomagon és nema  webáruház neve.. Így senki sem fogja tudni beazonosítani, hogy honnan származik a csomagod és mi a valós tartalma. 

7. Kiváló ügyfélszolgálat

Küldetésünk, hogy minden vevőnk elégedett legyen mind a kiszolgálás színvonalával, mind termékeinkkel. Rendelésed telefonon is leadhatod, telefonon bármikor elérsz minket a nap 24 órájában.

Potencianövelő tabletták áldásos hatásai

A potencianövelő tabletták hatására megnövekednek a véredények és már apró  szexuális inger következtében megtörténik a merevedés, melynek eredményeképp vastagabb és erőteljesebb lesz a pénisz. A potencianövelő tabletták javítják az erek vérellátását, serkentik a vérkeringést, növelik a szexuális teljesítményt és hosszantartó merevedés idéznek elő. Ezeket köszönheted a potencianövelő tablettáknak:

Szinte azonnal hatnak –  20-60 percen belüli felszívódás
Hatásuk 2-5 napig is eltarthat
A szexuális vágy és libidó azonnal fokozódhat
Erőteljesebb merevedés, jobb vérellátottság a péniszben
Gyorsabb reakcióidő, rövidebb idő alatt felépülő teljes merevedés
Hosszabb orgazmus, és kevesebb regenerációs idő is elég lehet
Többszöri magömlés 
Mérsékelt alkoholfogyasztás esetén is alkalmazhatóak
A korai magömlés feletti nagyobb kontroll
Megnövekedett önbizalom
Nagyobb szexuális állóképesség
A potencianövelő tabletták segítenek fenntartani az erekciót

Vevői visszajelzések alapjén próbáld ki a szuperhős potencianövelő tablettákat:

irány a kapszula
Gondtalan szeretkezés potencianövelő tabletta segítségével

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük