Barion Pixel

A misszionárius póz az egyik legélvezetesebb és legnépszerűnn szexpóz. Sajnos a férfiak közül sokan megküzdenek a misszionárius póz hosszú idejig tartó fenttartásával.  Ugyanis ez esetben a férfi van felül és a teljes súlyát a kezein és lábain tartja meg, amiben igen hamar el lehet nagyon fáradni :). Férfiaknál sokszor jelentkezhetnek izomgörcsök is misszionárius pózban.

Férfiak rémálma a merevdési zavar és a lankadt pénisz. Az igazság az, hogy a misszionárius póz esetén van a legnagyobb esély arra, hogy a férfiak pénisze lelankadjon és sajnos ebben a pózban van a legnagyobb esély a korai magömlésre is.

A misszionárius póznak ugyanis számtalan előnye van. Az egyik például, hogy ebbena pózban a legkönnyebb behatolni. Misszionárius pózban lehet a legtöbbet csókolózni és legtöbbet simogatni egymást.

Szerencsére a misszioárius póz nagyszerű látványt nyújt a férfiaknak és a nőknek egyaránt. Az igazság az, hogy a nők a misszionárius pózban érzik a legkényelmesebben magukat, hisz nem túl sok mindent kell “csinálniuk”. 

Ebben a cikkben összeszedtük neked a misszionárius póz kapcsán a legfontosabb tudnivalókat. A misszionárius póz előnyeit, kátrányait, tippeket és praktikákat, hogy minél élvezetesebb legyen mind a kettőtök számára a misszionárius póz.

Mi az a misszionárius póz, miért jó

Sajnos sok férfitől és nőtől hallom vissza azt, hogy a misszionárius póz unics, túl sablonos, egyszerű és ehhez hasonló jelzők. Ezzel nem értünk egyet. 

A misszionárius póz az egyik legintimebb, legszorosabb póz, amelyben igen közel kerülhet egymáshoz a férfi és a nő. Tény az egyik legalapabb póz, de talán nem is az a fontos, hogy egy póz mennyire extrém. .

Nyilván a pornó filmekben egyáltalán nem látható a misszionárius póz, hisz nem olyan látványosw, így ott a misszionárius póz ne is keresd.

Misszionárius póz elnevezése

A misszionárius póz elnevezeés eredete nem egyértelmű. A legvalószínűbb feltételezés szerint azért lett ez a neve, mert a keresztény hittérítők, azaz a misszionáriusok ezt az egy szexuális pozíciót ismerték el a vallás miatt.

A misszionárius pozíció kinézete

A misszionárius póz nagyon egyszerű. A nő a hátán fekszik az ágyon, lábait szétterpesztve. A férfi a nő fölé helyezkedik térdelő testhelyzetben, miközben karjaival megtámasztja magát az ágyon. Ebben a testhelyzetben a férfi bevezeti a péniszét a hüvelybe.

A misszionárius póz esetén szex közben a férfi diktálja a tempót, a mélységet és a tolóerőt. A nő csak kisebb mértékben járul hozzá a mozgáshoz. A lábát a matracra szorítva csípőjét mozgathatja, így fokozva az élvezetet. Esetleg a férfi ritmusa ellenében ütemesen visszatolhatja a csípőjét.

A misszionárius póz esetén szeretkezés közben a nő önkéntelen hüvelyi összehúzódásokat tapasztal. Ilyenkor a medence izmok hirtelen megfeszülnek a pénisz körül. Ezek tovább fokozzák a férfi erotikus szenvedélyét és vágyait. Ilyenkor a férfi önkéntelenül is gyorsabb és erősebb lökéseket végez, amely tovább fokozza a nő hüvelyi összehúzódásait. Mindezek révén bekövetkezik az orgazmus a férfinél.

Misszionárius póz előnyei

A valóságban az alapvető szexpózoknak számos előnyük van. Ha nem így lenne, akkor a misszionárius pózt sem alkalmaznák ennyien. Vajon miért éri meg a misszionárius pozíciót választanod:

Misszionárius póz előnye a könnyű behatolás

Amikor a férfi van felül, akkor tudja legkönnyebben behelyezni a péniszét a hüvelybe. Hollandiában végzett mágneses rezonancia kísérletek felvételei megerősítik ezt a tényt. A férfi felül-nő alul pózban a lehető legtermészetesebb az illeszkedés a pénisz és a hüvely között.

A missziónárius póz kényelmes a nőknek

Ha nincs ellazulva a barátnőd, akkor célszerű misszionárius pózzal kezdeni. A lányok a hátukon fekve tudják leginkább elengedni a befeszülő medence- és combizomzatot. Így a barátnőd gyorsan rá tud hangolódni a szeretkezésre. Ezáltal Neked is élvezetesebb lesz az együttlét.

Missziónárius póz új partnerrel a legkézenfekvőbb

A misszionárius póz mindenki számára ismert és mindenkinek ugyan azt jelenti. Így nem fog senki sem bénázni, illetve zavarba jönni. A nők számára nagyon is kellemes és megnyugtató pozíció. A nők nagyon is szeretika mosszionárius pózt, hisz ilyenkor szemtől-szemben lehetnek a férfival. Misszionárius pózban a nők nem érzik kiszolgáltatva magukat.

Legintimebb a misszionárius póz

Misszionárius pózban a legkönnyebb csókolózni szex közben. Ekkore a legegyszerűbb átölelni egymást, egymás szemébe nézni romantikusan. At imént említett pontok miatt is a nők döntő többsége  nagyon izgatónak és élvezetesnek gondolja a misszionárius pózt.

A misszionárius póz a legbiztonságosabb a férfiaknak

A misszionárius pózban a legkisebb az esély a pénisz sérülésére. Ez is egy fontos szempont, főleg amíg nem ismerik egymás szexuális viselkedését a felek.

Misszionárius póz = gyerekáldás

A misszionárius pózban tud a férfi a legmélyebben behatolni.

Ebben az esetben a sperma akadálytalanul áramlik végig a hüvelyben. Így könnyebben és nagyobb eséllyel tudja elérni a méhnyakat. Ebben a pózban van a legnagyobb esély a sikeres fogantatásra.

Misszionárius póz hátrányai

Sajnos misszionárius póz esetében is azért akad egy-két nehézség. A következőkben megnézzük a leggyakoribb problémákat misszionárius póz esetén: 

Kell hozzá a kondi – fáradt karok, lábak

Mivel férfiként Te vagy felül, ezért a misszionárius pózban teljes testsúlyodat meg kell tartanod a kezeiden és a lábaidon. Ha nem jó a kondíciód, akkor pár perc alatt elfáradnak a végtagjaid.

Ha nem bírod magad tartani, akkor irány a kondi. Erősítened kell, hogy jobban bírd a szexet. Létezik egy gyakorlat, amely kimagaslóan hozzájárul ahhoz, hogy tovább bírd a misszionárius pózt. Ezt a gyakorlatot úgy hívják, hogy PLANK.

A plank jótékonyan megerősíti a kar- váll-, és hasizmaidat egyaránt. Emellett különösen javítja az állóképességet, a kitartást és a teljes törzsed erejét. Tehát mindazon tényezőket, amelyek leginkább számítanak a misszionárius póz gyakorlása során.

A következőképp hajtsd végre a plankot:

Helyezkedj el vállszélességű alkartámaszban. Emeld el magad a talajtól, az alkarodon és a lábadon támaszkodj. Ezután annyit kell tenned, hogy ezt a pózt mozdulatlanul kitartod. Lélegezz közben egyenletesen. Próbálj meg eljutni a 3×1 percig!

Kiegészítő gyakorlatként a plank mellé ajánlom még a hagyományos fekvőtámaszt is. A fekvőtámasszal a fentieken túl a csuklóidat, és a tricepsz izmaidat is megerősíted.

Így jelentősen könnyebbé és élvezetesebbé válik majd a misszionárius póz számodra. Ráadásként erősebb, fittebb leszel és jobban is fogsz kinézni.

Izomgörcsök misszionárius pózban

Ha kitartóan gyakorlod az előző pontban leírt gyakorlatokat, akkor komolyan megerősítheted az izomzatodat.

Viszont még ezen gyakorlatok végzése mellett is előfordulhatnak izomgörcsök misszionárius pózban. Az izomgörcs gyors és fájdalmas összehúzódást jelent az izomban. Túlzott erőltetés, dehidratáció vagy vitaminhiány is okozhatja.

Ha izomgörcsöket tapasztalsz, akkor kalcium és magnézium együttes szedését javaslom. A kalcium napi adagja 1500 mg, míg a magnézium 500 mg.

Ezek a vitaminok segítenek a kéz- és lábgörcsök megszüntetésében.

Passzivitás a nők részéről

Érdekes módon ez a férfiaknak és nőknek egyaránt problémát jelent. Mindkét felet zavarja, hogy a nőnek a mozgása korlátozottabb a misszionárius poz során.

De mit lehet tenni ilyenkor?

Gondolkozz el , hogy mi izgatna Téged a legjobban. Például nézzen izgatóan a szemedbe? Fonja a lábait a tested köré? Markoljon a fenekedbe? Karmolja óvatosan a hátadat? Bármi is legyen, mondd meg neki bátran. Majd tegyétek is meg ezt ténylegesen! Máris sokkal „tevékenyebbnek” fogja érezni magát a barátnőd, és eseménydúsabb lesz a szex.

Szorítsa a talpát az ágyra a barátnőd: A nő a hátán fekszik, lábait szétterpesztve. Térdben kissé behajlítja a lábait. Ebben a testhelyzetben nyomja erősen lefelé a talpait az ágyhoz. Ez segíteni fog abban, hogy a Te ritmusoddal ellentétesen tudjon ellen lökéseket csinálni.

Tekerje a csípőjét: A fenti pozícióban (talpak az ágyhoz szorítva) lehetősége nyílik a barátnődnek a csípő tekerésére. Ez látványnak is nagyszerű! Emellett csodásan izgatja a péniszt, és ezáltal új színt visz a misszionárius szeretkezésbe is.

Nehezen élvez el a nő misszionárius póz során

Amikor a férfi van felül, akkor a nő csiklója kisebb stimulációt kap. Emiatt tényleg nehezen jutnak el a nők az orgazmusig ebben a pózban.

Hogyan segíthetsz ezen?

  • Juttasd el a barátnődet a csúcsra először: A nők 80%-ának direkt csikló ingerlésre van szüksége ahhoz, hogy eljusson az orgazmusig. A legjobb módszer tehát, hogyha az előjáték során szájjal kényezteted a hölgyet, még a misszionárius póz megkezdése előtt.
    Az orális kényeztetést mindenképp ajánlom a tényleges aktus előtt. A nőknek több időre van szükségük arra, hogy izgalmi állapotba kerüljenek, és kellően nedvesek legyenek.
  • Rakj egy párnát a feneke alá, miután a hátára feküdt: Ezzel a módszerrel megemeled a csípőjét, és így jobban hozzá lehet férni a csiklóhoz. Kérd meg a barátnődet, hogy izgassa saját magát szex közben! Fantasztikus látványban lesz részed.
  • Próbáld ki a CAT technikát: Ez egy haladó pozíció. Legfőbb előnye, hogy teljeskörű és folyamatos ingerlést biztosít a csikló számára misszionárius pózban. Ezzel a módszerrel, hatalmas eséllyel ki tudod elégíteni a barátnődet. Itt írtam részletesen a CAT technikáról.

Túl gyorsan elélvez a férfi a misszionárius póz során

A misszionárius pózban élveznek el leggyorsabban a férfiak.

Ez a pozitúra sajátossága miatt van így. Ebben a testhelyzetben történik a legmélyebb behatolás, és ilyenkor fejti ki a legintenzívebb tolómozgást a férfi.

Egy-két ötlet, hogy mit tehetsz a hosszabb szeretkezésért:

Zachary Veilleux, a new yorki Rockefeller egyetem kutatási vezetője szerint az extra síkosítás nagyszerű segítség lehet a misszionárius póz során. Ha síkosítót használsz, akkor azzal csökkented a súrlódást. Ezáltal kevésbé lesz érzékeny a péniszed, azaz tovább bírod majd az ágyban.

Szintén jó módszer a pózváltás. Amikor közeledsz a csúcsponthoz, akkor egyszerűen váltsatok pozíciót. Ezzel akár 2-3-szorosára is növelheted a szex idejét.

Merevedés csökken vagy teljesen megszűnik misszionárius póz közben

A misszionárius pozíció a férfi számára meglehetősen fárasztó hosszú távon. Nagyobb erőbedobást igényel, és jobban megterheli a szervezetet is. Ezért ilyenkor van a legnagyobb esély a pénisz lelankadására.

Nem kell megijedned ettől. Átmeneti merevedési nehézségek bárkivel előfordulhatnak. Sőt, majdnem minden férfivel ténylegesen meg is történik a pénisz merevedésének csökkenése szex közben. Csak persze senki sem szívesen beszél erről.

Próbáld ki a kiugróan hatásos növényi alapú potencianövelőinket!

Próbáld ki a kiugróan hatásos növényi alapú természetes potencianövelőket! 

Merevedési zavarok ellen próbáld ki a kigróan hatásos növényi alapú potencianövelő egyikét.

Ajánljuk figyelmedbe a népszerű Szuperhős vagy El Tortio vagy Maraton vagy Kék Villám potencianövelő kapszulát.

Egészséges férfiak is bátran használhatják. A Szuperhős különösen hatásosan segíti a kemény erekció fenntartását a szeretkezés teljes ideje alatt.

A Szuperhős a kategóriájában az egyik legerősebb megoldás. Biztonságos, engedélyezett és kimagaslóan hatásos vény nélkül kapható gyógynövényes potencianövelő termék. Az összes szükséges magyarországi dokumentációval, és OGYÉI hatósági notifikációval rendelkezik.

A potencianövelő tabletták hatására megnövekednek a véredények és már apró  szexuális inger következtében megtörténik a merevedés, melynek eredményeképp vastagabb és erőteljesebb lesz a pénisz. A potencianövelő tabletták javítják az erek vérellátását, serkentik a vérkeringést, növelik a szexuális teljesítményt és hosszantartó merevedés idéznek elő. Ezeket köszönheted a potencianövelő tablettáknak:

Szinte azonnal hatnak –  20-60 percen belüli felszívódás
Hatásuk 2-5 napig is eltarthat
A szexuális vágy és libidó azonnal fokozódhat
Erőteljesebb merevedés, jobb vérellátottság a péniszben
Gyorsabb reakcióidő, rövidebb idő alatt felépülő teljes merevedés
Hosszabb orgazmus, és kevesebb regenerációs idő is elég lehet
Többszöri magömlés 
Mérsékelt alkoholfogyasztás esetén is alkalmazhatóak
A korai magömlés feletti nagyobb kontroll
Megnövekedett önbizalom
Nagyobb szexuális állóképesség
A potencianövelő tabletták segítenek fenntartani az erekciót

Villámgyorsan hat és hihetetlenül feldobja a szeretkezést!

szuperhős potencianövelő tabletta

Hogyan működik a Szuperhős potencianövelő?

A Szuperhős potencianövelő tabletta a bevételt követően kb. 20-45 percen belül kifejti jótékony hatását. Ezért is érdemes az együttlét előtt legalább 30-60 perccel bevenni. Áldásos hatását 2-5 napig is érezhetjük, ez egyén függő. Csakis izgalmi állapot hatására indul meg a merevedés.

Az együttlét után megszűnik a péniszed merevsége, így barátnőd garantáltan nem veszi észre, hogy bármilyen potencianövelő tablettát használtál és a dicsőség a tiéd, ami által az önbizalmad és az önbecsülésed is újra elkezd visszatérni. Viszont ami igazán jó hír, hogy 10-20 percen belül ismét készen állsz 100%-osan egy következő menetre, akár egymás után többször is.

IRÁNY A TERMÉK

 

Miért próbáld ki a Szuperhőst?

Ha a lenti pontokra többségében “IGEN” a válaszod, akkor mindenképp javasoljuk, hogy próbáld ki a szuperhőst:

Stresszes napod volt és jól jönne egy kis segítség estére?
Új barátnőd van és szeretnél szuper teljesítményt nyújtani az ágyban?
Volt már merevedési problémád és garantáltan megbízható megoldást keresel?
Visszaállítanád a megtépázott önbizalmad?
Legális, engedélyezett, biztonságos készítményt keresel?
Izgalom hatására lesz csak merevedés
Le akarod győznia teljesítménykényszer okozta stresszt, szorongást?
Minimális alkoholfogyasztás esetén is szedhető
Bűvöld el a lányokat: visszjelzések alapján a lányok meglepődnek a változáson

IRÁNY A TERMÉK
szuperhős potencianövelő tabletta

El Torito potencianövelő tabletta a garantált erekcióért

Miben tud neked segíteni az El Torito potencianövelő tabletta? Ha az alábbi pontok bármelyikére is IGEN a válaszod, akkor mindenképp rendeld meg és próbáld ki a szuperhős potencianövelőt:

Találkozás előtt szorongsz, frusztrált vagy?
Teljesítménykényszer van rajtad, emiatt aggódsz?
Egyáltalán nincs erekciód?
Csak rövid ideig tart a merevedésed?
Aktus közben elmúlik az erekciód és lelankadsz?
Sokat stresszelsz és agyalsz szex előtt?
Nem tudod átadni magad az élvezeteknek?

Azaz igazság, hogy ezek a problémák a férfiak 85%-nál előfordulnak. Nem vagy egyedül. 

El Torito Potencianövelő tabletta

El Torito Classic potencianövelő tabletták

Az El Torito potencianövelő tabletta használatával, sokkal minőségibb szexben lehet része, mint azt korábban gondolta volna. A gyors felszívódásnak köszönhetően, Ön bármikor tudja használni az El Toritot, mert akár az akció előtt fél órával bevéve, már készen is állhat a hancúrozásra. Ez köszönhető a gyors felszívódású 100%-ban természetes hatóanyagoknak.  

IRÁNY A KAPSZULA
Legális és biztonságos potencianövelő tabletták

Biztonságos és legális potencianövelő tabletták

A weboldalon feltüntetett potencianövelők fogyasztása biztonságos. Minden termékünk érvényes OGYÉI notifikációval rendelkező, Magyarországon legálisan kapható potencianövelő készítmény

Férfiak ezreit tartja távol az élvezetes szextől az orvosnál és a gyógyszertárban előforduló kellemetlen diskurzus. Jó hír, hogy potencianövelő termékeinkért nem kell orvoshoz menned, VÉNY-re potencianövelőt íratni. Könnyen és gyorsan megrendelheted itt a vény nélkül, legálisan kapható potencianövelő szereket. A termékek akár másnapra megérkeznek Hozzád.

MPL csomagautomata

Diszkrét rendelés és csomagátvétel

Válaszd a törzsvevőink nagy kedvencét a Postán maradó csomagot, a teljes diszkrécióért. Senki nem tudja meg, hogy csomagod érkezett, és bármikor át tudod venni a helyi postán személyi igazolvány bemutatása ellenében. Ha nem szereted a postát vagy nincs a közeledben, akkor kérd a csomagodat Posta csomagautomatába, ahol 0-24 órában bármikor átveheted.

Ha nincs a közeledben csomagautomata, akkor kérd csomagodat MOL benzinkútra (0-24 órában átveheted a csomagodat) vagy a több száz Coop üzlet valamelyikébe, ahol akár a bevásárlással is egybekötheted.

Mindegyik csomagátvevő helyen kényelmesen és diszkréten fel tudod venni a potencianövelő csomagodat  100%-os diszkrécióban. A csomagon a feladó neve: Camelot Consulting Kft. lesz és nem webshop neve, ne aggódj emiatt.

 

7 szempont, hogy miért tőlünk rendelj potencianövelőt online

 

1. Garancia

Természetesen garanciát vállalunk, hogy az általunk forgalmazott potencianövelő és egyéb termékek 100%-ban engedélyezettek és legálisak Magyarországon.

2. Kiváló hatású potencianövelő kapaszulák

Szinte csak 4-5 csillag közti értékelés érkezett az általunk forgalmazott termékekre az Árukereső oldalon, amire igazán büszkék is vagyunk. 

3. Az egészség az első

Csaki legális, egészségre ártalmatlan, OGYÉI notifikációval rendelkező  potencianövelő termékek értékesítésével foglalkozunk. Az összetevők minden terméken fel vannak tüntetve. Mi magunk is rendszeresen használjuk és teszteljük a termékeinket

4. 2019. óta a piacon – Megbízhatóság, kölcsönösség, tisztelet

Nem egy garázs cég vagyunk, nem is vagyunk láthatatlanok és elérhetetlenek. 100%-osan megbízhatsz bennünk. A Camelot Consulting Kft-ről minden adat elérhető és nyilvános. Telefonon bármikor elérsz minket, ha nem vennénk fel, akkor visszahívunk. Nálunk telefonon is le tudsz adni rendelést

5. Gyors rendelés és ingyenes szállítás

A rendeléstől számítva 1-2 munkanapon belül megérkezik Hozzád a rendelésed. Ha webáruházunkból rendelsz, akkor elkerülheted a kényes, kellemetlen helyzeteket, magyarázkodásokat. Rendelésed 2 perc alatt leadhatod és 1-2 munkanap alatt már nálad is van. Nem kell a patikában sorba állnod. Rendelésed 20 000 Ft felett ingyen kiszállítjuk és kérheted csomagautomatához vagy postára vagy egyéb postapontra is. 

6. Teljes körű diszkréció a csomagolás terén

Ne izgulj, mert senki sem tudja meg, hogy milyen potencianövelő van a csomagban. Nálunk 100% a diszkréció, nem szeretnénk, hogy kellemetlen helyzetbe kerülj a csomag miatt. Csomagolásunk teljesen diszkrét, a borítékok belülről ki vannak “párnázva”, tartalmuk nem kitapogatható. 

Cégünk neve, a Camelot Consulting Kft. szerepel már feladóként a csomagon és nema  webáruház neve.. Így senki sem fogja tudni beazonosítani, hogy honnan származik a csomagod és mi a valós tartalma. 

7. Kiváló ügyfélszolgálat

Küldetésünk, hogy minden vevőnk elégedett legyen mind a kiszolgálás színvonalával, mind termékeinkkel. Rendelésed telefonon is leadhatod, telefonon bármikor elérsz minket a nap 24 órájában.

Potencianövelő tabletták áldásos hatásai

A potencianövelő tabletták hatására megnövekednek a véredények és már apró  szexuális inger következtében megtörténik a merevedés, melynek eredményeképp vastagabb és erőteljesebb lesz a pénisz. A potencianövelő tabletták javítják az erek vérellátását, serkentik a vérkeringést, növelik a szexuális teljesítményt és hosszantartó merevedés idéznek elő. Ezeket köszönheted a potencianövelő tablettáknak:

Szinte azonnal hatnak –  20-60 percen belüli felszívódás
Hatásuk 2-5 napig is eltarthat
A szexuális vágy és libidó azonnal fokozódhat
Erőteljesebb merevedés, jobb vérellátottság a péniszben
Gyorsabb reakcióidő, rövidebb idő alatt felépülő teljes merevedés
Hosszabb orgazmus, és kevesebb regenerációs idő is elég lehet
Többszöri magömlés 
Mérsékelt alkoholfogyasztás esetén is alkalmazhatóak
A korai magömlés feletti nagyobb kontroll
Megnövekedett önbizalom
Nagyobb szexuális állóképesség
A potencianövelő tabletták segítenek fenntartani az erekciót

Vevői visszajelzések alapjén próbáld ki a szuperhős potencianövelő tablettákat:

irány a kapszula
Gondtalan szeretkezés potencianövelő tabletta segítségével